onsdag 23 april 2014

Expropriering av svenskarnas bostäder- början till slutet på en nation och ett folkInvandringens kostnader döljs med kommunlån på 500 miljarder
”De svenska kommunernas enorma upplåning för att klara välfärden är något som det är i det närmaste knäpptyst om i den politiska debatten. Det är dock en allt högre tickande bomb. Inom ett år kommer kommunernas sammanlagda låneskuld att passera 500 miljarderstrecket. Det motsvarar som en jämförelse 40 procent av Sveriges statsskuld och är lika mycket pengar som bankerna i det krisande Spanien behövt i nödlån för att landets finansiella system inte helt ska bryta samman.” Avpixlat


Fr. Snaphanen
Wilders: Den svenska hippien, Cecilia Malmström

Osviklig SVT vinkling. På SVT är det fortfarande något som de kallar "islamofobi". De har ännu inte kontrollerat källorna av ordet. Verkligheten spelar ingen roll för förrädarna på SVT. Folkets uppfostran betyder allt. Snaphanen
Sverige importerar kaos

 ”Jan Tullbergs bok visar att invandringen nu kostar svenskarna 250 miljarder per år, cirka 35.000 per skattebetalare ungefär samma ekonomen Lars Jansson kom fram till 2002, hur det kan vara oförändrat efter Fredrik Reinfeldts extraordinära härjningar. "Vad är detta om inte förräderi?” frågar Paul Weston den brittiska motsvarigheten Tony Blair. ( se artikel nedan).


Det finns många lite olika definitioner av folkmord-genocide, men alla innehåller en klausul om att de, som med hjälp av bosättningspolitiken skingrar ett urfolk från deras land, är skyldiga till folkmord. Dessa två män, även efter FN: s definition, är på gränsen att ses som enkla brottslingar men hör mer hemma framför en domstol än i ett parlament.
Finns det svenskar som fördrivits? Ja, massor avinternflyktingar”. Tiotusentals svenskar som annars skulle ha bott i Malmö, Södertälje eller Landskrona har genom decennierna flyttat ut ur landet, några har uppenbarligen lämnat Sverige för gott.
 Det är ett kostsamt självmord Sverige genomför och det är knappast ett rekord som kommer att visas i den svenska valrörelsen om svenska journalister tillåts sätta agendan. Om svenskarna vaknade upp till några enkla ekonomiska och demografiska fakta, så skulle det roliga med att vara riksdagsledamot bli kortvarigt och det skulle svenska journalister - den mest reaktionära kraften i landet - naturligtvis inte medverka till, så det dröjer men det kommer att hända..” Snaphanen, Dispatch
 Efter att Sverige kunnat njuta 200 års fred som homogen nationalstat, har svenska politiker fått nog. De har tråkigt och har därför beslutat sig för att byta ut den svenska befolkningen mot mera färgstarka populationer från fjärran land, som varje dag bjuder på nya utmaningar såsom spännande ideologier, krig, fattigdom, analfabetism, kvinnoförtryck och homofobi. Projektet går över all förväntan. En fjärdedel av landets befolkning har nu utländsk bakgrund och invandringen kostar 250 miljarder kronor om året. Detta meddelar den förre docenten vid Handelshögskolan i Stockholm, Jan Tullberg, i sin nyligen utkomna bok Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik. Den kan laddas ner på nätet och är absolut värd att läsa om man vill veta vad som pågår i världens humanitära stormakt. Som Tullberg detaljerat berättar råder det i stort sett fri entré till Sverige för var och en som kan betala en människosmugglare. Och det kan bli en rätt god affär, eftersom detta engångsbelopp kan bytas in mot permanent försörjning för hela familjen eller klanen – på de svenska skattebetalarnas bekostnad.


En av bokens styrkor är de detaljerade statistiska upplysningarna om invandrarnas antal och vad de kostar det svenska samhället. Det framgår att antalet uppehållstillstånd framförallt har exploderat sedan Fredrik Reinfeldts borgerliga allians kom till makten 2006. Här är Tullbergs statistik över utdelade uppehållstillstånd:

20 tusen per år under 1980-talet, 40 tusen per år under 1990-talet, 60 tusen per år under 2000-talet, fram till regeringsskiftet 2006, 100 tusen per år efter 2006. Detta betyder att Sveriges invandrarandel har stigit från 18,3 procent 2002 till 24,4 procent 2013. Migrationsmyndigheterna anger visserligen en annan siffra för 2013, nämligen 16 procent, men som Tullberg överbevisande argumenterar för är den siffran alldeles för låg.

”En självreglering kommer knappast att sätta in förrän Sverige genom en omfattande invandring förändrats till så låg ekonomisk nivå och så omfattande sociala problem att en bosättning i Sverige inte längre framstår som lockande.”

När det inträffar kommer hundratusentals invandrare, som hade sett fram emot evig försörjning i Sverige, naturligtvis att söka sig till de grannländer som har fört en marginellt mera restriktiv invandringspolitik, till exempel Danmark, Norge och Finland – där det fortfarande finns skattebetalare som kan betala. Det betyder att Sverige via sin generösa invandringspolitik snabbt kommer att utvecklas till ett hot mot grannländerna. Det är ingen slutsats som Tullberg drar, men den är uppenbar. Lars Hedegaard: RECENSION: Sverige importerar kaos

 Expropriera hus till flyktingarna - Planerna för Sveriges undergång – en dokumentation

Till Kenneth Sandberg inkom följande mail från en man vid namn Janis Vikmanis apropå exproprieringen av svenskarnas bostäder.

 
From: Janis Vikmanis
Sent: Monday, April 21, 2014 11:33 PM
To: Kenneth Sandberg

Subject: Kunde inte detta passa sig att Du gjorde ett utskick om?

Jodå Janis, det vore inte alls olämpligt att förmedla till vårt lands banemän.

Kruxet är dock att det knappast går någon dag utan att det finns minst en (1) vansinnig information/företeelse att delge de Politiskt Korrekta i Sverige. Och/men, som du själv någon gång "kommenterat", så ligger det måhända en risk/nackdel i att det går inflation i mina "frustrations-utskick".!?

En annan sak är att jag undrar varför - i så fall - inte fler av de säkert 500 "Sverigevänliga" motståndskämpar som samtidigt får mailen, avlastar mig som avsändare – och gör signalen tyngre - genom att själva göra ett "storutskick". Det vore ju inte alltför betungande tidsmässigt, eftersom de många E-postadresser som finns i mina mail (c:a 2000, insamlade under många år och många timmar vid datorn) lätt går att Kopiera och själva använda för egna utskick till landsförrädarna.

Jag är själv ingen “guru” på dator och internet, men detta är något som vem som helst borde klara av om man ville.

Och jag lever i den tron (måhända en illusion) att de utmärkta Sverigevänliga sajterna o bloggarna i all ära, men att de ofrivilliga mottagarna “tar åt sig mer” när avsändaren är en icke-anonym person av kött och blod som ställer sig öppen för såväl polemik som invektiv och floskler.
 //Kenneth

Fr. Snaphanen
Paul Weston – Vad är detta om inte förräderi?


 Den romerske filosofen Cicero :
 ”En nation kan överleva sina dårar - och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla. 

Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.
Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten - i hemlighet och anonymt - tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! "

I London finns det hela områden som sakta håller på att komma under islamisk kontroll. Tower Hamlets är nu förlorade mot väst, då judar, kvinnor och homosexuella förföljs medan engelska gatunamn och de få återstående vita systematiskt ersätts. Snart  förlorade, om de inte redan nu är förlorade är Luton, Bradford, Oldham, Birmingham, Leicester, etc.

Den norske författaren Fjordman kallar detta "halshuggning av nationer" och ställer följande fråga: "Mindre uppmärksamhet har ägnats åt det faktum att muslimer halshugger hela nationalstater. Även om detta sker i slow motion, är det inte mindre dramatiskt. Historiskt sett har de stora städerna utgjort ett lands ´huvud´, sätet för de flesta av dess politiska institutioner och den största koncentrationen av dess kulturella intellektuella resurser. Vad händer när detta huvud är avskuret från resten av kroppen? " Snaphanen

Läs också:


1 kommentar:

 1. Jag såg Uppdrag granskning ikväll, med förrädaren Janne Josefsson. Han som gjorde avbön för att ha varit taskig mot Ny Demokrati, men han är samma skitstövel idag.

  Han varnar för nazister och deras angrepp på ibland oskyldiga människor. Kanske ett tiotal har fått sätta livet till.

  Det ska alltså ställas mot det han inte säger, nämligen alla hundra tusentals människor som fått sina liv totalförstörda av invandrare. Och den största skulden för våldet, som kräket Josefsson vill belasta nationalistiska politiker för, har istället förrädarna i Sveriges riksdag med sin kriminella politiska kartellbildning mot det egna folket.

  Men om man ser Uppdrag Granskning ur nationalistiskt perspektiv så blir det hela mer uppmuntrande, för över hela Europa jäser det, och det är inte fel enligt mig om några grupper av nationalister visar aggressivitet, för det avskräcker inte så många som det väcker.

  Vi kan behöva politiker som slår näven i bordet så att både glas och flaskor flyger, och tydligt visar folk att nu är det nog!

  Det kan vara lite tuff aktivitet som behövs för att visa folk att det inte behöver vara fel att bli fly förbannad!

  SvaraRadera