tisdag 13 maj 2014

Rädda oss från folkpartisten Cecilia Malmström

Snaphanen 11 maj 2014

Dagens invasion: 1600 illegala flyktingar

Italienska flottan räddade nästan 1600 invandrare som reser från Afrika. De är  migranter som försöker fly till de sydeuropeiska länderna. Flyktingarna räddades och hämtades upp från olika öar och fördes till fastlandet enligt marinens uppgifter.

IInrikesministern i Italien, Angelino Alfano, framförde  i slutet av april att uppskattningsvis 800.000 invandrare väntar på att komma till Europa från Afrika. Enbart i år har nästan 30.000 flyktingar anlänt till Italien i sökande efter ett bättre liv i Europa. Italy rescues nearly 1600 migrants,  MIGRANTS IN ITALY SEND A MESSAGE “DON’T COME”

Skribenten på Snaphanen frågar sig vem som skall ”rädda” oss från Cecilia Malmström?

Europeerna kan inte avsätta henne, möjligen störa henne genom att rösta ”fel” den 25 maj.
 
Skribenten frågar också vem hon representerar…… Han anser henne vara en okunnig och dum-idealistisk person. Wilders kallar henne  "en hippie." Hon har ett begränsat synsätt och har tillbringat hela sitt liv på olika universitet och sysslat med politik, varav de senaste femton åren i Bryssel.
Hon är en av många som tillhör det gigantiska jet-set projektet EU med dubbel administration. Detta är något som är kostsamt, en kostnad som nu europeerna får bära. 

I en debattartikel i Svd skriver Cecilia Malmström att vi har ett moraliskt ansvar för att vara ett öppet Europa.
Bl.a. anser hon att många framsteg har gjorts och att mycket visar att Europa är på väg i rätt riktning. Hon varnar också för att nazismen växer sig stark i Europa. Snaphanen och SvD

Varning för folkpartisten Cecilia Malmström

 Läs om Cecilia Malmströms lön som hon får efter fem år som EU-delegat

MUHAMMEDS FLICKOR


När du läst boken kommer du inte längre att tycka att den islamiska terrorgruppen Boko Harams kidnappningar av flickor i Nigeria är obegripliga. Tvärtom följer dessa händelser bara det schema som Muhammed lade ut för sina följare. Här kan du beställa boken

1 kommentar:

  1. Rösta SD i EU- valet och i riksdagsvalet det är Sveriges enda chans att överleva som nation!

    SvaraRadera