tisdag 6 maj 2014

Framtiden för Europas folk är en mardröm800.000 flyktingar på väg över Medelhavet
Det är 200.000 fler än April 4, 2014, vi når lätt den million Jean Rapail föreställde sig 1973. I år har Europa kniven strupen och användning för beslutsfattare, riktiga politiker. Inte för sådana som ”vinkelskrivere” paragrafryttare Cecilia Malmström (Not) som i polemik med någon oärligt vrider och vänder på egna och andras argument för egen vinning eller bokhandlare Martin Schulz från Würselen. (Not: Vinkelskrivere på danska)
….
Och återigen, dessa 800.000 är bara en förtrupp på vad som väntar. Om inte detta är en kris……. Danska medier ignorerar detta eller som Niklas Orrenius som skriver sentimentala  berättelser på Dagens Nyheter. 

Det är EU: s framtid, som man kan gråta över och att EU i all framtid är i händerna på människor som inte ens inser att de sitter på toppen av en politisk, social och religiös revolution i Europas historia.

Minst 800.000 invandrare är på väg att lämna den nordafrikanska kusten för Europa, med Italiens mottagningssystem redan vid tidpunkten för kollaps, sade tjänstemän i Rom på tisdagen. "Vi har inte längre en plats att ta dem till, och lokalbefolkningen är överväldigade av den ständiga ankomsten av utlänningar," berättade gränspolischefen Giovanni Pinto ett vid gemensamt möte mellan utrikes-och försvarsutskotten i senaten. Enligt inrikesminister Angelino Alfano, har mer än 20.500 invandrare redan landat Italiens kuster hittills i år - en enorm ökning jämfört med de 2500 rapporterades under samma period 2013.

På tisdagen berättade Pinto för  senatens kommittéer att situationen var delvis ett resultat av den misslyckade regeringen i Libyen, där de flesta invandrare från Afrika befinner sig  innan avfärd till Europa.
"Vi har att göra med en regering som inte kan upprätta fördrag. Vi har inga samtalspartners ... Det finns ingen premiärminister ... det finns inga ministrar. Det finns två klaner. En som är mer moderat, den andra som är extremist, backas upp av Qatar. Vi kan erbjuda dem all hjälp de vill ha, men det kan användas på ett negativt sätt,” sade gränspolischef. Samtidigt framförde Pinto att inrikesministeriet höll på att utarbeta  en plan som skulle rymma 50.000 inkommande migranter. 800,000 migrants about to depart African coast for Europe’, Daily Mail

EU kan bli ett nytt Sovjetunionen
Lars Seier Christensen, Adm. direktør, Saxo Bank, David Gress, Historiker och författare

En gång röstade vi båda ja till EU, men även om det för många låter en överdriven och en paranoi, uppfattning visar vår analys att EU har potential att bli ett ny Sovjetunionen. EU skadar Europa.

Av: Lars Seier Christensen, adm. direktör, Saxo Bank, David Gress, historiker och författare.
Det kommande valet till Europaparlamentet söndag den 25 maj kan bli en vändpunkt: det ögonblick när vi börjar med att rädda Europa från EU. För att detta ska ske, måste danskarna och övriga Europa inse vilken typ av framtid de kommer att möta i det nuvarande systemet, och förstår riskerna som Bryssel utgör.
…När Sovjetunionen kollapsade i eufori efter att Berlinmuren föll, kom så EU. Det hela verkade så entydigt: mer union var fortfarande lika med mer frihet och välstånd. Även om ingen av oss gick med blå strumpor med gula stjärnor för att visa vår entusiasm, måste vi nu säga att vi var naiva och lättlurade. Ett betydande vittnesbörd till att det har skett en betydande förändring är att socialisterna är EU-begeistrade. Samma Holger K., som tillsammans med sin fru sade ”nej till unionen " 1992, anklagar nupropagandistiskt vis europeiska kritiker för att vara högerpopulister.


Sedan 1993 har EU vuxit fram allt tydligare till vad som det visat sig att några av dem som skapade EU alltid velat att det ska vara: ett socialistiskt  tvångsföretag. EU-elitens dröm är en politisk union med gemensam finanspolitik, där makten är förbehållet en icke-vald och självuppfyllande grupp av självutnämnda experter som kan ta på sig att veta hur man ska uppföra sig och hur de ska tänka.
…Vårt gemensamma intresse har resulterat i en bok som en av oss har stött materiellt och moraliskt, och den andra skrivit. "EU - Europas fiende" publiceras idag Peter la Cour Press.
 
Den kommer att visa att det verkliga Europa är långt mer varierat och intressant än den sorgliga bakgrund  EU kallar "Europa". Den kommer med exempel från den ekonomiska, klimat- och kulturåpolitik och  visar hur EU fungerar mot det sanna Europa. Vi uppmuntrar alla att hjälpa oss att reformera eller, nödvändigt, ta bort den nuvarande skadliga och odemokratiska versionen av EU för att rädda det sanna Europa. Det är vår tids viktigaste uppgift. Berlingske

Saxo Banks Jakobsen: Europa på väg mot totalitarism
Europa går ifrån en marknadsbaserad ekonomisk modell och är på väg mot totalitarism enl. sovjetisk modell, säger Steen Jakobsen, chefsekonom danska Saxo Bank.
I en rapport som erhållits genom CNBC, ger Jakobsen en serie extrema prognoser, inklusive noll tillväxt för USA och en djupdykning i oljepriset nästa år.
När det gäller Europa pendlande mot kommunismen, säger Jakobsen att euroområdet kommer att fortsätta att lida av ekonomisk stagnation.
Som ett resultat, kommer Europeiska kommissionen att verka för en förmögenhetsskatt dem med besparingar på mer än $ 100.000, förutspår han.
Denna intressanta nyhet dök upp på webbplatsen moneynews.com tidigt fredagen den 20 december. Moneynews, Geert Wilders räddningen

Mer att läsa av Lars Seier Christensen

Fr. Snaphanen
Vatikanstaten
Påven Francis har valt en ny sekreterare som talar arabiska och uttrycker sig mycket direkt om detta. Det är ingen tillfällighet. Den nya påvliga sekreteraren, Fader Ioannis Lahzi Gaido är kopter och kommer från Egypten, där kristna är en kämpande minoritet som har erfarenhet av islam i nu 1350 år. Hans realistiska syn på islam saknar västs förskönande omskrivning…..
I sin bok "Grazie Gesù" (Tack, Jesus), som Magdi Cristiano Allam publicerade året före sitt dop, skrev han om fader Ioannis Lahzi Gaido: "Han förtjänar ett särskilt omnämnande .... Jag lärde känna honom i Rom efter att han hade redan skänkt mig sin solidaritet och vänskap i åratal.
Han har en gedigen kunskap om islam, även när den är närvarande i de flesta hjärtan och sinnen, och inte som vissa hycklare och mystiker använder västs okunnighet, naivitet, bra karaktär och ideologisk blindhet i väst. Fader Ioannis delar mina åsikter om islam helt, och jag var broderligt och kristet nära honom då den organiserade mediestormen efter min konvertering, i syfte att misskreditera och smutskasta mig, nådde sin klimax.

I detta sammanhang citerar Allam Magdi Allam en intervju som Fader Gaido gav den 31 mars 2008:
"Jag har alltid försökt att vara en vän som respekterar andra religioner, utan att vara rädd för att säga sanningen, eller för att betona att kristendomen är en inbjudan till frihet. Och när Magdi fick frågan om kopter i Egypten, kunde jag inte dölja de enorma svårigheter under vilka kristna måste leva i länder med muslimsk majoritet.
Svårigheterna beror inte på några islamister, men en döds. och våldskultur, som bygger på mycket tydliga principer, som de citerar för att rättfärdiga  våld och jihad, det vill säga döda alla som är annorlunda, och för att undertrycka religionsfrihet. Det räcker med att tänka annorlunda för att dömas till döden. ".” Kopte neuer Papstsekretär: Islam eine„Kultur des Todes“, Koptischer Christ aus Ägypten – Diplomat des Papstes. (Snaphanens oversættelse) Se min video Magdi Cristiano Allam in Brussels, Snaphanen

Läs mer:
Kristna har ingen framtid i Mellanöstern
Vita rasens undergång1 kommentar:

  1. Hittade nedan om de så omhuldade sk romerna. Jag har funderat över varför de inte får kallas zigenare - det är ju vad de är sedan århundraden tillbaka. De är arbetskygga och livnär sig på ätt STJÄLA. Råkat ut för dem både här i Sverige och i Frankrike på ett otäckt sätt;

    http://demokratbloggen.blogspot.se/

    Heima

    SvaraRadera