torsdag 19 juni 2014

Kommunism är kommunism oavsett hur den är förpackadMunkavel på Yttrandefriheten ! Låt Budkaveln Gå !

Av RIXradion stoppade texter, skulle sett ut så här:

"Den svenska skolan är i kris!

Räddningen är inte mera pengar,
utan en politik som främjar ordning och reda
samt ger lärarna de disciplinära verktyg
som behövs för en framgångsrik undervisning.
Vi Sverigedemokrater vill återskapa det
som en gång gjorde den svenska skolan    
till en av dom bästa i världen." Jonkopingsposten

”Reinfeldt utlovar fortsatt samarbete med Miljöpartiet 

 Med de senaste årens invandringspolitik har svenska politiker lyckats göra så att vad som sker i Mellanöstern påverkar Sverige i allra högsta grad. Utvecklingen i Irak kommer med största sannolikhet innebära en ännu större ström av asylsökande till Sverige. Det kommer att kosta mer, men Reinfeldt ser det inte som ett problem.

 
Den kortsiktiga effekten är att Migrationsverket behöver mer pengar och att det krävs insatser i utbildningssystemet. Men sen får vi en växande sysselsättning. Sverige har en av de snabbast växande befolkningarna i Europa. När andra har sjunkande sysselsättning så växer vår sysselsättning. Och den grupp som verkligen står ut är utrikes födda. De får jobb i Sverige. Det säkrar långsiktigt vår ekonomi och bär upp vår välfärd.”Avpixlat


Julia Caesars söndagskrönika har jag valt att dela upp i fem delar och här kommer nr 4. Det är en väldigt viktig krönika och man bör läsa den om och om igen. Speciellt nu när ”landsfadern” Reinfeldt utlovat samarbete med svenska folkets röda khmerer d.v.s. Miljöpartiet.

Söders olyckliga överklass – del 4

I Ställdalen röstade 35,41 procent på SD
Trots den långvariga mediala demoniseringen av partiet blev SD största parti i 128 distrikt. Det gäller framför allt södra Sverige, men framgångarna sprider sig uppåt till mellersta Sverige, i takt med att samtliga partier har övergivit glesbygden.

I Ställdalen, Ljusnarsbergs kommun i Örebro län var Sverigedemokraterna störst med 35,41 procent.
Medelinkomsten för förvärvsarbetande i kommunen är 218 000 kronor, ungefär hälften av medelinkomsten i Södra Hammarbyhamnen i Stockholm. 

Glesbygden dör inte utan höga skrik av protest
På trappan till sitt fritidshus i Kopparberg, en mil från Ställdalen, sitter Johan Westerholm och funderar. I Kopparberg lades den sista gruvan ned 1975. I den påbjudna tron att alla människor är lika och utbytbara mot varandra har kommunen trott sig kompensera för bortfallet och utflyttningen genom att ta emot nyanlända invandrare och för det erhålla statsbidrag. SD fick 19,9 procent av rösterna i Kopparberg i EU-valet. I närbelägna Hörken 29.6 procent.

Resultatet av EU-valet är en tydlig manifestation av splittringen mellan stad och landsbygd. Den svenska glesbygden dör långsamt sotdöden. Vägarna kantas av butiksdöd, nedlagda skolor, indragna busslinjer och ambulanser. Men den avlider inte lugnt och stilla, den skriker högt i protest. Varje övergivet hus, varje lada som står och förfaller är ett vrål mot himlen.

Varje byggnad som omvandlas till asylboende, som här i Alfta i Hälsingland, utan att befolkningen haft någonting att säga till om genererar röster till SD. Och den meningsbärande eliten förfasar sig, vill inte förstå. Det är en verklighet som inte berör dem.

Han ligger sömnlös av oro
Johan Westerholm ser hur polisbilarna rycker ut flera gånger i veckan till det gamla brukshotellet som har byggts om till flyktingförläggning med plats för ett 60-tal ensamkommande män – sysslolösa, frustrerade och oroliga män, på en ort med 440 invånare som oroar sig för att bussarna från länstrafiken ska dras in. Lokalpressen har sedan länge slutat skriva. Det är ingen nyhet längre. Livsmedelsbutiken är nedlagd sedan länge, och för två år sedan gav kioskägaren upp.

Westerholm är socialdemokrat och avskyr SD. Men han är inte förvånad över SD:s valsiffror. Han känner oro. Han ligger rentav sömnlös.

“För vad tror ni händer på dessa orter när oron för framtiden är stor samtidigt som den gamle räddaren i nöden, socialdemokratin, hoppar i säng med miljöpartiet som vill höja just de skatter – energi- och transportskatter – där dagens nivåer är själva förutsättningarna för att gruvan ska kunna drivas med lönsamhet och ge en framtid” skriver han. “Lägg då till att miljöpartiet vill ytterligare sänka trösklarna för invandring och ger partier som SD och Svenskarnas Parti mer eller mindre öppet mål efter att Åsa Romson beredvilligt sagt att med deras politik så kommer jobb att försvinna. Mest sannolikt i orter som Ställdalen, Hörken och många, många andra.”

“Med mp upphör allt mänskligt liv norr om Dalälven”
Det vore ärligare om de politiska partierna med mp i spetsen sa rent ut att de nu har beslutat sig för att slutgiltigt lägga ner glesbygden. Nu släcker vi den sista lampan, evakuerar landsbygden och tvingar alla att flytta in till städerna. Som Pol Pots “Demokratiska Kampuchea, fast tvärtom. Jag är ohyggligt intresserad av att se en kalkyl för i vilka bostäder människor i så fall ska bo. Men konkretion är inte mp:s starka sida. Istället hjälps partierna åt att svälta ut en livsform som anses överflödig och otidsenlig genom att sakta men säkert strypa näringstillförseln.

Glesbygd är verklighet för miljoner människor. Glesbygden är motsatsen till Södermalm. I glesbygden är invånarna beroende av bil för att kunna köra miltals och handla mat, uträtta ärenden, ta sig till jobbet, skjutsa barn. Tvinga på dem kilometerskatter som Söderbor med tillgång till buss och tunnelbana var femte minut aldrig behöver bekymra sig för, och de går mot en säker utrotning. Sedan kan Söders gröna khmerer sitta vid Nytorget och skåla för framgångarna.


 “Med miljöpartiet vid det finansiella rodret skulle allt mänskligt liv norr om Dalälven upphöra. Men vad är väl det värt när man som sann miljöpartist kan njuta av en ekologisk pilsner i solen på en av uteserveringarna på Nytorget eller nere vid det hippaste av allt, Hornstulls strand” skriver Johan Westerholm.

“Strunt är strunt, om ock i gyllene dosor”
Ibland önskar jag att alla schatteringar av kommunister – gröna, rosa, röda och Cecilia Malmström-ljusblå – skulle få igenom sina horribla önskemål. Så att de verkligen fick uppleva sina visioner i praktiken. Jag är nämligen övertygad om att många av dem inte har en susning om vilket slags samhälle som skulle bli resultatet. De lever i en parfymerad lyckodröm om en sorts chic salongskommunism som aldrig har existerat i något enda land.

“Strunt är strunt och snus är snus, om ock i gyllene dosor, och rosor i ett sprucket krus är ändå alltid rosor.”
Orden är poeten Gustaf Frödings (1860-1911).

Kommunism förpackad i ekologiskt skogsmullegrönt, i blodrött med hammaren och skäran eller babyrosa ballonger och sekteristiska floskler är ändå alltid kommunism. Same shit but different. Vänsterpartierna arbetar målmedvetet på Sveriges undergång, och där är fri invandring en viktig delstrategi  Söders olyckliga överklass del 1, del 2, del 3.

 Strövtåg i hembygden - Gustaf Fröding


1.Det är skimmer i molnen och glitter i sjön,
det är ljus över stränder och näs
och omkring står den härliga skogen grön
bakom ängarnas gungande gräs.

Och med sommar och skönhet och skogsvindsackord
står min hembygd och hälsar mig glad,
var mig hälsad! - Men var är min faders gård,
det är tomt bakom lönnarnas rad.

Det är tomt, det är bränt, det är härjat och kalt,
där den låg, ligger berghällen bar,
men däröver går minnet med vinden svalt,
och det minnet är allt som är kvar.
2.Och här är dungen, där göken gol,
små tösor sprungo här
med bara fötter och trasig kjol
att plocka dungens bär,
och här var det skugga och här var sol
och här var det gott om nattviol,
den dungen är mig kär,
min barndom susar där.
1 kommentar:

  1. Glad Midsommar tillönskas Bloggägaren och alla Besökare!

    SvaraRadera