onsdag 25 juni 2014

USA - demokratins dödgrävare och världserövrareVi kommer att ta sju länder inom fem år och börjar med Irak och sedan Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avsluta med Iran. (- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.) GlobalResearch,trojkans terror i Syrien

Irakiska läxor för EU: lär man sig aldrig?

Gerillamän vid Islamiska staten Irak och Levanten har intagit en tredjedel av Irak och hotar fördriva den USA-vänliga regeringen al-Maliki från Baghdad. Detta är en klar och tydlig illustration på vad som sker med ett land som fått ”demokratiska vacciner” från Washington. Libyen är en misslyckad stat som håller på att falla sönder. I Afghanistan härskar Taliban överallt förutom huvudstadsregionen. Ukraina kan efter den USA-sponsrade statskuppen den 22 februari komma att upprepa dessa länders bittra erfarenhet.

Radikala islams frammarsch i Irak kanhända kommer att kurera Europa från ”ukrainsk blindhet” med ovanan att skylla Ukrainas alla svårigheter på Kreml. Det är emellertid att svårare att övertyga EU-chefer att USA faktiskt har en välgenomtänkt plan i stället för själviska och illa planlagda intressen. En rad ryska experter tycker att orsaken till detta är Obama-administrationens oerhörda inkompetens. Det handlar om brist på substantiella historiska kunskaper och oförmögenhet att ägna sig åt geopolitisk analys, menar statsvetaren Aleksandr Gusjtjin. Man skapade kontrollerbart kaos i Ukraina, men förbisåg terroristerna i Irak.

USA riskerar hamna i blåsväder i samband med Ukraina. Och inte bara det. En rad regioner världen över har hamnat i en djup kris till följd av USA:s kortsynta politik.

Washingtons tillvägagångssätt förbluffar en med dubbelmoral. USA:s utrikesminister John Kerry krävde igår i Baghdad att regeringen al-Maliki till fullo tillgodoser den sunnimuslimska minoritetens rättigheter likaväl som kurdernas krav på en rättvisare fördelning av rättigheter och ett transparentare juridiskt system. Det är ju samma schema som Ryssland förespråkar i Ukraina. Kiev bör uppmärksamma intressen av östukrainska områden och trygga deras elementära rättigheter. Vad som är bra för Irak lämpar dock sig inte helt i Ukraina – Washington förkastar Rysslands förslag resolut. Läs mera

Men tokkärr- förlåt folkpartisten och invandrarkramaren Cecilia Malmström tycker så här:

Fr. Snaphanen:

”I huvudet på Cecilia Malmström
Att stärka EU: s svar på våldsam extremism: Från idéer till handling Europeiska kommissionen TAL
För tre veckor sedan, i attacken på det judiska museet i Bryssel, bara en kilometer härifrån, fick vi fick en annan fruktansvärd påminnelse om det hot vi står inför från våldsam extremism. Den misstänkte som greps är franskfödd och hade återvänt från striderna i Syrien.

Allt fler EU-medborgare att ansluta sig till kriget i Syrien och på andra håll. Men tyvärr när de återvänder till Europa, kommer några av dem kommer säkert att ha kapacitet att utföra terroristattacker.
Men det är inte det enda bekymret. Jag är också mycket oroad över de växande populistiska och nationalistiska rörelser i Europa. Även om dessa rörelser inte är direkt ansvariga för terroristattacker, de ger syre och den ökande acceptans för extrema åsikter som fungerar som en grogrund för våld.

Vi kommer inte att kunna motverka våldsam extremism om vi inte motbevisar propagandan från dem som stöder extrema, främlingsfientliga och rasistiska åsikter.

 Vänta lite! Vad är det hon säger? Låt mig improvisera:

”Jag är orolig för Syrienjihadisterna, få skulle begå terroristhandlingar när de återvänder. Jag är också mycket oroad över EU: s invandrings-och islamkritiker ("populister"). Deras extremism göder våld. Vi kan inte förhindra muslimsk terror om vi inte förkastar deras propaganda. "

Denna kvinna - den högst placerade svensken i världen - som vill blanda oss med miljontals afrikaner om regeringarna tillät henne… Kritik av islam och EU, de som röstat fel i EU-val får skylla sig själva för terrorismen. Tack för kaffet! Man kan säga att Malmström något underskattar faran från jihadister när hon fantiserar från den svenska jungfrukammaren i Bryssel. Snaphanen, Europa Eu


Skånskt uppvaknande!

Av Lars J Eriksson 21 JUNI
“Det brukade sägas att Saddam Hussein var den enda irakiern. Nu ser vi hur den på konstlade vägar en gång skapade staten fallit samman och fullt inbördeskrig rasar mellan sunnimuslimer, shiamuslimer och kurder, de tre stora och mot varandra fientliga befolkningsgrupper som tvingats ihop i en statsbildning där hatet är just det enda gemensamma. Den allra bästa lösningen vore en uppdelning av denna del av världen i tre etniska områden, ett för sunniter, ett för shiiter och ett för kurder”. Skånskan

Så sant så sant, Lars J Eriksson!
Därför den självklara frågan:
- Vad är det som säger att vi i Sverige ska kunna upprätthålla ett fredligt och fungerande samhälle med den invandring av ovannämnda etniciteter, religioner och kulturer + ett stort antal andra folkgrupper som i sina respektive hemländer systematiskt ägnat sig åt inbördeskrig och förstörelse.!?

Suck...
//Kenneth Sandberg
Sent: Sunday, June 22, 2014 6:03 PM

Subject: Re: Skånskt uppvaknande...

Varför tre? Den mest jagade och utrotningshotade folkgruppen i den muslimska världen är de kristna.
Ciao/Ulf 

Från Kenneth Sandberg
Till Ulf Bergström
Befogad fråga, Ulf!

Jag vidarebefordrar den till Lars J.

//Kenneth
......
Subject: Invandringen som ska rädda välfärden i Sverige...

Den 25-årige gravt autistiske våldsmannen Mohammad Mahdi Balazadeh har med sin aggressivitet överfallit och oprovocerat misshandlat människor, däribland åldringar och barn, på stan och på badhus. Whiplash

Försäkringskassan har betalat över 4 miljoner kronor om året för att den 27-årige Malmöbon dygnet runt ska ha två personliga assistenter. Trots det har 27-åringen slagit och sparkat människor. Våldsyttringarna har kunnat ske trots att 27-åringen är en av få brukare i Sverige som sedan flera år har rätt till dubbelassistans 24 timmar om dygnet. Försäkringskassan betalar alltså för två personliga assistenter dag som natt, en insats som kostar skattebetalarna över 4 miljoner kronor om året.

Pappan är dömd till 18 månaders fängelse för bland annat grov misshandel och narkotikabrott. Pappan har bland annat gett sig på en dörrvakt med kniv och uppträtt så aggressivt att polis sköt honom i benet.  27-åringens pappa motsätter sig särskilt boende: Både jag och min sons mamma vill att [27-åringen] ska bo kvar här med sina assistenter, säger 27-åringens pappa.
27-åringen har flera gånger varit föremål för polisutredning. Här är några av fallen:
Juni 2004. En 70-årig man slogs ner efter ett besök på Kirsebergs vårdcentral. 27-åringen (då 17) var på utflykt med sin grundsärskola. Friande dom.
Juli 2005. En 66-årig man angreps vid Skeppsbron. Han fick ett slag över vänster öga eller tinning. Friande dom.
December 2005. Två unga kusiner överfölls på Aq-va-kul. Båda fick flera slag i ansiktet. Friande dom.
Augusti 2006. 27-åringen greps efter att ha sparkat ner en sexårig flicka på Södergatan. Inget åtal.
Augusti 2006. 27-åringen slog personal på sin dagliga verksamhet. Omhändertogs av polis. Inget åtal, men psykiatrisk tvångsvård i tre månader.
Juli 2008. En 60-årig kvinna med kryckor sparkades ner i en livsmedelsaffär. 27-åringen dömdes i tingsrätt till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning, men friades i hovrätt. Samma domslut gäller de tre följande fallen.
Mars 2009. En 94-årig kvinna fick sin vänsterarm och sitt underliv söndersparkade i samband med ett tandläkarbesök.
September 2009. En femårig flicka blev slagen i bakhuvudet och hamnade under vattnet på Aq-va-kul.
December 2009. En kvinna blev riven och nedtryckt under vattnet på Kockum Fritid.
Mars 2012. En 31-årig pappa drabbades av hjärnskakning efter att ha blivit slagen av 27-åringen på Aq-va-kul. Brottsutredningen nedlagd. Sydsvenskan

KI -  Totalt behövs 120 miljarder i nya skatteintäkter
Återinförd fastighetsskatt och höjd krogmoms föreslås
Siffran bygger på att invandringen minskar kommande år
...annars blir det ännu dyrare. Läs mer Fria Tider

Läs:
Pensioner och invandring


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar