tisdag 17 juni 2014

De gröna khmererna och nyrika trendkommunister har tagit över Söder i Stockholm
 
 Julia Caesar fr. Snaphanen

”Söders olyckliga överklass – del 3

Den ekologiska överklassens ockupation
Söder var till stora delar ett slumområde långt in i modern tid. Det ruffiga området kring Nytorget beboddes av svensk, etniskt homogen arbetarklass och lägre medelklass långt in på 1970-talet, innan modernisering och privatisering av fastigheter satte klorna i det genuina Söder.

När ölschappen och alkoholisterna försvann togs deras platser av nyrika trendkommunister och chica tapas- och sushibarer, delikatessbutiker och kaffelatteställen. Den ekologiska överklassens ockupation av en gammal stadsdel med en lång arbetarhistoria pågår i allt snabbare takt. Söders döda arbetare som slet livet ur sig för att skapa en dräglig existens skulle rotera i sina gravar om de såg den dogmatiskt rättänkande lattebourgeoisie som har intagit deras gamla stadsdel.

I takt med att vänsteranhängarna har lagt Söder under sig och kommit att dominera den lokala stadsbilden har det vuxit fram en vänsterstyrd kultur med totalitära förtecken och skarpa gränser för vad som är tillåtet och inte. Bland de toleranta människorna på Söder gäller militanta regler för hur man som rättroende bör leva, var man ska bo, vilka man bör umgås med och vilka åsikter som är tillåtna.

Vänsterns folkdomstolar Facebook och Twitter
Bakom miljöpartiets ekologiska fruktstunder i förskolan döljer sig en stenhård uppdelning i vad som är acceptabelt och inte, manifesterad på maktarenorna Facebook och Twitter. Åsikter och människor sorteras i godkända och icke godkända kategorier enligt strikta kriterier för “vi och dom”. Vänsterns folkdomstolar är beredda att blixtsnabbt förkasta allt som sticker ut utanför den godkända ankflockens kvackande.

Får man bo i glesbygd längre? Är det över huvud taget möjligt att bo kvar med straffskatter på bensin och varutransporter? Eller ska alla trängas på Söder för att befinna sig i garanterat rätt sällskap och slippa få sin sinnesfrid förstörd av att eventuellt ha en Sverigedemokrat inom synhåll? Hur många steg mot åsiktsgrundad apartheid är den nya överklassen beredd att ta?

“Du ifrågasätter inte en valvinnare”
“Du kan och får inte bo granne med en Sverigedemokrat om du är mån om din politiska framtid, än mindre ha dem som kollegor eller bekanta. Du skall heller inte kritisera eller ens granska vare sig miljöparti eller Feministiskt Initiativ om du är rättroende vänster. Att ens våga ifrågasätta varför Fi´s Soraya Post gifte bort sin 16-åriga dotter, i strid mot andemeningen i UNICEFS barnrättsdokument, är i det närmaste politiskt självmord. Inte ens internt inom Fi är detta en fråga som vare sig Gudrun Schyman eller Soraya Post själva vill svara på. Locket är på internt. Nästan på ett patriarkalt sätt, vilket leder till en viss komik – men du ifrågasätter inte en valvinnare” skriver Johan Westerholm. 
Sveriges journalisttätaste område avskyr SD
Söderborna är förenade i en djupt känd avsky mot Sverigedemokraterna. Bara 4,39 procent på Söder röstade på SD i EU-valet. Här finns ett samband med att Söder är den journalisttätaste stadsdelen i hela Sverige. Allra flest journalister bor i Högalid, före detta Knivsöder.  I sin bok “Problempartiet”  har Björn Häger dokumenterat journalisternas besinningslösa avsky mot SD. Alla journalister som han intervjuade intygade att de avskyr partiet.
 “Något har gått sönder i Sverige”
De tolerantas intolerans får inte bara det politiska samtalet att brista, den kastar frostiga skuggor över all mänsklig samvaro och kommunikation. “Något har gått sönder i Sverige” skriver Marcus Svensson i en ledare i Smålandsposten.

“Den svenska hiphopjournalistikens mäktigaste” enligt Dagens Nyheter, frilansjournalisten Ametist Azordegan, kallade Janne Josefsson nazist när han den 7 maj sände SVT Uppdrag granskning om våldsvänstern.http://www.svtplay.se/video/2010411/uppdrag-granskning/avsnitt-15  Marcus Svensson skriver:

“Ametist Azordegan är ett mycket bra exempel på i vilken riktning samhällsdebatten rör sig, mot kategoriska överdrifter och polarisering. Vi ser det på områden som rör migration, antirasism, minoriteters rättigheter, polisiärt arbete och miljöfrågor.


Men också i konflikten mellan stad och land, mellan folk och elit. Antingen nedklassas åsikter till att vara PK (politiskt korrekt) eller som uttryck för fascism. Alltmedan ytterlighetsrörelserna möter varandra med kniv och påk i offentliga miljöer. Det är en mycket oroväckande samhällsutveckling. Viljan att förstå den andre, respektera sin politiska motståndare, har förbytts i förakt och avståndstagande.” Läs Svensk landsbygd utplånas och de gröna khmererna. Julia Caesar

Vad vill USA med Ukraina?


Vi kommer att ta sju länder inom fem år och börjar med Irak och sedan Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avsluta med Iran. (- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.) GlobalResearch,trojkans terror i Syrien

Wesley Clark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar