lördag 24 maj 2014

Den politiska eliten i Sverige ljuger för svenska folketBlandat sällskap – kanske svenska politiker och journalister i en salig blandning. Om ni tittar närmare kanske ni hittar Mats Knutson, KG Bergström, Margit Silberstein, Erik Ullenhag och vår ”landsfader” Fredrik Reinfeldt m.fl.

 ”EU-Eliten ljuger för oss
Sveriges politiska etablissemang ljuger för medborgarna. Jag talar då om socialdemokraterna och fyra borgerliga partier. Dessa förde oss in i EU 1995, alla utom C försökte få in oss i eurozonen 2003 och alla godkände 2009 Lissabonfördraget, grunden för ett Europas förenta stater, centralstyrt från Bryssel. Svenska folket röstade ja med hårfin marginal till EU-medlemskap, röstade nej med sjudundrande marginal till euron och blev för säkerhets skull aldrig tillfrågat om Lissabonfördraget.

Den politiska makteliten har alltså, i Sverige liksom i andra EU-länder, strävat i årtionden för att flytta den politiska makten till EU. Vi förs i det fördolda in i ett system som förändrar förutsättningarna för industrin, finanssektorn och privat och offentlig tjänstesektor. Även centrala delar av det civila samhället styrs redan från Bryssel."Inte heller svenskarnas rätt att jaga kommer att förändras vid ett medlemskap” stod det i Utrikesdepartementets informationsskrift ”EU- avtalet 1994”. Alla vet hur det blev. 

Och resultatet av det nu pågående räddningsarbetet efter eurokrisen med förslag om Tobinskatt, övervakning och uppdelning av banker, nya stödfonder osv. förändrar förutsättningarna även för den svenska finanssektorn. Hur vet vi inte och de krafter som är igång inom EU:s maktelit kan hamna var som helst. Redan nu styrs bortåt 2/3 av vår lagstiftning från Bryssel, inte av Sveriges riksdag och denna utveckling stöds av vår politiska elit. 

I den pågående EU-valkampanjen säger dock fyra av de fem partierna något helt annat. De trampar ner varandra i sin iver att visa att de minsann är EU-kritiska. Varför gör de så?” Antropocene

För de som orkade lyssna på EU-debatten i Sveriges Televison  kanske någon hörde att djurskyddet skall förbättras och Sverige skall vara föregångare. En glad sång man kunde höra förr ”Säg mig vem du umgås med och jag skall säga vem du är”. Vill vi svenskar umgås med de europeér som behandlar djuren så som man kan se på Djurens parti:s hemsida.

Tänk på detta inför EU-valet i morgon:
Nedanstående skrev jag in på bloggen för ett antal veckor sedan. Brev från en god vän boende i Frankrike.

Vi har snart EU val och därför hastar det med att få igenom det nya handelsavtalet mellan USA och EU för att påtvinga och ställa folket och de nyvalda inför ett fait accompli. Detta avtal förhandlas mellan EU-kommissionen och USA i största hemlighet, « en misstänkt hemlighet ». Det handlar om  the transatlantic partnership som skall garantera fri handel med gmo, pesticider och hormonbehandlat kött etc, dödsstöten för småskalighet och ren mat. Eftersom jänkarna (som är anställda på faktiska meriter) är smartare än eu-byråkraterna (som är anställda på politiska meriter) och det föreslagna avtalet syftar till att skydda producenten snarare än konsumenten, så befarar jag det värsta. ”


Fr. Snaphanen:
Akif Pirincci är på besök i österrikisk TV och talar om lite av varje ur sin nya bok: ”Deutschland von Sinnen: Der irre Kult um Frauen, Homosexuelle und Zuwanderer” [övers. Tyskland är från sina sinnens fulla bruk (eller tokiga). Den vansinniga kulten om kvinnor, homosexualitet och invandring]: Den väldresserade tyske mannen, som föraktar kvinnor i smyg, medier som lever i sitt eget tillstängda kretslopp, de rent religiösa i miljöpartiet Die Grünen, där det märkliga är, att alla av de som arbetar inom Familjeministeriet är homosexuella, där offentliga toaletter i Berlin inrättats för alla människor till en kostnad av 300.000 Euros, men där vissa inte vet om de är kvinnor eller män.
 Att han fått 40.000 DKK i böter för att “virtuellt ha våldtagit en homosexuell genusprofessor,” vilket är liknande för tysktalande svenskar, därför att vi i Danmark inte känner till de rätta orden.  Man hör aldrig en dansk politiker säga ”feminist” eller ”genus”, för vi är ett utslätat land, något som flugit över oss. Det är bara sällan som man har anledning att hylla politiker för något som de inte har uppfattat. (Akif Pirincci översatt från Snaphanen av en god vän).

"Jag kommer nu att förklara hur det modiga tyska folket blev det största, feminiserade vämjeliga folket i världen ....... som är i färd med att begå självmord."
 Pirinçci kanske aldrig har varit i Skandinavien. -  

Mer av Akif Pirincci:


1 kommentar:

  1. Tyskland är trots allt friare än Sverige. Att boken med titeln "Tyskland avskaffar sig självt" blev livligt debatterad kan jämföras med att boken "Låsningen" i Sverige tigs ihjäl.
    Angående Pirinccis bok tror jag inte att något svenskt förlag skulle våga de ut den. Förr var det majestätsbrott att kritisera kungen, i demokraturens självcensur är kungen ersatt av kvinnor, homosexuella och invandrare.
    J_B

    SvaraRadera