torsdag 15 maj 2014

Rädda oss från EU:s politiker och svenska politikerFr. Snaphanen:
Invasionen av Italien
Riccardo Muti, som är en internationellt hyllad dirigent, talade år 2011 med känsla och tydlighet om nedgången som pågår i Italien (och Europa). Han uppmuntrade publiken i Rom att sjunga med i ”De hebreiska fångarnas kör” ur operan Nedbudkanessar av Guiseppe Verdi. Riccardo Muti visste inte då att det värsta ännu inte hade kommit. Riccardo Muti är inte vilken patriot som  helst; han är  den italienska patrioten, den italienska själens IKON. Tack, Maestro!

Vidare menar han att Italien har blivit ett land att erövra. Varje dag kommer horder av flyktingar till Sicilien och Lampedusa.

Tusentals hade redan kommit innan den 3 oktober 2013, då många flyktingar drunknade och politiker och massmedia ansåg att det italienska folket och även övriga europeer var ansvariga för olyckan. På order från EU tvingas nu den italienska flottan genomföra operationen Mare Nostrum, som söker efter båtlaster med  flyktingar varje dag, mitt i Medelhavet, för att föra dem tillbaka till den italienska kusten!

Det måste vara första gången  i hela mänsklighetens historia: som marinen i ett land deltar i invasionen av landet som den  är tänkt att försvara. Se vidare Snaphanen och Gallia Watch

Massinvandringen till Italien
 Den italienske inrikesministern Angelino Alfano uppger att han bett EU om hjälp om den akuta situation som massinvandringen orsakar i Italien. Det brev som Alfano fick från folkpartisten och svenskan Cecilia Malmström anser han som löjeväckande. Han anser att människor som Malmström är stora i orden men när det kommer till att handla händer inte mycket. Avpixlat
 Några kommentarer på Avpixlat (läs dem alla om ni orkar)
-Cecilia Malmström tjänar fyra(!) riksdagslöner i månaden eller en kvarts miljon kronor. Detta är helt sanslöst, och lika verklighetsfrämmande som hennes utspel brukar vara. Den febrigt hysteriska glöden i hennes blick kan bara jämföras med Cecilia Wikströms. Europas två nyliberalaste stolpskott.

-Cecilia Malmström implementerar Sveriges inhemska, PK-Bagdad-Bob-politik på EU. Klart andra länder blir förbannade... Sveriges asylpolitik är så sjuk och verklighetsfrånvänd att övriga nationalstater ser oss som ett skämt. Vad svenska politiker med Malmström och Reinfeldt i spetsen väljer att blunda för är att våra generösa erbjudanden till all världens avträden drabbar gränsländer som Italien och Grekland. Smutsmänniskorna vill ju ta sig till Sverige och vår öppna plånbok men fastnar i gränsländerna...

-Malmström måste visserligen bort men hon reflekterar vad svensk politik står för och röstar svenskarna in henne och 7-klöverns politik får vi svenskar skylla oss själva.
Bort med henne och bort med 7-klöverns förtryck av etniska svenskar, svensk kultur och välfärd! Rösta SD (idag det enda Sverigevänliga parti som kan göra skillnad) i ALLA tillgängliga val 2014. Sätt ned foten kära landsmän! 

-Det Cecilia Malmström inte förstår är att regeringar ute i det fria Europa är i första hand för sina egna folks bästa . Och folken ute i Europa är ekonomiskt fria. Svenskarna har den lägsta ekonomiska friheten av alla EUs 28 länder . Och kommer att få igen världens högsta totala skattetryck och det är med dessa pengar som våra sk politiker förstör vårt eget land . Så vi svenskar betalar för att få vårt land förstört via den största demografiska omvandling något land i fredstid har blivit utsatta för och det av sina egna politiker , helt unikt i den civiliserade världen.

Vakna svenska folk, rösta SD .
Rädda oss från folkpartisten Cecilia Malmström
ChristianLambert, Frankrikes före detta ambassadör i Bryssel, publicerade 2007 en artikel som han kallade ”Europas ofrånkomliga självmord”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar