fredag 23 maj 2014

EU-valet. Alla vill till Sverige och svenskarna är snart i minoritet i sitt eget land
Bra att veta inför EU-valet på söndag

”Medialt genombrott - i Sverige!

I dag kan vi tala om ett medialt genombrott av allra största kaliber - SvD har som första svenska tidning tagit upp att Sverige inte har något formellt undantag från införandet av €uron. För första gången sedan omröstningen år 2003 har en svensk tidning slutligen, efter elva (11) år, med ynka tre rader medgett att Sverige inte har något val gällande €uron.”

Rösta därför och rösta på ett nationellt parti -
 idag har SD enligt senaste SIFO-undersökning 8,6 procent.

Flykt eller resa?

Malmö 23-5
 
Till Jan Samuelsson
Från: Sandor Herold, Malmö

Skulle ha varit intressant om du i din artikel om den utvisningshotade afghanske 17 åringen också hade redogjort för hans "flyktväg" till Sverige.
Det enda du skriver är att hans mor skickade iväg honom till  Sverige för fem år sedan då han i så fall skulle han varit 12 år gammal.

Fotvandrade han till Sverige eller sattes han helt enkelt på ett flyg från Kabul med eventuell destination Kastrup Köpenhamn?

I sådana här artiklar har ni journalister på Sydsvenskan en förmåga att utelämna detaljer om "flykten" till Sverige. Enligt min uppfattning är detta en medveten handling enär en redogörelse för detta säkerligen skulle avslöja att den påstådda "flykten" snarare kan liknas vid vilken charterresa eller semesterresa som helst med långt i förväg utvalt mål, ett mål som i många fall är just Sverige.
Kan man förvänta sig en uppföljning av artikeln med ovanstående redogörelse?
M V H  Sandor Herold,Malmö
Fr. Snaphanen:


När svenskarna blir en minoritet
Den kände speedway föraren, Alexander Edberg har, även om han kör en motorcykel och inte läser statistiken, den rätta känslan att han och hans landsmän är på väg i bli minoritet i "sitt land." Det har orsakat en enorm uppståndelse att han har uttryckt det skriftligt, men hur länge kan man dölja detta? När Edberg har blivit en äldre herre på 65, svenskarna är ett folk grupp bland 200 andra i Sverige, den största visserligen, men mindre än 50 procent av befolkningen. Varför kan han inte säga det? Ska det vara en överraskningsjulklapp 2050 - 2060? Även om svenskarna i morgon med majoritet beslutat att inte längre låta sig koloniseras från misslyckade stater som Eritrea och Somalia, kommer de att vara i minoritet, det kommer bara att ske senare. Som med många andra "tipping points", det fanns inga gupp i vägen, som berättade för dem när de passerade dem.

Det är katastrof i min hemstad Eskilstuna. Där är det så hög invandringsprocent att det är helt otroligt. Jag känner folk som inte ens vågar gå ut på kvällarna på grund av det. Elitföraren: “Skulle inte förvåna mig om det snart är fler invandrare än svenskar i Sverige”

”En beräkning för 2060 är att svenskar utgör 6,5 miljoner och invandrarna 6,7 miljoner. I vilken grad de senare är integrerade och om de ser sig själva som svenskar är frågor som inte kan besvaras i dag. Man kan få stora interetniska problem även om huvudgruppen i landet utgör en majoritet, men det blir likaväl en speciell händelse när ett folk upphör att vara majoritet i sitt land. Enligt detta scenario kommer det att hända i Sverige om mindre än 50 år.” Jan Tullberg: Det låsta lägetInga kommentarer:

Skicka en kommentar