onsdag 28 maj 2014

Demokratiexperimentet Europeiska Unionen 
Tjeckiens kloke före detta president, Václav Klaus, som upplevt kommunismens baksidor på den tiden landet hette Tjeckoslovakien, är bedrövad över utvecklingen i Europa. ”Själviska och förljugna makthavare är i slutfasen av raserandet av den europeiska demokratins hjärta – den suveräna nationalstaten”, menar han.

Klaus säger vidare att ”De politiska eliterna har alltid vetat om att när beslutsfattandet flyttas från den nationella till övernationella nivån så försvagas de demokratiska mekanismerna, eftersom de är oskiljaktigt kopplade till nationalstaten. Detta ökar eliternas makt radikalt, vilket är vad de alltid velat”, samt att ”Skaparna av det europeiska integrationsprojektet har lyckats kortsluta människors tankebanor och har skapat en länk mellan Hitlers aggressiva nationalism och den traditionella nationalstaten, vars själva existens nu ifrågasätts”.EKP

Bakom kulisserna
”Sveriges EU-avgift avgörs av landets inkomster
2013 betalar Sverige 37 miljarder kronor till EU:s budget och får tillbaka drygt 11 miljarder. Eftersom EU-avgiften är högre än återflödet får Sverige rabatt på avgiften.” 

Det finns anledning att fortsätta citera delar av Julia Caesar – Befria oss från EU. Det är en lång artikel men viktig.

Om tiggarna i Sverige

” Det har alltså utgått ett påbud om att de sju gammelpartierna ska tiga ihjäl det elände de genom sin politik utsätter svenskarna för. Olägenheterna har hittills konsekvent tystats ner med manipulativa “argument” som är avsedda att skuldbelägga all kritik. Till exempel: “Man kan inte förbjuda fattigdom”. Nej, det kan man inte. Men man kan kräva att varje land tar hand om sina egna fattiga. Man kan återinföra det i dag obefintliga gränsskyddet och förbjuda tiggeri. Om man vill. Om man bryr sig om de egna invånarna.

… Mörkläggningen från sjuklöverpartierna beror på att inget av dem vill eller vågar ifrågasätta den heliga dogmen om fri rörlighet inom Europa. Möjligen är vissa av dem överrumplade av att beslutet skulle få sådana konsekvenser som det har fått, men det borde de ha analyserat innan de fattade beslutet. Avsikten med tystnaden och bristen på åtgärder är att svenska folket ska tvingas vänja sig vid tiggarna.”

… Drömmen om en gemensam valuta och experimentet med euron är ett fatalt misstag som visar hur långt från verkligheten eurokraternas tankevärld befinner sig. Eftersom kulturskillnaderna mellan medlemsländerna är stora finns det heller ingen grundläggande lojalitet mellan EU:s invånare. I de rikare länderna i norr förstår folk inte varför de ska betala dyra hjälppaket på grund av ekonomisk misskötsel i Sydeuropa. Greker, spanjorer och portugiser känner sig å andra sidan våldsamt orättvist behandlade av kraven på besparingsplaner från länderna i norra Europa.

José Manuel Barroso – före detta maoist
..."Man behöver bara ta en titt på EU:s ledare för att få kalla kårar längs ryggraden. Europeiska kommissionens ordförande för andra perioden, portugisen José Manuel Barroso  var tidigare hängiven maoist, alltså anhängare av en kommunistisk gren som kostade minst 70 miljoner människor livet i Mao Zedongs Kina. Barroso är byråkrat – men agerar som om han vore folkvald. De totalitära ränderna har inte gått ur. ” ”Han sticker inte under stol med att hans högsta mål är en ny världsordning, det vill säga ett nytt totalitärt mål för en gammal maoist. I sitt tacktal när EU absurt nog tilldelades Nobels fredspris 2012 sa Barroso bland annat:

Vi delar det absolut mänskliga. Vi är alla en del av samma mänsklighet. Denna federalistiska och kosmopolitiska vision är ett av de allra viktigaste bidrag som den europeiska unionen kan ge till den nya världsordningen.”
 

Han tillade att förutsättningen för att skapa fred, försoning, demokrati och mänskliga rättigheter i Europa är att man underminerar nationalstaterna. Det var klarspråk. Barroso anser att vi i Europa inte bara har ansvar för våra egna befolkningar utan också för “miljoner människor i nöd”, och – med hänvisning till det religiösa inbördeskriget i Syrien – en konflikt som vi är “moraliskt förpliktade” att lösa”.
 Den duktiga skolflickan som blev driftkucku
Cecilia Malmström (fp)  har sedan den 10 februari 2010 i egenskap av Sveriges EU-kommissionär på området asyl och migration inte skytt någon möda för att underlätta en afrikansk invasion i Europa. Hon är den duktiga skolflickan som på grund av goda språkkunskaper har tillbringat de senaste 15 åren i Bryssel och fått ett politiskt ansvar som inte på någon punkt matchas av hennes naiva världsbild. Cecilia Malmström ligger i som en rem och försöker tvinga Sveriges extrema och ansvarslösa invandringspolitik på hela EU. Sverige tar emot överlägset flest asylsökande per capita i Europa, Malmström vill se samma utdragna självmord alla EU-länder.
Hon möts av uttalat kallsinne och har erövrat positionen som den som andra länders politiker skrattar åt. Cecilia Malmström vill “hålla Europa öppet mot världen, välkomnande och humanistiskt”. Det vill inte resten av de europeiska länderna.


 På SVT Opinion  känner vi igen de vanliga ramsorna:
“EU står inför många utmaningar. En av dem är hur vi ser till att Europa kan garantera skydd till människor på flykt. Och hur garanterar vi att Europa inte stänger sina gränser mot omvärlden?”

frågar Cecilia Malmström. Det ska vi inte alls garantera.

“Vi måste upprätta fler lagliga vägar till Europa, genom att till exempel tillåta flyktingar att ansöka om asyl på EU-länders ambassader eller att systematiskt utfärda humanitära visum till de allra mest utsatta” fortsätter Malmström."

Att sakna ostronbarerna i Bryssel är smällar man får ta
Vem skyddar oss mot sådana galenpannor som Cecilia Malmström? Hon har till och med mage att påstå att EU “inte får stänga sina dörrar för den arbetskraftsinvandring som vi behöver”. För henne räcker det inte med 26 miljoner arbetslösa.

Vi förstår att Ceciliorna Malmström och Wikström och Birgitta Ohlsson känner frosten i luften. Samtliga uttalanden och artiklar från de här tre mångkulturextremisterna andas desperation. Dock handlar paniken inte i första hand om afrikanska migranters väl och ve utan om deras egen ångest för att mista makten och den penningbeströdda och behagliga tillvaron i Bryssel.

Befria Ceciliorna och Birgitta Ohlsson! Framför allt: befria oss från dem och deras svenskfientliga verksamhet. 

Möjligen kommer de att sakna ostronbarerna i Bryssel, men det är smällar man får ta som EU-politiker.” Läs hela artikeln Julia Caesar – Befria oss från EU.


Läs också:
Rädda oss från Cecilia Malmström
Sverige- en amerikansk delstat
Om aborter – hur kan den som plågar ihjäl människofoster se sig överlägsen SD?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar