tisdag 3 juni 2014

EU-en papperskonstruktion.. Islam och sharialagar. Låsningen en bok man bör läsa2013 betalar Sverige 37 miljarder kronor till EU:s budget och får tillbaka drygt 11 miljarder. Eftersom EU-avgiften är högre än återflödet får Sverige rabatt på avgiften.” 

Nedanstående artikel är på tyska och här är bara början översatt på en lång artikel.

”Slutet på Europeiska Unionen

 Av Georg Diez

De europeiska eliterna misslyckas, men media är endast intresserad av krusningarna på ytan av makten. Inga ord om innehållet, inte ett ord om valresultatet - istället, panik framåt. In i avgrunden.

När historiker kommer att försöka förstå den tid som nu råder, eftersom EU faktiskt har misslyckats, förrådd av eliten och inte av folket, då kommer de att studera dessa dagar, i slutet av maj 2014: När godtycke rådde och lögnerna var outhärdliga och själva EUs Papperskonstruktion visades i all sin sjabbighet.”Spiegel kultur

Hatpropaganda eller åsiktsfrihet

Islam är satanisk (djävulsk)
Video - BBC The Nolan Show
Pastor James McConnell om hans kontroversiella påståenden om att islam är satanisk och att han inte skulle lita på en muslim på grund av deras sharialagar.

Pastorn diskuterar öppet med en ledande muslimsk talesman Dr Khalid Anis, och George Galloway MP. Den Nolan Show, sändes live 28/05/2014.

Från Kenneth Sandberg har följande inkommit. Detta har skickats som vanligt till den svenska politiska eliten, ingen nämnd men ingen glömd.

”Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson intervjuas av Ci Holmgren.
 En mycket starkare bekräftelse på Jan Tullbergs analys kan man knappast få än den Ci Holmgren lämnade i sin intervju av Jimmie Åkesson.

 Ingen intellektuellt tillräknelig borde avstå från att läsa boken nedan...

 Jan Tullberg
Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik
 //Kenneth Sandberg

En annan bok som  man bör läsa är Muhammeds flickor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar