måndag 30 juni 2014

Svenska kyrkan klockringer i Visby - se upp för kommunistiska knallkorkarFotokollage över 50 kommunistiska knallkorkar

”Kommunister finns det tyvärr gott om i Sverige, kommunister som under de senaste åren har blivit allt mer fanatiska i sina utopiska föreställningar om ett ”fungerande” mångkulturellt och mångetniskt Sverige.” Exponerat

Här kommer fyra av femtio till att börja med.
Johan Ehrenberg

Åsa Linderborg

 Alexandra Pascalidou

Kajsa Ekis EkmanSvenska kyrkan inför Almedalen – kriget kommer eller…!

 Domprosten klockringer mot nazistmöte i Visby. 

Ding-Dong Hermansson
 Kalabaliken i Växjö Domkapitel
"Klockringningen i Jönköping har blivit ett tillsynsärende i Växjö domkapitel.

Allas lika värde oavsett politisk åskådning - måste väl också gälla nazisterna?
Om de nu är just nazister? Är de det? Hur vet vi det?

Kan någon tillhöra Svenskarnas parti och vara nationalist men inte nazist?
Jag skulle verkligen vilja veta.

Är det säkert att den är rasist, som inte glatt hälsar 80 000 flyktingar detta år
välkomna till Sverige utan undrar hur framtiden kommer att gestalta sig för
barn och barnbarn i detta nya Sverige?"

"För domprostar råder andra villkor än för Jesus, det är uppenbart.

Han fick ingen respekt. Han fick ett kors. Han fick ovänner och hans vänner stack.

Och den tidiga kristna kyrkans hängivna som mobiliserade för kärleken hamnade på bålen eller i lejonkäftarna om de nu inte höggs ner i gladiatorspel eller helt enkelt bara avrättades."
Kommentarer;

Tack Dag för dina kloka ord. Jag är konservativ, till konservatismen hör måttfull nationalism och måttfull etnocentricitet. Jag var med en månad i SvP,  jag har intrycket att de är nationalister. Att de är nazister är lömskt förtal från ljumma kristna som tappat tron på sin frälsare och vad han gjorde. Pga kättare som Annorna som kommenterat har jag lämnat svenska kyrkan, tills vidare, men kommer att återkomma när troende högkyrkliga biskopar och ärkebiskopar städat bort lössen från korset. Jag, och många med mig, kommer att rösta på SvP för balansens skull pga denna kulturmarxistiska kärlekslösa dynga som vuxit fram senaste decennierna, många invandrare tycker som jag.

Va underbart med debatt. Jag tror Elisabeth och Anna helt missförstått den kristna tron, ni sysslar med poesi likt den kätterske förförre ärkebiskopen Hammar. Nationalism står för kärlek, ordning och skydd för de svaga. Socialism, miljöpartism och dagens nya svenska -ism  journalismen, står för lögn, feghet, anarki. Gud är ordningens Gud, ordning skyddar de reellt svaga. Det kaos som den kärlekslösa mångkulturismen, Elisabeth och Anna står för är långt bort från den kristna civilisationen. Men det förstår inte den svenska kvinnan, som djupt svikit sitt fosterland, förrän hon sitter i gulag eller i burka. Jag har noll respekt för den svenska kvinnan, jag har bott i sex olika länder och aldrig träffat mer perspektivlösa kvinnor än den typiskt svenska kvinnan. Tack och lov är jag gift med en invandrarkvinna som till skillnad från svenska kvinnor har moral. Och hon är genuint kristen, och lever för sanningen och då förstår man skillnad på nazister, nationalister, socialister och marxister vilket inte svenska kvinnor gör.
Skäms på Dig själv säger jag till Elisabeth, ni är väl vana att köra över ynkryggar till svenska män men det tar säkert slut en dag.

Tack för ordet, mvh hilsen Dr. Jackson

ps. kul att vi kan vara lite mustiga i debatten, det blir kanske inte speciellt nyanserat men uttrycker känslor i alla fall.ds.

Tack för en lysande analys. Jag är aktiv i Svenskarnas parti. Det är jag för att jag står upp för kärnfamiljen, för folkgemenskap, för att jag är emot att storföretag och banker äger och styr våra liv, för att jag är för en folkdemokrati men mot dagens demokratiska system som snarare är en diktatur där vanligt folk har oerhört lite inflytande. Jag vill leva i ett samhälle där folket är lyckligt och folket är ett. Ett samhälle där ingen står utanför folkgemenskapen och där svaga och utsatta får den hjälp de behöver. Jag står också för ett etniskt homogent Sverige. Ett land som består av flera folkgrupper kan aldrig bygga upp någon sammanhållning. Nämn ett land som hållit ihop under historien där flera folk har samsats och där allt slutat lyckligt! Dock hatar jag inte invandrare. Jag erkänner varje folk rätt till sitt eget land. Jag är för ett kurdiskt Kurdistan. Jag anser att Afrika tillhör afrikanerna. Att Palestina tillhör palestinierna osv. OCH att Sverige tillhör svenskarna. Vad är det i allt detta som gör mig så ond? Som gör att kyrkan och hela samhället måste ta avstånd från mig? Vilka är det egentligen som hatar? Är det jag eller alla dem som ringer i kyrkklockor för att visa sin avsky mot mig? ” BloggarDag

Läs:

2 kommentarer:

 1. SvP är emot demokrati i punkt 4 på sitt tiopunktsprogram (som inte får ändras).

  Få se nu, vilka är det mer som är emot demokratin?

  Jo, 7klövern och massmedia!

  SvP har skickat ner folk till Ukraina för att kriga på Höger Sektors sida och förfölja och misshandla rysksympatiserande ukrainare och andra civilpersoner. Vilka mer tar kamp mot Ukrainas civilbefolkning?

  Jo, 7-klövern och massmedia, genom sina sympatier för EU och USA!

  Skillnaden ligger bara i retoriken, för vilka är det som är muhammedankramare och vill att invandrarna ska behålla sina kulturella uttryck?

  Jo, 7-klövern, massmedia och SvP!

  Vilka kan man förvänta sig bli fullständigt ursinniga om man har kritik mot muhammedanismen?

  Jo, 7-klövern och massmedia - och, ja just det, SvP!

  Alla tre instanser försöker på alla sätt förklara bort islamiseringen i Sverige och skyller problemen först och främst på invandringskritikerna, hur kan då SvP bli trovärdigt när de påstår sig vara invandringskritiker? Dessutom är det skillnad på etnopluralism och etnocentricitet som på natt och dag. Etnocentrister nedvärderar andra etniciteter på samma sätt som nazisterna!

  Ja, hur kan 7-klövern och massmedia bli trovärdiga när de påstår sig vara altruister och tänker på alla människors bästa?

  Alla tre instanser gör allt de kan för att blanda ihop korten för folk så att de inte ser klart var fienden finns, men det finns från och med idag en lösning, och det är en högre utbildning i just de här frågorna som man har möjlighet att ta del av en timme varje vardag under juli månad och det är radioprogrammet från Danmark:

  http://demokratbloggen.blogspot.se/2014/06/danmarks-rost.html

  Missa inte en enda utsändning så klarnar det nog hur man ska ställa sig inför de här frågorna!

  SvaraRadera
 2. I en demokrati har alla rätt till en egen åsikt och stå upp för den.
  Varför ringer man i 17 av Gotlands kyrkor för att varna för SVP?

  SvaraRadera