onsdag 14 maj 2014

Politiker och massmedia samarbetar mot svenska folket. Svenska kyrkan är allt utom en kristen sådanMan önskar att fler svenskar var lika flitiga som Kenneth Sandberg (KS)och Sandor Herold. Här nedan följer citat från olika tidningsartiklar och bloggar som KS skickat till alla som är politiskt korrekta, d.v.s. den ”politiska eliten” och ”eliten” inom svensk tv och radio, svenska dagstidningar, dv.s. journalisterna i Sverige, ingen nämnd och ingen glömd.
Informationen har även sänts till danska tidningar.

Den fatala symbiosen politiker och massmedia i Sverige


Invandrare väljer att flytta just till Sverige
Invandrare väljer gärna att flytta just till Sverige. Förra året beviljades 116 587 personer uppehållstillstånd eller uppehållsrätt i landet.  Det är en mycket hög siffra för ett litet land med 9,5 miljoner invånare. De flyttar inte hit för att Sverige är ett hemskt land utan av motsatt anledning. Friheten och den generösa välfärden är kraftfulla dragplåster. Men de tar sin kultur, sin etnicitet och religion med sig, vilket tycks ha kommit som en total överraskning för politiker och myndigheter.
Politik ur ett totalt hjärnsläpp
Hur tänkte politikerna i Sveriges regering och riksdag när de 1975 enhälligt beslutade att Sverige ska vara ett mångkulturellt samhälle? De tänkte inte alls. Svensk invandringspolitik uppstod ur ett totalt hjärnsläpp. Politikerna var – och är fortfarande – fångna i en utopi som aldrig har förverkligats någonstans i världen. De kände sig goda och vidsynta när de över folkets huvuden drev igenom sin utopi utan att ha en aning om vilka konsekvenser den skulle få för landet och dess medborgare.
......
 Skrevet af Morten Uhrskov Jensen Jyllands Posten
 “Nationalisme værre end miljøødelæggelse - Og “Franske arbejdere stemmer på fascister.” Sådan skriver Aftonbladet . Aftonbladet er også en kriminel avis, der hacker hjemmesider for at sværte dissidenter. Helst få dem fyret. Betegnelsen rendesten dækker ikke, når Aftonbladet skal beskrives. Vi taler i stedet om en avis, der i en dansk sammenhæng er uden for nummer, men i Sverige kun er noget længere ude end medierne, som de er flest.

Jeg holder umådelig af skåningene og svenskerne. Jeg fortvivles over deres fortvivlende situation. Hvilke afskyeligheder må de ikke dagligt gennemleve, når de åbner deres avis, deres radio, deres tv-kanal, og hvad de ellers kan finde på. Skåne og Sverige bør være idanskernes tanker”...
Jern&Betong, on maj 8, 2014 at 12:46565 said:
“Invandringens årliga kostnad enligt Tullberg 250 miljarder, dividerat med antalet invånare i Sverige 9 600 000 = 26 000 kr/person
En tvåbarnsfamilj skulle alltså ha 100 000 kr extra varje år om vi inte tvingades bekosta den ”goda” elitens invandringsprojekt”. Landet som gick i baklås
........
Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik.
Jan Tullberg Låsningen
.....
 ”Niklas Orrenius, 40, agendajournalist på Dagens Nyheter och chefredaktör Peter Wolodarskis handgångne man, grubblar på vad han ska säga till sina barnbarn som han ännu inte har. Frågan tål att ställas. Niklas Orrenius är nämligen en av de politiska aktivister som under täckmantel av journalistik driver Sverige käpprätt åt helvete. Med en kombination av manipulation och guilt by association intar han en av tätplatserna i den pågående åsiktsförföljelsen och skuldbeläggningen av svenska folket.

Jag tror nämligen inte att de eventuella barnbarnen kommer att fråga varför vi inte släppte in fler afrikaner och syrier i Sverige. Jag tror att de kommer att ställa helt andra frågor. Som de här:
 • Varför gav ni upp ert eget land, farfar?
 • Vi har läst att Sverige var ett etniskt homogent och välfungerande land ända fram till 1970-talet. Varför gav ni upp ert eget land, farfar?
 • Varför tog Sverige emot flest flyktingar i hela Europa och beviljade som enda land alla syrier PUT? Varför trodde ni att ni i ert lilla land måste ta hand om hela världen?
 • Varför lade ni er platt för islam och släppte in hundratusentals människor från muslimska länder?
 • Varför värnade ni inte yttrandefriheten – du var ju journalist, farfar?
 • Varför gick du och dina kolleger som dresserade hundar i den politiska maktens ledband – det var ju ert jobb att granska makten?
 • Varför var det viktigare att försörja invandrade analfabeter än att ge era egna gamla en bra ålderdom?
 • Varför gav ni bort era bostäder till utlänningar och tvingade era egna barn flytta runt i tredje och fjärde hand eller bo kvar hemma till 30-årsåldern?
 • Varför deltog du i demoniseringen och förföljelsen av det enda demokratiska parti som ifrågasatte massinvandringen och mångkulturaliseringen av Sverige?
 • Varför har du och andra i din generation lämnat över ett utsuget och förstört land till oss? Varför tänkte ni bara på er själva och inte på oss? Så långt Kenneth Sandberg Orrenius vånda
 
Ur led är Svenska kyrkan
Inför riksdagsvalet i september är den viktigaste frågan klimatet. Man kunde tycka att det skulle vara att få fler människor att söka sig till kyrkorna för att ta del av det kristna budskapet.

Här är två av Svenska kyrkans många falska apostlar. Man kan ine räkna dem alla!

Biskop Anders Wejryd och blivande ärkebiskopen Antje Jackélen med valspråk Allahu´akbar.
 


Allahu´akbar är centrala ord i islam. De betyder "Gud är större" och inleder böneutropen från moskéernas minareter. För inte så länge sedan var de nog närmast positivt laddade även för icke-muslimska besökare i islams länder. Få saker kan vara så stämningsladdade som ett böneutrop i tysta gryningen.

Tillträdande ärkebiskopen Antje Jackelén har som valspråk Gud är större. Det är hämtat ur 1:a Johannesbrevet och, hävdar hennes tillskyndare, djupt rotad i kristen tradition. Det sistnämnda låter skruvat. Rimligen låter "Gud är större" främmande och rätt egenartat även för de flesta medlemmar i Svenska kyrkan.
Att texter på kort tid kan laddas med helt andra värden än de ursprungliga, lär Antje Jackelén, som kom till Sverige från Tyskland i vuxen ålder, vara välbekant med. Nationalsången Deutschlandlied är vacker och fram till Tredje riket var första strofen – Deutschland, Deutschland über alles – inte kontroversiell. Efter 1945 har ingen anständig människa sjungit den. Lika lite som Fredrik Reinfeldt skulle få för sig att saluföra arbetslinjen med devisen Arbete befriar.
Antje Jackeléns val av devis är makalöst aningslöst. Men den är vald med omsorg. För den gren av Svenska kyrkan som mest entusiastiskt burit fram henne har samarbete med (sunni)muslimska organisationer getts högsta prioritet. När islamisten Mohammed Omar i sista stund motades ur S-partiledningen i våras blev reaktionerna våldsamma från kyrkovänstern. Läs

 2 kommentarer:

 1. Glöm inte heller vår utrikesministers fru som i ett TV program står och ropar samma sak dvs "Allahu akbar"


  akvar

  SvaraRadera
 2. Jag uppmanar alla att gå ur svenska kyrkan de är islams budbärare.
  De EU parlamentariker som sitter i EU och har suttit i flera år rösta så de åker väck därifrån de gör mycket mer skada än nytta för Sverige.

  SvaraRadera