söndag 27 april 2014

Bilderbergmannen Reinfeldt - Svenska folkets banemanI dagarna höll Bilderbergmannen Fredrik Reinfeldt, på papperet även Sveriges statsminister, ett känslosamt tal mot vår majoritetsställning i svenskarnas eget land under ett besök på Luleås Tekniska universitet. Samtida Tankar analyserar vad som driver Sveriges mest antivita ledare genom tiderna.

Reinfeldt in i dimman
Den tomma och livlösa blicken sveper genom rummet. Att det överhuvudtaget skymtar liv bakom bekräftas av att statsministern biter sig spänt i underläppen och rynkar pannan i en bister grimas. Han skall strax hålla ett anförande inför Luleås tekniska universitets elever som är spända av förväntan inför vad statsministern skall säga så här i EU-valtider och med ett stundande val i antågande: Fler jobblöften? Skall han motivera hur han försämrat för svenska studenter? 

 ….Det blixtrar till lite i de uttryckslösa ögonen, äntligen uppvisar statsministern lite äkta känslor. Det är folkmordet han brinner för. Han säger det själv i sitt tal och han kan göra det numer allt obehindrat. Detta är vad som egentligen motiverar den svenska statsministern under återstoden av sin politiska gärning och ingen (utöver de vilka han adresserar i sitt tal som ”fiender”) reagerar över utformningen av talet. 

Åhörarna är alldeles antingen för marinerade i oikofobi eller knyter näven i fickan för att våga protestera mot att statsministern uttrycker att dessa hans åhörare saknar existensberättigande. Men vad har skapat denna bottenlösa bitterhet och förakt mot vita svenskar och vita överlag? Är det en genuin avsky och avståndstagande mot alla vitas lika värde som driver honom, eller är det ett professionellt exekutivt uppdrag som skall tillgodose hans herrar genom det ”sidouppdrag” han har? Ett kyligt mekaniskt arbete som är beslutat över protokoll och ramlösa?

Det är ingen hemlighet att Reinfeldt, liksom den anonyme och hemlige statsministerkandidaten Stefan Löfven, är medlem i den lika hemliga Bilderberggruppen

…. I den kanske mest omfattande bok som någonsin berört denna exklusiva och hemliga klubb, The True Story of the Bilderberg Group, av Daniel Estulin sammanfattar författaren några av gruppens (politiska och ekonomiska) motiv som följande:

-En gemensam identitet lystrande till en gemensam värdegrund.

-En centraliserad kontroll över världsbefolkningen genom att styra åsiktsflödet.

-En bekämpad medelklass för att upprätta skikt mellan styrande och befolkning.

-Upprätthållande av kontinuerliga kriser i samband med framtvingade krig (NATO får därmed en betydande roll) i syfte att bibehålla den ekonomiska hegemonin.

-Gemensam utrikes och inrikespolitik.

…Det kan också vara intressant att i sammanhanget nämna att förra årets möte (2013)med den topphemliga klubben hade vad man själv i några ord valt att kalla ”Nationalism och Populism” på agendan liksom hur både nuvarande USA och EU kan ”skapa jobb”. Värt att lägga på minnen nästa gång Reinfeldt öppnar munnen. Är det han själv som pratar eller är det ett eko från Bilderbergmötena vi hör?” Samtida Tankar

 
 Fr. Snaphanen – Goodbye Europé från januari 2013

Danskarna tror att Sverige kommer att låta demokratin ha sin gång, men det finns inget de senaste femton åren, som tyder på det. Ett mer sannolikt scenario skisseras här av SR Larson och andra. Att se Sverige, som Utlandssvensk skriver, är som att hjälplöst se på medan en god vän dricker ihjäl sig. Svenskar som först idag vaknade upp till det faktum att riksdagen ger bort deras land med hög hastighet, måste se klart att de är mycket svåra att stoppa. …

”Jag fick en glimt av Reinfeldts maktmetoder på 90-talet när han ville bli ordförande i MUF. Flera av de personer som nu sitter i hans omedelbara närhet, från Ulf Kristersson till Anna Kinberg, skulle kunna ge än mer kusliga vittnesmål om vad som hände då. Sedan dess har Reinfeldt bara förfinat sin maktutövning.”Snaphanen


Roger Scruton nämner i sin senaste bok den stora bitterhet som slår mot honom i hans hemland.

"Mitt liv blev extremt komplicerat genom vänsterns vrede mot mig. Länge antog jag att dess destruktiva attityd bara visade hur begränsad den var, men så småningom insåg jag att det var orättvist av mig. Det är en funktion i den mänskliga naturen som utlöser vrede mot kättare. Ett djupt behov att offra den som kommer med sanningen. Evangeliet handlar ju om det. "

Roger Scruton kommer i boken också in på det paradoxala hat som slår emot den som man anklagar för ”hate-speech.”

”Politikern Enoch Powell blev överöst av hat då han år 1968 varnade för invandringens långsiktiga konsekvenser. Han sa inget annat än vad som i dag har gått i uppfyllelse. Vi letar hela tiden efter den person som är ansvarig för allt detta hat – utan att inse att det är – du själv. Man anklagar någon annan för det hat som man i verkligheten själv är uppfylld av. På Jesus tid kunde ingen riktigt anklaga honom för att stå för det hat som de själva upplevde och det förvirrade dem fullständigt. Därför blev de tvungna att korsfästa honom."

Roger Scruton

"I Europa upplever vi nu för tiden en stor lögn som påstår att folk icke har användning för något eget land, inte har användning för det egna hemmet osv. Att alla gränser kan stå öppna, och fred blir därmed det naturliga tillståndet – trots historiens överväldigande vittnesbörd om det motsatta.”Läs

2 kommentarer:

 1. Knähunden som kallar sig stridshingst upprepar historien till hundra procent.

  Förra gången någon anklagade ett folk på det här sättet reste sig folket och dödade alla som hade uttalat kränkningar mot folket, och de började framhålla sig själva som herrefolk istället.

  Detsamma kommer att hända här i Sverige. Man kan inte förneka naturlagarna, och ett genomkränkt folk kommer till sist att reagera, och ju mer man kränker det, desto hårdare slår de tillbaka.

  Det folk som reste sig mot de ständiga kränkningarna var det tyska folket, och de som dödades var det folk som under flera decennier hade skändat värdfolket i Tyskland genom att påstå samma saker som Reinfeldt nu påstår om svenskarna.

  Judarna dödades just för dessa kränkningar, men inte bara det. Alla judar i hela världen skulle utplånas för sina kränkande påståenden om att tyskarna skulle upplösas som folk och att Tyskland skulle splittras och ägas av andra folk.

  Allt detta hade den judiska Frankfurtskolan utarbetat mot sitt värdfolk på 1920-talet.

  Negerhövdingen i Sverige som påstår att svenskar är mentalt efterblivna kommer naturligtvis att få stå till svars för sina uttalanden, och det kommer alla som håller med honom att göra.

  Det är nu som den nordiske vikingen börjar vakna, och det är nu som folk börjar rycka på axlarna åt att några nazister börjar sticka ner negrer med kniv. "Det är inte hela världen med tanke på vad svenskar måste utstå från dessa kolonisatörer".

  Det är början

  Nu får vi allt oftare höra hur rädda kolonisatörerna är för Sverigedemokraterna. De börjar tro att SD kommer att anfalla dem när som helst.

  Men det är inte SDs viskningar och mummel de hör. Det är idag så många människor ute i landet som samtalar med varandra och börjar inse att ett vitglödgat hat är det enda man kan möta det här folkmordet på svenskar med.

  Dessa samtal ute i landet och alla upprörda känslor skapar vibrationer i så hög grad att de når fram till dem som är känsligast för telepatiska aningar, och det är kolonisatörerna själva, för de vet att de våldgästar vårt land, för själva skulle de aldrig tillåta att våldgästas.

  Dessa samtal de anar - det är de vaknande vikingarnas samtal!

  SvaraRadera
 2. Mycket bra skrivit,det är sanningen om hur alliansen med Reinfeldt behandlar Sverige och de etniska svenska folket.
  Nu kommer ni att få betala mångfalt för er politik mot de egna var så säkra på det!

  SvaraRadera