fredag 25 april 2014

Svenska företag har sålts ut och svenska skolan är en katastrof på alla nivåerPå bloggen inkom följande kommentar på mitt inlägg om expropriering av svenskarnas bostäder.

 ”Jag såg Uppdrag granskning ikväll, med förrädaren Janne Josefsson. Han som gjorde avbön för att ha varit taskig mot Ny Demokrati, men han är samma skitstövel idag.

Han varnar för nazister och deras angrepp på ibland oskyldiga människor. Kanske ett tiotal har fått sätta livet till.

Det ska alltså ställas mot det han inte säger, nämligen alla hundra tusentals människor som fått sina liv totalförstörda av invandrare. Och den största skulden för våldet, som kräket Josefsson vill belasta nationalistiska politiker för, har istället förrädarna i Sveriges riksdag med sin kriminella politiska kartellbildning mot det egna folket.

Men om man ser Uppdrag Granskning ur nationalistiskt perspektiv så blir det hela mer uppmuntrande, för över hela Europa jäser det, och det är inte fel enligt mig om några grupper av nationalister visar aggressivitet, för det avskräcker inte så många som det väcker.

Vi kan behöva politiker som slår näven i bordet så att både glas och flaskor flyger, och tydligt visar folk att nu är det nog!

Det kan vara lite tuff aktivitet som behövs för att visa folk att det inte behöver vara fel att bli fly förbannad!”


På bloggen Antropocene finns många intressanta artiklar. Bl.a. om alla företag som försvunnit från Sverige. Nu kommer med stor sannolikhet Scania försvinna från Sverige. Vänta bara när Tyskland vill att hela huvudkontoret flyttas dit. 

Här är ett utdrag

”Bildning och nationella intressen
Det är två svenska trender som kanske mer än något annat, kommer att urholka välfärdsstaten och föra oss tillbaka till fattigsverige. Det ena är vår oförmåga att slå vakt om svenska intressen, att låta kronjuvelerna i vår högförädlande industri tas över av utländska intressen utan att bjuda motstånd. Det andra är att kvaliteten på vår utbildning snabbt närmar sig u-landsnivå och nästan inga av våra studenter vill studera naturvetenskap som är för svårt. Man måste kunna räkna och det är jobbigt att lära sig. Den här bekvämligheten och oförmågan gör att vi inte får fram tillräckligt med civilingenjörer och de som kommer ut kan knappt räkna.

Under senare decennier har en rad viktiga svenska företag fått utländska ägare. Låt mig bara nämna raden av utlandsförsäljningar ASEA, Astra, AGA, Volvo Personvagnar, Esab, Scania, Volvo Aero, Kema Nobel, Stora Kopparberg, Gambro, Stockholm Energi, Hägglund&Söner m.fl.. Därutöver har utlandsägande redan raderat ut världens största miljöteknikföretag – Svenska Fläktfabriken, vårt näst viktigaste läkemedelsföretag – Pharmacia och personbilarna inom Saab.

Att vi har en så exceptionellt svag bevakning av svenska ägarintressen bottnar säkert i en politisk tidsanda som snarast ser något sådant som utslag av nationalism gränsande till fascism. Flera av våra ledande politiker menar att man i det globala samhället inte skall betona det nationella. Det är säkert en vacker tanke, men för att den skall fungera så måste även beslutsfattare i andra länder göra likadant. Och det gör de inte, överallt i andra länder prioriteras nationella intressen och man kämpar för att behålla inhemskt ägande i sina viktiga företag. Vi har tappat nästan alla de företag som var viktigast för vår ekonomi för 30 år sedan, Schweiz har inte tappat något. Deras BNP har även stigit markant snabbare än vår och dom är inte ens med i EU.” Läs hela artikeln

Den svenska skolan
”När statsmakterna via massutbildning grep kontrollen över barnens socialisation var det kört; den globala kollektiva dumheten var målet.

Målet nåddes med råge redan för decennier sedan och den uppnådda effekten biter nu de makthungriga globalisterna hårt i stjärten enär befolkningar världen över har fördummats så ini helvete att det blivit ett globalt samhällsproblem. Förmågan att tänka nytt och innovativt är utraderad, all nyfikenhet och kreativitet är effektivt dödad och likaså människors initiativförmåga. Befolkningar som varken kan tänka brett, smalt eller ens begränsat är inte till någon nytta vare sig för egen del eller samhällets, men så blir det när högst ointelligenta men extremt manipulativa och baksluga globalister dikterar universella villkor utifrån egennytta. Den gamla, väl uttänkta planen om den kollektiva dumheten har alltså agerat bumerang och på returen smashat det globala etablissemanget rätt i plåten. Well well, som man sår får man skörda.
Över hälften av gymnasieeleverna i en svensk undersökning vet inte vad de ska betala om de får 15 procents rabatt på 720 kronor. Nu slår svenska forskare larm om dåliga matematikkunskaper.

Elevernas resultat när det gäller begrepp och enkla räkneoperationer är ungefär desamma i åttan som i sexan. Till och med under det första året på gymnasiet har hälften av eleverna problem med grundläggande beräkningar som de borde ha lärt sig under mellanstadiet.

          Hufvudstadsbladet, Finland: Svenska gymnasister kan inte 7x8+5

Nu till 10 000-kronorsfrågan: Vilka konsekvenser får det att gymnasister inte kan 7x8+5

Svar: Att jag efter något decennium inte stod ut längre, utan sade upp min universitetstjänst.

På den nivån skall man inte lära ut småskolans ABC, och lära studenter att läsa, skriva och räkna.

På den nivån skall man inte ha lärarstudenter som inte vet vad versaler, punkt- och kommatecken är eller hur de skall användas, inte heller skall man på den nivån ha journaliststudenter som aldrig läst en dagstidning. 

På den nivån skall man inte ha friståendekursare som ifrågasätter varför de skall begripa alla "svåra ord" i böckerna. 

På den nivån skall man inte heller ha "kollegor" som aldrig själva läst en bok, inte har någon akademisk examen, som inte vet vad en kursplan är. Inte heller skall man ha "kollegor" som inte vet vad en "fakultet" är, som betygsätter utifrån om de "gillar" en student eller ej, som godkänner studenter utan examination, och som struntar i att utvärdera kurser. Jag skulle kunna fortsätta att rada upp helvetiska exempel i all jävla oändlighet, men jag är övertygad om att du har fattat grejen.”Adderat

EU är inte perfekt, men en röst på partier som är för EU-samarbetet i valet till EU-parlamentet den 25 maj är en röst mot "den europeiska sjukan av nationalism" som har varit Europas problem, enligt statsminister Fredrik Reinfeldt. Skånskan

John Hood så hette Fredrik Reinfeldts farfars farfar. Därför bär också landets blivande statsminister namnet John.
Enligt Aftonbladet är berättelsen i släkten Reinfeldt att John Hood var en amerikansk mulatt och cirkusdirektör som kom till Sverige på 1880-talet. Tidningen har sökt i arkiven och funnit en artikel om John Hood i Hufvudstadsbladet från den 28 augusti 1884.

"Fredrik Reinfeldt representerar den mest extrema politik som någonsin förts i Sverige. 

Aldrig någonsin under hela vår historia har det funnits en politiker eller ett parti som på ett så tydligt sätt vinnlagt sig om att försöka byta ut svenska folket mot andra folk så som Fredrik Reinfeldt gör. Aldrig tidigare har det funnits politiker som så utstuderat har verkat för att importera människor från efterblivna kulturer och låta dem ta över landet från svenskarna. Aldrig tidigare har det funnits svenska politiker som på allvar försvarat en så primitiv ”religion” som islam. Den politik som förs idag, främst och tydligast av moderaterna med Fredrik Reinfeldt som vid rodret, leder Sverige rakt åt fanders."

1 kommentar:

 1. Vi lever i ett pöbelvälde!

  Jag trodde ett tag att allt var journalisternas fel, att de felinformerar folk och därefter förvanskas sanningen.

  Men efter att ha sett SDs revisionism blir det klarare hur det går till. Det är en liten klick korrupta skitstövlar som tar emot pengar för att de ska oskadliggöra sin egen politik. Därefter skapar man ett pöbelvälde.

  Man väljer in okunniga personer som inte har en aning om vilken politik som ska föras och handleder dem, sedan utesluter man de andra och därmed har en okunnig pöbel kört över förnuftigt folk.

  Avpixlat bjuder på något liknande. Man portar de förnuftiga kommentarerna och låter de okunniga kommentera så har man pöbelvälde även där.

  Så här måste det ha gått till i alla partier som tillhör den kriminella politiska kartellbildningen i riksdagen. Det är därför som dessa partier kan fortsätta att föra svenskfientlig politik med hjälp av sina medlemmar, efter att de andra har uteslutits.

  Chefredaktörerna är korrupta skitstövlar som tagit emot pengar för att föra fram svenskfientliga åsikter, och den journalist som vill skriva om något vettigt får en varning eller sparken, och så har pöbeln även tagit över tidningsredaktionerna.

  Ju bättre man känner fienden desto bättre kan man bekämpa den. Har man fel definition på fienden så blir kampen inte lika effektiv. Det kan verka lockande för kritiker att kalla det här systemet för demokratur, och det ligger väldigt nära. Men problemet blir ju frågan om när och hur uppstod den politiska korrektheten (PK)?

  Men den här förklaringsmodellen om pöbelväldet blir tydligare genom att peka på korruption hos ledningen, som sedan ser till att i makt av sin auktoritet som ledning kan tysta alla förnuftiga människor.

  För när man läser till exempel det här blogginlägget ser man tydligt att förrädarna kan gå precis hur långt som helst när de har en hel pöbelhop på sin sida, oduglingar som inte begriper sig på politik men har en drift att ställa upp bakom sin ledare.

  SvaraRadera