tisdag 20 maj 2014

Mångkulturella talangprogram i Malmös invandrarförorter. Handgranatkast kanske!Till kommunalrådet Andreas Schönström (s) och andra "ansvariga" politiker, åsikter Sydsvenskan och journalister på Sydsvenskan.
Från: Sandor Herold
 
Malmö 20-5-2014

Då har den andra handgranaten på kort tid briserat i den mångkulturella staden Malmö. Denna gång small den av i den pittoreska stadsdelen Seved, ett område som tydligen bebos av människor med många olika talanger.

I artikeln i Sydsvenskan idag så kan man läsa att ni håller på att utveckla olika talangprogram i områden som Lindängen och Herrgården och att detta kan bli aktuellt även i Seved. Ingår kast med handgranat måhända i programmet? I så fall bör nog träffsäkerheten utvecklas mer i programmet så att man i varje fall träffar den lägenhet som är avsedd för kastet.

På samma sida i dagens tidning kan man även läsa om ännu en mångkulturell talangutövning. Denna gång är det ytterligare en bil som har beskjutits på den numera världsberömda Norra Grängesbergsgatan där talangerna frodas i form av svartklubbar, invandrarföreningar, spritförsäljning och många andra mångkulturella aktiviteter.

Men mitt råd till dig och andra s.k "ansvariga" politiker är att ni nu omgående arrangerar ännu en manifestation mot nazism,f rämlingsfientlighet, rasism och fascism.
Ni bör naturligtvis i den manifestationen framhålla värdet av allt det som det mångkulturella våldet i staden har tillfört alla malmöbor. Naturligtvis så bör ni också välkomna fler romska EU-migranter till vår stad eftersom ännu inte alla gathörn är fyllda av dessa. För att höja statusen på tiggeriet bör ju dessa stackars EU-migranter få en kommunal lön eftersom det är kränkande för dessa människor att bli utpekade som tiggare. Lyssna på EU-migranternas bön och ge dem kommunal lön!

En passande slogan till manifestationen torde vara : En granat om dagen briserar i den mångkulturella staden!

Eller kanske denna: Varför över några granater gnälla

                                 I mångkultur måste det få smälla


Med mångkulturella hälsningar från invandraren S.Herold,Malmö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar