onsdag 18 juni 2014

Tony Blair trogen och nyttig medarbetare för den s.k. västerländska "eliten"Tony Blair är en "tragisk" Narcissist med ett Messias-komplex
 = personlighetsstörning med bl.a brist på empati
 
STORBRITANNIEN
Londons borgmästare Boris Johnson

"Jag har kommit till slutsatsen,
att Tony Blair ”spårat ur”.

Boris Johnson ber Tony Blair att hålla inne med ”rubbade” kommentarer om Irak-krisen
Boris Johnson, som röstade "starkt för" kriget 2003, klandrar både Blair och Bush för att de vilseledde politiker och allmänhet att tro att en sammanhängande och oantastlig plan var plats för att styra upp Iraks struktur efter störtandet av Saddam Hussein .

"Sanningen är att vi förstörde myndigheternas auktoritet i Irak utan att ha den blekaste aning om vad som skulle komma härnäst. Som en ledande brittisk general har framlagt det till mig, "vi klippte ryggmärgen" utan någon plan för att ersätta den, " sade han.

Mr Johnson kallar Irak ett "tragiskt misstag" - ett som Tony Blair, säger han, måste erkänna som sådant. Independent

BOMBA DEM till Demokrati,

omigen, igen och igen

NEDKLIPPT

Fantomen på (tragiska) Mellanöstern Opera är tillbaka.
En mördare utan en ledtråd så kan han inte klandras för att inte vara konsekvent.

Hans senaste opus talar för sig själv;

Det faktum att Fantomen kommer undan med sin stora ökensamling av invecklade lögner - i stället för att tyna bort i något ruttet, extraordinärt rendition hotel (”överlämnandehotell” svår översatt) - klargör allt vi behöver veta om den så kallade västerländska "eliten", där han har varit en trogen, och rikligt belönad, tjänare.

Bomba dem till demokrati igen

Fantomen predikar nu för amerikansk "intervention" i Irak; först svälter man dem; sedan bomar du dem till en ödemark och kallar det "demokrati"; då ockupera man dem; så hemsöker man  dem med jihadister; så sparkas man ut av dem; då ökar jihadisterna helvetet….. RT
2 kommentarer:

  1. Både Blair och Buch påstod sig ha fått känningar från makter som ABSOLUT INTE hör hemma inom poltiken i en modern värld. Personer som hör röster och tror upp uppenbarelser skall på inga vis i världen bli valda att företräda moderna länders folk.

    SvaraRadera
  2. Det är problem att skicka kommentarer.

    SvaraRadera