lördag 3 maj 2014

Sandor Herold - Hyckleriet på Sydsvenskan, Insändare av SD-are i Partille

Min farfar stred mot nazister, nu måste jag föra kampen för demokrati i Sverige
Posted on by Matz
Ilona Michalowski (SD) har skrivit en härlig insändare i Mölndals Posten efter att vi har blivit portade från Folkets Hus i Mölndal.
Ilona skriver : ”Först stred min farfar mot nazisterna, sedan stred min morbror mot kommunisterna, nu verkar det som om jag måste föra kampen vidare här i Sverige.”
Ilona är kandidat för SD både till kommunfullmäktige i Mölndal och till Regionfullmäktige i Västra Götaland. SD Partille


Malmö 30-4-2014

Till Rakel Chukri , kulturchef på Sydsvenskan

Från: Sandor Herold

Kombinerat hyckleri och censur

Överskriften i din artikel den 30-4 om Svenskarnas parti lyder som följer :
Marschen är en spottloska mot demokratin.
En passande överskrift skulle också kunna vara : Denna artikel är en spottloska mot sanningsenlig och objektiv journalistik.

Anledningen till detta är att du inte med ett enda ord nämner vänsteraktivisten Joel Bjurströmer Almgren som under kravallerna i Kärrtorp knivhögg en motdemonstrant i ryggen ett flertal gånger och nu har dömts till 6,5 års fängelse för detta.

Är det på det viset att du tycker att våld från vänsterhåll är legitimt och att det är därför du inte nämner våldsgärningar från det hållet eller är din artikel bara ännu en av många artiklar i tidningen som försöker undanhålla läsarna för er obekväma fakta?

Det vore klädsamt om du inom några dagar i en ny artikel också tog upp våldet från vänsterhåll och där nämner ovanstående persons "kamp" för demokratin.

Gör du inte detta,vilket jag knappast förväntar mig, så är den rätta benämningen på dig inte något annat än hycklare och lögnare!

Till: åsikter@sydsvenskan.se
Från:  Sandor Herold,Malmö  

Hyckleri eller seriöst engagemang?

Malmö 30-4

Tydligen så var miljöpartisten Lari Pitka-Kangas och andra miljöpartister ute på stan den 29-4  och samspråkade med s.k EU-migranter, d v s i huvudsak romer från bl a Rumänien.


Lari Pitka -Kangas säger att han vill informera sig om hur tiggarna har det och att det dessa är Malmö-bor när de väl är och att han funderar mycket på hur de mår och var de bor.
En av dem som Lari P- K har språkat med upplyser om att han sover i en park så jag tycker att om Lari P-K,s engagemang är seriöst och allvarligt menat så borde han öppna upp sitt hem för de som han igår samtalade med och bevisa att det inte bara är politiskt taskspeleri och hyckleri han sysslar med.
När detta blir verklighet så lovar jag Lari P-K att jag skall ställa upp med ett ekonomiskt bidrag till de som har fått ta del av hans generositet. Vad säger du om detta , Lari?

F.ö så efterlyser jag välbeställda här i Malmö boende romers engagemang i denna fråga. Bland dem jag tänker på är företrädare för bl.a Romska ungdomsförbundet och Romska kulturcentret såsom Erland och Monica Kaldaras. Dessa personer brukar ju med jämna mellanrum dyka upp i olika massmedia när det gäller att upplysa om romers situation i samhället i form av diskrimineringar och utanförskap. Här finns ju en möjlighet att kanske förbättra situationen för de sämst ställda av era systrar och bröder.

Monica Kaldaras fick ju för någon vecka ett kulturpris från Malmö stad på 35 000 kr så kanske en del av dessa kunde skänkas till EU-migranterna?
Romska ungdomsförbundets ordf. Erland Kaldaras gick ju ut med ett skadeståndskrav på 250 000 kr till alla de romer som fanns med i polisens romerregister.
Om det kommer att utbetalas skadestånd är du då, Erland Kaldaras, beredd att med en del av detta mildra situationen för sämre lottade romer?

Sandor Herold,Malmö
 
Gästskribent
Dispatch Internationals redaktör Lars Hedegaards attentatsman gripen
Den 28 april 2014 meddelades i Alternativ media (dock icke i etablerad massmedia), att den 26-åriga libanesiske islamisten som försökte mörda Lars Hedegaard den 5 november 2013 i hans bostad nu gripits i Turkiet och heter Basil Hassan. Han är utbildad civilingenjör vid Danmarks Tekniska Universitet och har sedan drivit en liten firma i Köpenhamn som konsult inom vindkraft.
Uppenbarligen tillhör han inte det vanliga slöddret från de kriminella shariagängen på Nörrebro i Köpenhamn.
En tänkvärd observation är att våldsberedda islamister finns i många skepnader ...
En
dansk forskningsrapport konstaterade redan 2010 att det "inte finns något samband mellan muslimsk extremism och dålig integration ....
– De mest radikaliserade är välutbildade, talar bra danska, ser dansk TV, har arbete och tjänar pengar."
Trots västerländsk utbildning och bra jobb rörde sig alltså Hassan i s.k. "radikala muslimska miljöer" och följde koranens bud att bekämpa de otroende. Lars Hedegaard till hörde alltså en av de ansvariga för den för ca ett år sedan nystartade muslim- och invandringskritiska tidningen Dispatch International.
***
Snaphanen har följt händelseutvecklingen sedan gripandet och kan berätta att Basil Hassan, trots att han växt upp i Danmark och fått hela sin utbildning där, så har han i polisförhören hävdar att han aldrig varit i Köpenhamn ... Tro det den som vill?
Ständigt ett oskyldigt offer för det ”rasistiska” danska samhället.
Var kan vi känna igen det ifrån ...?
(Uppgifterna är hämtade från bloggen Jihad i Malmö)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar