söndag 18 maj 2014

Hycklande politiker. Hets mot folkgrupp. Den kärleksfulla religionenTill:
samt övriga politiker i Malmö kommun
Från Sandor Herold
Malmö 14-5-2014

Då har ännu en feg politikerhycklare sällat sig till den långa raden av ryggradslösa hycklare som inte vågar stå för sina åsikter när det börjar blåsa lite runt öronen.

Denna gång är det moderaten och kommunalrådet i Habo kommun, Thomas Werthen, som tydligen ångrar sina uttalanden om romska tiggare och går ut och offentligt ber om ursäkt för sina uttalanden.

Uttalandena går i huvudsak ut på att de romska tiggarna som tydligen härjar även i Habo har det bra och att de har både lägenheter och mobiltelefoner.
Orsaken att han har kommit med dessa uttalanden skyller han bl.a på att han har fått uppgifterna från bl.a Uppdrag granskning och att han trodde att dessa var med sanning överensstämmande vilket han nu har förstått att det inte var.

Han ångrar också sina uttalanden om att folk inte borde skänka tiggarna pengar eftersom det är det enda sättet att bli av med dem.

Numera kan man nästan dagligen på nätet och i andra forum  läsa om folk som berättar att dom har sett precis sådana saker som nu harkranken Thomas Werthen tar tillbaka och som han nu ber om ursäkt för. Har själv med egna ögon sett tiggande romer sitta och prata i mobiltelefon här i Malmö.

Är det någon som tror på att Thomas Werthens ursäkter kommer från djupet av hans hjärta och att kanske har legat sömnlös om nätterna för sina uttalanden?
Jag tror och vet att det inte är så! Det är naturligtvis så att hans uttalanden kom spontant och kanske som en hastig överreaktion när han fick se dessa skrupelfria bedragare som nu snart finns att finna i varje gathörna i våra större samhällen och städer. ch inte bara i våra egna samhällen och städer utan också ute i övriga Europa.

Kan berätta att vi förra året tillbringade en vecka i mitt gamla hemland Ungern och när vi var på väg hem med bil och var ca en mil från Slovakiska gränsen så körde vi om en tyskregistrerad BMW och när vi passerade denna så började föraren att blinka intensivt med sitt helljus. Vi stannade och ut ur bilen steg en man med typiskt romskt utseende och drog en vals om att han hade slut på både bensin och pengar och att han var villig att sälja ett antal "guldsmycken"  förmånligt till oss för att komma över pengar. Naturligtvis så drog vi vidare utan att det blev någon affär. Med denna episod vill jag bara klargöra att dessa "stackars" romer inte drar sig för något för att säkerställa sin "försörjning". Och säkert hade den "stackaren" inte bara en BMW utan säkerligen också en mobiltelefon.

Så egentligen så har ju Thomas Werthen säkerligen bara sagt sanningen och han behöver inte alls be någon om ursäkt för detta.Särskilt inte romerna!
Anledningen till Werthens dåliga samvete är naturligtvis att han har blivit påhoppad och uppmanad av sitt parti att gå ut med sina ursäkter för annars så är hans politiska bana snart avslutad med allt vad det innebär av hög lön och andra förmåner.
Så Thomas Werthen är bara en i raden av våra s.k folkvalda som inte pallar trycket från P-K etablissemanget. Han är också en av många politiker som ser till sitt eget bästa och inte heller för att uppnå detta drar sig från att lägga ytterligare en börda på sina egna genom att han med sitt ursäktande underlätta för ytterligare tiggande romer att hålla sig kvar i landet och att ännu fler kan ta sig hit och dupera folket med sina gråtvalser och sina svindlerier.

När jag första gången fick ta del av Thomas Werthens uttalanden så undrade jag hur lång tid det kommer att ta tills denna man får krypa till korset och kräla i stoftet.
Idag vet jag att inte tog så lång tid alls!

Hur känns det Thomas Werthen att vara en i den långa raden av hycklare som inte vågar stå för sina åsikter och uttalanden? Kan du se dig själv i spegeln?

För att fullborda förnedringen av dig själv så tycker jag att du skall söka upp en tiggande rom tillsammans med en journalist och fotograf som tar en bild av när du skänker den "stackaren" en slant och publicera fotot med lämplig text.

Och skulle det mot förmodan vara så att dina ursäkter kommer från ditt hjärta så tycker jag att du skall öppna upp ditt hem för ett antal av "stackarna". Denna uppmaning har jag tidigare riktat mot en annan hycklare av rang som liksom du är kommunalråd, nämligen Lari Pitka-Kangas, miljöpartistiskt sådant här i Malmö.

Han begav sig nämligen ut på stan för några veckor sedan och sökte upp ett antal tiggande romer som han i en tidningsartikel förmedlade att han kände stor oro över och han undrade ofta hur de hade det och var dom tillbringade nätterna. En av "stackarna" berättade för orolige Lari att han tillbringade nätterna i en park.
Men orolige Lari tycktes inte oroa sig så mycket ändå för mig veterligen så tillbringar "stackaren" fortfarande sina nätter i parken medans orolige Lari sover allt annat än oroligt i sin säng./Sandor Herold,Malmö

Bo de Silva:
Hyckleri om våld och hotutsatta politiker i Sverige
Enligt BRÅ:s senaste undersökning som presenterades i SR P1 den 16 maj, så utsattes var femte politiker för hot, våld och trakasserier i Sverige under år 2012. Man förklarade också, men som i förbifarten, att SD:s politiker är de som är mest utsatta för dessa hot och trakasserier, vilket nog är något som de flesta svenskar redan känner till.
Samtidigt med presentationen av denna BRÅ-rapport, så säger demokratiminister Birgitta Olsson ”att det är oacceptabelt i en demokrati att man bli utsatt för våld, hot och trakasserier bara för att man engagerar sig i politiken”. 
Men då hade demokratiministern Olsson inte en tanke på att man i samma ”demokrati”, som Sverige ständigt i internationella sammanhang säger sig vara en av världens främsta företrädare för, bara för några dagar sedan fällde en man i domstol, en (SD-)politiker (!!), en av de politiker som bevisligen är de mest utsatta i landet för hot, våld och trakasserier, för att han hade använt sig av sina demokratiska rättigheter; av åsikts- och yttrandefriheten. Han blev nämligen dömd till kännbara böter och villkorlig fängelsedom bara föra att i ett kommentarsfält för ett år sedan i tidningen Aftonbladet, kort uttalat sig sakligt men kritiskt om en viss märkbar ”konsekvens” av den svenska invandringspolitiken.
Han hade nämligen kopplat samman invandringspolitiken, som även den i internationella sammanhang bevisligen är extrem, med en ojämförbart stor ökning av våldtäkterna i landet och att detta berodde på den ökning av invandrade män som tillhörde en ”dominerande religiös övertygelse”. 

Samtidigt gjorde han i sin kommentar en koppling till att detta våldtäktsbeteende bevisligen ingick i denna dominerande religiösa övertygelsens kultur. Detta fick han inte enligt domstolen! Det var hets mot folkgrupp som menade att någon i landet kunde känna sig kränkta av kommentaren.
Så tala om att inte staten Sverige själv står för både hot och trakasserier mot verksamma politiker? Men om detta hyckleri, om denna dubbelmoral sade däremot inte demokratiminister Olsson ett ord. Men vem har slutat förvåna sig?

Hyckleriet och dubbelmoralen saknar snart inga gränser, inte i den ”Demokratiska stormakten” eller förmenta rättsstaten Sverige. Arma oss svenskar. Vi vet snart inte på vilket ben vi får stå på, eller vad vi får säga eller skriva. För inte ens när vi framför obestridliga fakta om något, så kan vi gå fria från risken att bli anklagade och åtalade för att ha ”kränkt” några nyanlända, med i vår kultur uppenbart extremt beteende och övertygelse. 

Om inte detta är ett klart bevis på det i Sverige stigande yttrande- och åsiktsförtrycket, så vad vore det annars? Hoppas nu inte denna kommentar hamnar under åtal ”för hets mot folkgrupp”? För mellan raderna kan väl även de med den minsta kunskap om förhållandena i landet räkna ut vilken ”religiös och dominerande övertygelse” det här är frågan om?Bo de Silva

Den kärleksfulla religionen
Gravid mor dömdes till döden för att hon konverterat till en annan religion
En 26-årig sudanesisk kvinna skall hängas för att hon har konverterat från islam till kristendomen. Den 26-åriga gravida kvinnan Miriam Yahya Ibrahim har suttit 40 dagar bakom galler tillsammans med sin 20 månader gamla son.Hon har dömts till döden av en sudanesisk domstol för att hon ändrade sin islamiska tro till kristendomen. Det skriver Sky News.


Läs:
HMF (Hets mot Folkgrupp) är återinförandet av hädelselagen i Sverige .Inga kommentarer:

Skicka en kommentar