fredag 9 maj 2014

Rasismen i Europa kommer att exploderaEUROPA VAKNAR EU-parlamentarikern Magdi Cristiano Allam är en egyptisk journalist och politiker verksam i Italien, känd för sin kritik av islamisk extremism och sina artiklar om relationerna mellan den västerländska kulturen och den muslimska världen.
 I EU-parlamentet den 26 februari höll Allam detta tal (översatt efter bästa förmåga för att förmedla innehållet):

Jag kommer att rösta emot förslaget till resolutionen om de grundläggande rättigheterna i Europeiska unionen. Europas problem är inte att rättigheterna inte respekteras utan för att man har helt glömt bort plikterna. Vi skänker villigt rättigheter och friheter (till migranterna) utan att kräva att de följer skyldigheter och regler.

Innan man oroar sig för diskrimineringen av romer, invandrare och till och med terrormisstänkta (som finns bland de kategorier som skall skyddas), måste vi ta itu med diskrimineringen av EU-ländernas medborgare.

I mitt land Italien, diskrimineras italienare då det gäller uthyrning av bostäder, tilldelning av offentliga daghemsplatser, i utdelning av socialbidrag och av garantipensioner för äldre.

Som före detta invandrare, numera stolt italiensk medborgare, sociolog och journalist som i 35 år studerat ämnet ”invandringen”, känner jag mig tvungen att varna detta Europa om en kommande explosion av rasism eftersom man diskriminerar medborgare i EU-länderna för att underkasta oss till globaliseringen, kulturrelativismen och snällismen.

Jag accepterar inte detta resolutionsförslag,  jag säger nej till ett Europa som ser ut som ett laglöst land där alla har rätt komma och sätta upp sina egna tält och dikterar sina egna villkor. Detta kommer att förvandla Europa till ett erövrat land.”Avpixlat


Kajsa Boglind är en av de många som Kenneth Sandberg(KS) har skickat till hela den politiska ”eliten och alla journalister som kan uppbringas i vårt land om den åttaåriga flickans grymma död. Kajsa Boglind, som arbetar på Sveriges Radio,  vill inget veta. 
Åtminstone inte om de handlar om det förräderi som Kajsa Boglind medverkar till...
//Kenneth S.
Sent: Monday, May 05, 2014 12:19 PM
Subject: SV: Sveriges import av odjur

Kan du ta bort mig från din maillista? Jag vill inte ha mail från dig.
Vänlig hälsning
Kajsa Boglind
.....
Läs:
1 kommentar:

 1. Now, if you are looking for such a brand, you should consider the Bourne shoes.
  Thread and stitching - thread used in stitching is always the
  same as the colour of the leather. A new kind of wire mixed
  with natural fabrics, like cotton, provided the perfect adjustment to the body.


  Feel free to visit my page buty

  SvaraRadera