tisdag 22 april 2014

Se upp för de FALSKA profeternaVi skall akta oss för de falska profeterna, som kommer klädda som får, men i sitt inre är rovlystna vargar". Matt.7:15

"Gud" bakom Carl Bildts Aggressioner? 


Gud har kapats av Tony Blair, George W. Bush and David Cameron

Av Felicity Arbuthnot
April 13, 2014 "ICH" - "Maskrossallad" - Det måste finnas något i vattnet No 10 Downing Street, som idag bebos av premiärminister David Cameron.
När Tony Blair residerade där, enligt hans tidigare informationsdirektör, Alastair Campbells dagböcker, innan den olagliga invasionen av Irak, där Blairs Downing Street-kontor producerade fantasi, fiktiva, falska motiveringar, styrdes den dåvarande premiärministern av sin tro och talade regelbundet till "sin Skapare." Blair kan ha "talat" - men, som alltid, har han uppenbarligen inte lyssnat.

Ordspråksbokens (6:16-19) regler om sex personlighetsdrag som Blairs "Skapare" avskyr och sju som är en styggelse för honom:  stolta ögon, en lögnaktig tunga,, händer som utgjuta oskyldigt blod, ett hjärta som hopsmider fördärvliga anslag, fötter som äro snara till att löpa efter vad ont är, ett falskt vittne som andas ut lögner, och som sår osämja och den som vållar trätor mellan bröder ... "Blair uppfyller dessa kriterier med råge, omintetgör varje anspråk på hans påstådda kristna principer.

Falskt vittnesbörd Matteus (15:18-20) - Men vad som går ut ifrån munnen, det kommer från hjärtat, och det är detta som orenar människan. (1917 års bibelövers.)

Nej, detta är inte en avhandling om religion, utan en påminnelse om de falska troende.
Ett tidigt uttalande av  David Cameron som sökte väljare, var att han var "arvinge till Blair , bara det en vanföreställning, eftersom Blair lämnade sitt departement inte så mycket under ett moln, men under ett svart åskmoln av dubbelspel och bedrägeri.
 
Omdöme är helt klart inte hans starka sida. För en stor del av den brittiska väljarkåren kunde han kunde lika gärna ha åberopat Vlad Dracula och Ivan den förskräcklige som förebilder.
 Vlad Dracula
 Ivan den förskräcklige
Men förra året framkom att David Cameron har sökt råd hos Tony Blair som: "han beundrar mycket  ... han betraktar honom som en trevlig person och har övertygelse."
Det har varit formella möten, uppenbarligen telefonsamtal om politiska frågor och mysiga middagar i den eleganta Downing Street-bostaden: "David Cameron har varit angelägen om att komma in i huvudet på Labours vinnande premiärminister med tre valsegrar."(1)

Allt lite oroande, eftersom det enligt en bok skriven av Blairs politiska ombud i tjugofyra år, John Burton, var hans beslut att påbjuda attackerna på både Balkan och Irak en del av en "kristen strid."

"Det är väldigt enkelt att förklara idén om Blair krigaren", har Burton sagt: "Det var en del av Tony att leva ut sin tro." Blairs "kristna tro är en del av honom, ner till hans bomullsstrumpor. Han trodde starkt ... att intervention i Kosovo, Sierra Leone - Irak också - var en del av den kristna slaget; det goda ska triumfera över det onda ... " 
Också enligt Burton, han ansåg George W. Bushs rubbade" krig mot terrorismen" som en" moralisk orsak" i kampen mot ondskan. (2)

Nu, eftersom retoriken från nr 10 blir alltmer militant och aggressiv mot Syrien, Ryssland och varhelst USA har siktet, måste man fråga sig om Cameron har drabbats av denna avvikande, extrema, fundamentalistiska  Blair-vattenkoppor version av religionen .

Varningsklockor borde ha ringt för några när Cameron, som ledare för oppositionen 2009, ”enligt klassiskt mönster  lånade formen för Jesu Bergspredikan." (Blomberg 10 april 2014)
I maj 2011 rekryterade han Jesus till sin vision om ett "Big Society (*). "  Det här är i själva verket en våg av nedskärningar offentliga tjänster går möjligen längre än till och med Thatcher som blev döpt till "mjölk rånare" när hennes skattesvedjebruk till och med  inkluderade att stoppa gratis skolmjölk vid statligt drivna skolor.

*Not.”Big Society”
Ge makt till människor, öppna upp för privatisering av offentlig service och uppmuntra volontärarbete.
Men eftersom det blir en nylansering är det helt klart en idé med problem. Det är allmänt sett vagt, meningslöst och en täckmantel för nedskärningar i de offentliga utgifterna.”Channel 4 

Camerons regim inledde omedelbart privatisering av utbildningen; Storbritanniens enda återstående allmänna förmån, National Health Service är hotad, som är välfärd, även för dem med inlärningssvårigheter och psykisk sjukdom - vilket har lett till självmord - med arbetslöshetsersättning även i områden utan jobb eller transport att resa till jobben. De som hamnat på sjukhus i kritiskt tillstånd har fått sina förmåner indragna - det har även förekommit fall där den döda mottagit hotbrev för att man inte infunnit sig för  intervjuer på Arbetsförmedlingen.

Ironiskt nog, krävde den multi-rika Cameron staten på invalidpension för sin funktionshindrade son Ivan och sade att utan National Health Service, som ofta involverar tjugofyra timmar om dagen för yrkesverksamma inom många områden, kunde de inte ha klarat av det. Hälso-och sjukvården skulle vara säker i hans händer förklarade han innan han blev statsminister

Men vid ett möte med de kristna i sin bostad på Downing Street föeläste han om att Jesus hade grundatBig Society” för  2000 år sedan och att: "Jag säger inte att vi har uppfunnit en bra ny idé här"

Helt klart riktade han sig till kyrkor och välgörenhetsorganisationer att de skulle fånga upp de statliga tjänster han förkastar:

”En av de bästa sakerna med vårt land är att folk kliver fram som individer, som familjer, som samhällen, som organisationer, som kyrkor och gör otroliga saker ... hjälper till att bygga ett större, rikare, mer välmående, mer generöst samhälle .... "

Den kristna tankesmedjan Ekklesias  ledare, Jonathan Bartley talade för många närvarande när han sade att de brutala nedskärningarna drabbade de fattiga och svaga, och skulle inte ha haft Jesu stöd. "Jesu hårdaste ord var reserverade för dem som hade rikedom och makt och som misslyckats med att skydda de mest utsatta", sade han om mångmiljonär Camerons politik.

Daily Mirror kallade det hela "Camerons Big Society korståg” och placerade också George W Bush  och Tony Blair i samma läger."

En högt uppsatt Labour källa tillade: "Vi vet politiker som stöder detta men det verkar gå lite långt "(3)

I onsdags (9 apr 2014) på sin påskmottagning på Downing Street för kristna ledare framhöll  Cameron enligt uppgift återigen gudomlig inspiration när han utarbetade sitt nyckelbegrepp för det konservativa partiet - han gjorde Guds verk.

Efter att en sopran sjöng Ave Maria premiärministerns framförde han budskapet:

"Det är så att kristna nu är den mest förföljda religionen i världen. Vi måste stå upp mot förföljelse av kristna och andra religiösa grupper var och när vi kan. "(4)

Ingenting om de år av västledda attacker mot i majoritet muslimska länder, där båda och alla religioner har levt tillsammans, delat fester och sorg tillsammans i årtusenden. Inget omnämnande av att söndra och härska. Men kanske en doft av ett sublimt budskap är Syrien fortfarande på radarn.

Blair producerade planen för ursäkten för förstörelsen av Irak, landet, för troende, där fadern av islam, kristendomen och judendomen, Abraham som var född i Ur. Cameron har säkert fortfarande ögonen på vägen till Damaskus. Och Blair, fast besluten om en Syrienattack är tydligen en betrodd mentor. Man kan bara spekulera, men det alltmer messianska Cameron-talet har verkligen en skrämmande Blair-liknande agenda.

George W. Bush och Blair, delade naturligtvis samma fanatismliknande märke av kristendomen. Fyra månader efter 2003 års Irak invasion, vid ett israelisk-palestinskt toppmöte i Egyptens Sharm el-Sheikh Resort, framförde Nabil Shaath, palestinsk utrikesminister:

 President Bush sade till oss alla: Jag drivs av ett uppdrag från Gud. Gud talade om för mig, "George gå ut och slåss mot dessa terrorister i Afghanistan". Och jag gjorde det. Och då talade Gud om för mig "George, gå ut och avsluta tyranniet i Irak", och det gjorde jag. "(5)
 Förre försvarsministern Donald Rumsfeld spelade också Gud-kortet. Under invasionen av Irak blev det hans uppgift att förbereda den topphemliga Worldwide Intelligence Update: "som cirkulerade endast bland en handfull Pentagon ledare och presidenten." (6)

 …..Det skulle ha varit mer passande för Cameron att citera Judas som inspiration än Jesus.

David Cameron:
  "Jesusskapade Torys politikBig Society - Jag bara fortsätter Guds arbete" Information Clearinghouse

“Se upp för falska profeter”.
Det finns några verkligt mäktiga och det är farliga tider.
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar