onsdag 4 juni 2014

Sverige efter riksdagsvalet 2018 - skräckscenario. Hur vill svenska folket ha det?Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar
motstycke i historien.

Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.
Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Överallt sitter svekets administratörer och administrerar
svenskarnas undergång Belöningen från Reinfeldt & alliansen
är fina jobb och hög lön.”
Läs Svenskhatet som ledstjärna


HUR VILL VI HA DET OCH HUR RÖSTAR DU 2014?

”En bild av Sverige 2018?

Det är en småkylig och mulen septemberdag drygt en vecka efter riksdagsvalet 2018. På regeringskansliets byggnad Rosenbads tak vajar den nydesignade svenska flaggan. Den är numera gul och blå-randig eftersom Stefan Löfvens regering två år tidigare beslutat att den gamla flaggan med det gula korset måste bytas ut då den inte längre är representativ för vårt sekulariserade och blandkulturella samhälle.

Landets numera 3,2 miljoner muslimer upplevde dessutom det gula kristna korset mot blå bakgrund som kränkande och att det förstärkte känslan av utanförskap. En motion som avslagits med knapp majoritet har även föreslagit att den nya svenska fanan ska prydas med den muslimska halvmånen. Både Miljöpartiet och Vänsterpartiet anser dock att det är en tidsfråga innan “islamofoberna” i riksdagen får finna sig i att den tydligaste symbolen för det blandkulturella samhället förr eller senare kommer att pryda den svenska flaggans övre vänstra hörn. En falang av islamistister och värdenihilister inom FP backar upp förslaget.

… Ett stenkast från den deprimerade stämningen i Rosenbad, på Lejonbacken utanför det kungliga slottet, ställer den nybildade regeringen upp för ett det traditionella gruppfotot. I det brett leende och segerrusiga gänget ses bland andra den nya migrationsministern Ismail Kamil (FP), handelsministern Nyamko Sabuni (FP) f.d. integrationsminister 2006-2010, försvarsministern Amir Adam (M), justitieministern Abdirizak Waberi (M) med stark fäbless för sharialagar, arbetsmarknadsministern heter Hanif Bali (M) och några andra ministerposter besatta av medlemmar från det nya spännande riksdagspartiet Hizb ut-Tahrir.

 

 Amir Adam

 …I Sverige – i lägenheter, villor och radhus – packar tusentals andra människor ihop sina pinaler men inte för att installera sig i oppositionspartiernas lokaler för de flesta av dem är inte ens politiker, utan helt vanliga svenskar som har insett att Sverige inte är deras hemland längre, de har inget sådant över huvud taget. De varken kan eller vågar stanna kvar längre, många orkar inte ty den psykologiska pressen och förnedringen har blivit outhärdlig. De mest välutbildade har störst chans att få ett nytt hem och nytt jobb i ett fjärran land där det nationella självföraktet och rasism inte är lika dominerande. Eller kanske inte ens finns som i det land som de alldeles nyss trodde var deras eget. “Hemland” och “fosterland” har blivit tabubelagda ord i detta Nordens Absurdistan som tillhör alla andra folk än ursprungsbefolkningen.… Supervalåret 2014 kan vara mer “super” och allvarligt än vad vi idag anar. Ovanstående skräckscenario kommer med stor sannolikhet att bli verklighet eller komma mycket nära den, på samma sätt som dagens Sverige för många av oss skulle te sig som ett skräckscenario för bara tio år sedan om någon då målat upp bilden av dagens Sverige för oss. Det är redan nu till hösten som det svenska folket avgör om det kommer att finnas något Sverige värt att kämpa för eller ens leva i år 2018 och därefter.

Att inte kunna se sig själv i spegeln är antagligen nog så plågsamt men att inte kunna se sina egna barn och barnbarn i ögonen för de katastrofala val man en gång gjort och som drabbar de man håller mest kärt här i livet måtte var ren tortyr.

Välj själv och gör det med noggrann eftertanke. Jag väljer SD!
Stig Jansson (Hela artikeln på Avpixlat)


12 råd till Fredrik Reinfeldt från Ian Wachtmeister:

- Se folket som Dina arbetsgivare och inte som Dina undersåtar.

- Ge raka svar på raka frågor. Ju känsligare frågor desto viktigare att Du besvarar dem.

- Ge oss ett entydigt svar på frågan varför Sverige ska ta emot fler asyl- och anhörighetsinvandrare än något annat land i Europa i proportion till sin befolkningsmängd. Var också ärlig och tala om hur mycket denna politik kostar!

- Gör klart att Sveriges lagar är byggda på kristen etik. Förklara och försvara detta, innan någon i Din närhet lyckas förbjuda även de orden. Eller utnämna kristna svenskar till rasister!

- Mobba inte politiska motståndare! Föregå med gott exempel Du är statsminister! Beskyll inte andra för att ha en felaktig människosyn!

- Gör inte om misstaget att söka överenskommelser med Miljöpartiet, innan Du vågar agera. Nu får det räcka!!

- M förlorade massor i EU valet och MP gick fram, därför att Du inte ville/vågade ta strid med dem. Och nämna för alla, vilken livsfarlig politik MP vill föra. Din stab vet detta, medan Du talar i stället om hur farliga SD är.....

- Förklara uttrycket att "Sverige har råd" med än det ena än det andra, när Du låtit svensk infrastruktur (vägar, järnvägar mm) förfalla. Det hade vi tydligen inte råd med enligt Dig!

- Använd inte nedlåtande benämningar som "särintresse" på grupperingar som Du inte tycker om. Dina uttalanden att svenska försvaret är ett särintresse har redan kostat Ditt parti hundra tusentals röster.

- Analysera världshistorien (ingen svensk har större resurser än Du) och undersök om något land haft framgång med en politik som lägger sig platt för främmande religioner, intressen och kulturer!

- Betänk att det är lättare för folket att byta politiker än för politikerna att byta folk. Trots att ni alla på sistone varit framgångsrika med det senare.

Med uppriktig hälsning
IAN

Folkets råd (råd 12) till statsministern: Erkänn din maktfullkomlighet och ditt totala misslyckande att vara nationens och hela folkets statsminister. Ta ditt ansvar och avgå !Mxp
”Statsminister eller en handpåläggare?
Har vi en statsminister som kan ge något slags ledning i en farlig situation? Nej, vi har en handpåläggare, en kvasireligiös flumliberal som säger:

"Människor ska kunna tro på olika gudar eller ingen alls. Man ska kunna leva sida vid sida. Därför får vi inte heller tvinga fram förhastade slutsatser. Detta eftersom spekulationer knappast är av godo. De i sin tur kan leda till slutsatser som sätter bilder som sedan är svåra att ändra. Vi måste ha tålamod med demokratin."

Ja, det är Reinfeldts ord. Föreställer er ett mord, ett väpnat rån eller en våldtäkt där den lokala polisen hade bett oss "ha tålamod med demokratin".

Handpåläggarens uppgift är att trösta, lugna och stilla. Men är det statsministerns uppgift?” Occident

Läs också: Sverige – det nya kvinnohelvetet
1 kommentar:

  1. Merparten av Svenska Folket tycks vara tämligen nöjda med Sveriges utveckling om man ser till mängden kommentarer. Man kan vara tyst och lider eller tyst och samtycker. Jag sätter en slant på det sisrtnämda.

    SvaraRadera