torsdag 1 maj 2014

Demonstrationen i Jönköping. misslyckade coachprojekt m.m.Gästskribent
Massmedias ansvar inför 1 maj i Jönköping
Eftersom Sveriges Radio och andra media under den senaste tiden ständigt rapporterat om förväntade ”bråk” i Jönköping från ”motdemonstranter” samtidigt som Svenskarnas Parti skall ha en tillståndsgiven demonstration den 1 maj, så fungerar denna ständiga nyhetsrapportering, samt polisens kraftigt ökade insatser, som en ”inbjudan” till den extremistiska våldsvänstern.

Vänta bara och se! Dessa extremvänstergrupper kommer att ställa till med ett jätteupplopp som kommer få Kärrtorp att se ut som rena vårmötet, en familjeträff med fyrverkeri i det gröna. Vi kan därför tyvärr förvänta oss många skadade och ännu fler frihetsberövade och tro inte att allmänheten kommer få veta vilka det är som startat detta upplopp. Jag förhåller mig helt opolitisk i detta sammanhang, men av erfarenhet kan man utgå ifrån att det är våldsvänstern som kommer att mobilisera sina styrkor från så gott som hela Sverige och kanske också från både Danmark och Norge för att ”markera” sitt ogillande med ”rasister på våra gator”. (Sedan kan man undra vem som givit extremvänstern mandat att kalla våra gator och torg för sina?)

Vad vi förmodligen kommer få se är den svenska fascismen och kommunistiska våldsvänstern i sin renaste form. Mycket avslöjande.

Fr. Snaphanen
Det svenska medie-politiska dagiset för vuxna
”Det luktar förkrigstid i Europa. Men i tv:s politikerdebatter är allt sig likt, ingenting har hänt och det kanske är allra viktigaste är att Anders Borg har klippt av sig tofsen. Men det är dags att vakna nu. Det händer mycket nu. I Europa, i Sverige, Småland, Skåne, Västernorrlands inland, i Stockholm, på Söder­malm. Men märks det..? Det skramlas med vapen, det luktar förkrigstid, fascister på gatorna, både här och där, varje dag skottlossning i vanliga svenska bostadsområden, polisen skjuter från höften.

Politiken har aldrig varit mer ideologilös än nu – och det är väl kanske ideologi nog..? Mats Knutson, SVT:s politiske stjärnreporter, stod bredvid och log lite lagom klädsamt, varför, ja, det är ju en mer än relevant fråga. Men han visade i alla fall en sak, tydligt: Han är en del av etablissemanget, en del av spelet, och där tänker han stå tills de bär ut honom. Han ser till att de får ungefär lika mycket tid, att de inte avbryter varandra, han skulle själv inte komma på tanken att avbryta! Hur de än maler på.

Herregud, vad man önskar att Mats Knutson en enda gång kunde glömma klockan, och sändningen, försvann in i diskussionen, debatten, förlorade sig i ämnet, frågade, insisterade, krånglade. Bråkade som fan, var en jobbig jävel som inte nöjde sig med mindre än ett ärligt, uppriktigt svar. Det är faktiskt mer än kris, det är riktigt allvarligt – det mest uppseendeväckande i politiken är att Anders Borg har klippt av sig tofsen, att statsministern har skilt sig, och att Margot Wallström letar nytt jobb. Och så förvånas man över att politikerföraktet sprider sig – hur mycket pengar skall vi lägga på att utreda detta, igen? Tio miljoner? Femtio? JohanCroneman: SVT måste lägga av med trevligheten och ta tag i politiken på allvar” 

INVANDRINGEN. I fjol betalade Arbetsförmedlingen drygt 13 miljoner till lotsföretagen i Norrbotten.
Det är fyra år sedan regeringen beslutade att införa etableringslotsar. De fungerar som jobbcoacher för personer som just fått uppehållstillstånd i Sverige. Lotsarna ska kort och gott hjälpa nyanlända till studier eller arbete och för det får det betalt av Arbetsförmedlingen. Petterssons

Paul Weston frisläppt
Detta är den första intervjun med Paul Weston efter att han frigivits från fängelse för att han  citerat Winston Churchill.

Hela Vlad Tepes intervjun här.  Ett polisbefäl påstås säga lite urskuldande till Weston:  "Vi är i huvudsak krig." Även i  England har de galna politikerna placerat polisen ”mellan en sten och en hård plats”  i det multikulturella infernots frontlinje, och talar inte ens högt om det. Engelska medier har ignorerat det absurda gripandet, dummare är inte journalisterna, trots allt. Vlad Tepes, Snaphanen


Under Rönn och syren
Blommande sköna dalar,
Hem för mitt hjertas ro!
Lummiga gröna salar,
Der vår och kärlek bo!
Soliga barn af luft och ljus,
O jag förstår ert tysta sus,
Blommande sköna dalar,
Hem för hjertats ro!

Säll i syrenens skugga,
Söker jag här mitt hägn.
Rönnarnas dofter dugga
Finaste blomsterregn.
Regnet slår ned i hjertats vår;
Hela dess verld i blommor står.
Säll i syrenens skugga
Söker jag mitt hägn.
Kom, du min vän i skogen,
Kom, vid min sida sjung!
Skogen är evigt trogen,
Våren är evigt ung.
Lifvet förgår som qvällens fläkt;
Evig är vårens andedrägt!
Kom, du min vän i skogen,
Vid min sida sjung!

Älskade blåa öga,
Le som i fordna dar!
Låt hvita rönnen snöga
Blommor på det som var!
Skänk glad åt qvällens dagg din tår!
Vakna på nytt till sol och vår!
Älskade blåa öga,
Le som fordna dar!

Blommande sköna dalar
Stråla af sällhet då;
Klarare våren talar,
Bättre vi den förstå.
Aftonen rodnar, vakan slår,
Stilla en doft ur hjertat går.
Blommande sköna dalar
Stråla sällhet då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar