söndag 20 april 2014

Expropriering av svenska folkets bostadsrätter och småhusSveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner,  landsting och alla myndigheter.


"Expropriera hus till flyktingar"
En socialsekreterare Anders Wilhelmsson på utbildnings- och arbetsmarknadsenhetens avdelning för ekonomiskt bistånd skickade ett brev till kommunstyrelsen i Halmstad där han föreslår:

"[ ... ] att kommunen bör expropriera småhus- och bostadsrätter för att försörja flyktingmottagandet med bostäder. Syftet är att rättvisare fördela användandet och utnyttjandet av bostäder som annars mest drabbar hyresrätter."
Han förtydligar sig med, "[ ... ] att han länge tänkt på hur fel det är att ständigt sätta de här människorna i miljonprogramsområden med hög arbetslöshet och utanförskap samtidigt som folk i innerstaden och i många villaområden lever helt segregerat i en värld av vit arbetande medelklass [ ... ] När kommunen nu ska ta emot 450 nya flyktingar och asylsökande plus anhöriga till flyktingar som har kommit eller kommer, så måste fler ställa upp och göra mottagandet möjligt".

Dock påpekar han att [ ... ] att expropriera, det vill säga att tvångsinlösa egendom för kommunens räkning, kan låta extremt och N N är medveten om det. [ ... ]
Han skriver också [ ... ] Frivillighet är bäst, men det behövs något radikalt. Det står i regeringsformen att expropriation får ske om det är angeläget för allmänhetens bästa och jag anser att bostäder och integration åt de här människorna är viktigare än att ta mark för att bygga väg. Förhoppningen är att väcka en tanke. Att det går så långt att de skulle ta mig på orden och expropriera hus tror jag inte är realistiskt. Men kanske öppnar det ögonen och hittar nya ställen på bostadsmarknaden. Dystopin är att allting fortsätter precis som vanligt."

Detta som ett sammandrag av en artikel som får gamla utslitna, lojala skattebetalande, hårt arbetande svenskar, som efter åravis av sparande, uppoffringar och troligen med tunga lån och skyhöga bankräntor för att få tag i en bostad, nu hotas med att kommunen ska köpa ut dem bara för att ge plats åt en allt ökande välfärdsinvandring, där antalet verkliga flyktingar varit och är i absolut minoritet (enligt Migrationsverkets "miggor"). 

Detta gäller också syrier, som redan visat sig ha fått skydd i ett annat land, t o m i ett annat EU-land, och missbrukar den svenska kravlösheten och generositeten som innebär omedelbart PUT - permanent uppehållstillstånd. Detta kan få vem som helst att kväljas, få blodstörtning och uppkastningar eftersom vi som svenskar måste känna oss ännu mer diskriminerade av våra folkvalda.

Svenskhatet från eliten och etablissemanget finner alltså inga gränser. Det talas om ”rättvisa” i det här brevet, men man får hoppas att Hallandsposten publicerade detta, kanske för att provocera fram "rasism" och "främlingshat"? Eller så var det allvarligt menat? Vi ska alltså tvingas lämna våra köpta bostäder bara för att ge plats för ännu fler invandrare och välfärdssökare?

Man får verkligen hoppas att det svenska folket äntligen kommer vakna nu och rösta bort beslutsfattare och politiker som står för detta uppenbara förräderi mot sin egen befolkning? Ska det inte bli kvar någonting åt oss som byggt upp detta förr så fina land? Det anser inte denne socialsekreterare till brevskrivare? Gruvmor och Hallandsposten

Läs mer
Expropriering av svenska folkets bostäder 1 och 2 

Så har landsförräderiet planerats
 


5 kommentarer:

 1. Vi som har framtiden bakom oss kommer kanske med nöd och näppe att hinna avlida innan hela landet brakar samman totalt. De som kommer att få ett rent helvete är de stackare som skall ta över de bördor som vi så tålmodigt under årtionden axlat. Det påstås att det sista som övger människan innan döden inträder är hörseln och näst sist kommer nog hoppet. Men när det kommer till att hoppas på att merparten av Svenska folket skall hinna vakna ur sin djupa dvala de sen ett antal årtionden tillbaka befinner sig i innan allt är bortom all räddning för vårt tidigare så vackra och välskötta land tvivlar jag starkt på kommer att inträffa. Det kommer med mycket stor sannolikhet i slutändan att gå för Sverige som det har gjort för Libanon åt HELVETE.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer verkligen! Hur 7 av 8 partier gemensamt kan köra en så välordnad nation i botten, är för mig obegripligt!

   Radera
 2. Får inte SD egen majoritet vid valet i september så går det käpprätt åt helvete det är något som är säkert!
  Hur kan politiker sjunka så djupt så man gör allt för att vårt gemensamma fosterland och vårt eget folk skall fördrivas från sitt land och sin egendom???
  Ni som är skyldiga skall också få ert straff ingen kommer att komma undan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förhoppningsvis får Du rätt en dag!

   Radera
 3. http://www.etc.se/ekonomi/bankerna-far-ta-dina-pengar-att-klara-krisen

  Och om det blir bankkris så kommer alla besparingar helt enkelt att tas från spararna. Hahahaha.

  SvaraRadera