torsdag 10 april 2014

Romerna byggde Sverige, vem är rasist och ett budord för nysvenskarnaPå mitt förra inlägg ”Vilka tjänar på den politik som förs” har inkommit tre oerhört intressanta kommentarer. Jag rekommenderar envar att läsa dem.

Ullenhag hyllar zigenarna i video: ”Romerna byggde Sverige, vi ska vara tacksamma.”

 Vi vet inte om integrationsminister Erik Ullenhag (FP) var nykter eller påverkad av någon substans eller om det helt slagit slint i skallen när han i dag på ”romadagen” gick ut på regeringens sida med hyllningar till zigenarna för att de en gång byggt upp Sverige.

Maria Leissner vill inte vara sämre.
 Som framhållits tidigare. Varning för folkpartister. Exponerat
 Till:
Från: Sandor Herold
Malmö 10-4-2014

RUMSREN RASISM?

Den 8 september förra året misshandlades en färgad man inför ögonen på sin då 1,5- årige son på en gångbro i Kroksbäck här i Malmö av ett tiotal personer. Som om inte detta räckte så försökte man att kasta ner vederbörande från bron också.
 Detta måste vara ett av de grövsta rasistiska brott som förövats i stadens historia i modern tid i varje fall. Dock har mig veterligen inte en enda manifestation eller demonstration mot rasism eller s.k främlingsfientlighet arrangerats på grund av detta.
Nu har äntligen ett vittne pekat ut en 21-åring som den som var mest aktiv under misshandeln och han sitter nu också anhållen. Den anhållne är av utländsk härkomst liksom de flesta som deltog i misshandeln och med anledning av detta så har jag följande frågor till alla de som deltog i demonstrationerna, inklusive de brandmän som lämnade sin brandstation, mot sverigedemokraten Jimmie Åkessons besök i Malmö i onsdags:

Varför har ni inte arrangerat en demonstration mot rasism med anledning av misshandeln i Kroksbäck? Är rasistiska handlingar som utförs av personer med utländsk härkomst inte så allvarliga eller är de kanske t om rumsrena?
Bör man inte visa sin påstådda avsky mot rasism mot alla rasistiska händelser oavsett vem som utför dem?
Jag hoppas innerligen i varje fall att inte offrets hudfärg är anledningen till uteblivandet av demonstrationer. Eller kan det vara så illa?
I så fall så är det ni som är de verkliga rasisterna!

Eftersom ni tydligen gör skillnad på rasistiska dåd beroende på vem som utför dem  så ger jag inte mycket för era s.k  manifestationer.
Sandor Herold, Malmö
En invandrare, Daban Ibrahim, går in på Röda Korsets kontor i Falun och ställer några frågor som han i hemlighet spelar in. Damen svarar med sunt förnuft och hänvisar bland annat till ungdomsarbetslösheten nästan 26%. 


Röda Korset
Medan svenska politiker räddar hela världen, får svenska ungdomar bygga sin framtid utomlands. Filmen kommer ut, den kvinna som arbetat  frivilligt och ideellt, sparkas från Röda Korset. I hela den svenska MSM (Main stream media) skrivs det "en hemsk rasist får sparken." Ekstra Bladet har en balanserad version av berättelsen.

Den moraliskt överlägsna mobilfilmaren,  Daban Ibrahim Mohammed, är grovt kriminell: 1) Olaga hot 2) Olaga intrång 3) Grov stöld 4) Hot mot tjänsteman 5) Förgripelse mot tjänsteman. (En dom här) Kväljande hyckleri och meningsterror. Röda korset skakat av nätfilm.

Där hörs medarbetaren bland annat säga: “Jag tycker att vi ska hjälpa er där ni är.”
Daban frågar: “Inte här i Sverige?”
Medarbetaren: “Nej.”
Senare säger medarbetaren: “Men jag menar, arbetslösheten blir ju inte mindre ju fler ungdomar vi tar in. Förstår du det? Det är ju ingen lösning för oss, när vi har sådan hög ungdomsarbetslöshet själva.”
Daban frågar: “Så vad tycker du?”

Medarbetaren: “Jag tycker att vi ska hjälpa våra egna ungdomar i första hand.”GP och Snaphanen


Läs:
Välgörenhetsföretaget Röda Korset
Röda Korsets svindlande affärer
Skojar- och svindleriföretaget Röda Korset

På en blogg hittade jag ett spännande inlägg, en bild som rekommenderar invandrare att ta del av ett elfte budord. Men man får inte kopiera bilden och därför har jag skrivit ner texten.

”Ett elfte budord för nysvenskar
Sverige är vår nation och vi lever här på vårt sätt. Men vi ger även andra en möjligheter att få njuta av det. Bor du här så har du också rättigheten att tycka och att tänka fritt. Men om du är invandrad hit och trots det klagar över vårt sätt att leva, klagar över vår flagga, vår tro,våra värderingar, ljuger, våldtar och förstör, eldar bilar och skjuter på gatorna. Då har du ingen rätt att säga att detta är ditt land eller att du är svensk för att du åkt tunnelbana.

Du har heller ingen rätt att kräva att vi alltid skall försörja dig. Se det som att du är vår gäst och handla därefter. Låt inte gammalt hat eller gamla stridigheter blossa upp här i Sverige. Du skall anpassa dig till oss, inte tvärtom. Vårt språk är huvudsakligen svenska, lär dig det. 

Du skall lära dig våra värdegrunder, du skall hedra ditt nya land och du skall ge tillbaka till oss. Ställer du inte upp på detta vill vi starkt rekommendera dig att nyttja en annan rättighet, den att lämna landet.
Res dit där du trivs. Vi tvingade inte dig att komma hit, du kom till oss.” Göransalltmöjligt

Andra Moseboken, kapitel 20 i Bibel 2000.

 1. Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig.
 2. Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
 3. Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
 4. Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.
 5. Du skall inte dräpa.
 6. Du skall inte begå äktenskapsbrott.
 7. Du skall inte stjäla.
 8. Du skall inte vittna falskt mot din nästa.
 9. Du skall inte ha begär till din nästas hus.
 10. Du skall inte ha begär till din nästas hustru, inte heller hans tjänare eller hans tjänarinna, inte heller hans oxe eller hans åsna, eller något annat som tillhör honom.

Inför detta val 2014 kanske man bör erinra vad LO satsar på.

 

3 kommentarer:

 1. Det råder inget tvivel om att Erik Ullenhag lider av Histrionisk personlighetsstörning.

  SvaraRadera
 2. Röda Korset är en korrupt skitorganisation, som definitivt inte ska ha en spänn. Glömmer aldrig när jag hade samlat ca 120 burkar till min sonson och trycker på fel knappjävel, så pantpengarna gick till svinet Wet Bästerberg.Detta är säkert 7-8 år se´n och naturligtvis fick grabben pengar iallafall, men jag ryser ännu vid tanken på att att detta as fick stålarna....Blodsven

  SvaraRadera
 3. För egen del räcker det och blir över med de skatter som jag är tvingad att betala för att leva.

  SvaraRadera