måndag 23 juni 2014

Vänsterpartiet och Miljpartiet, två svenska riksdagspartier med samma agendaSMS i DN den 20 juni:
Det är synd om invandrare som sökt 50 jobb.
Jag är svensk civ.ek, arbetat i 35 år, sökt 875 jobb.
 Varför är det inte synd om mig? M

Nedan följer sista delen nr 6 av Julia Caesars Krönika Söders olyckliga överklass. Som jag tidigare skrivit så tyckte jag det var bra att dela upp den för att det är en viktig artikel och man har nu möjlighet att läsa en del i taget.

Söders olyckliga överklass – del 6

”Kvotering är bara ett annat ord för tvång
Samtliga vänsterpartier, inklusive Fi, Feministiskt initiativ, är totalitära till sin natur. När vänstern får makten upphör människors rätt att leva som de själva vill. Då är det den styrande eliten som godkänner och avgör livsvillkoren. Vänstern anser sig till exempel vara i sin fulla rätt att hindra människor från att göra egna val när det gäller föräldraledighet. Både mp, Fi  och vänsterpartiet  vill kvotera föräldraledigheten och göra våld på föräldrarnas rätt att besluta själva. Vänstern älskar kvotering i alla sammanhang, men kvotering är bara ett annat ord för tvång. Vänstern vill ha totalitär solidaritet. Det är tvång. När solidaritet är lika med tvång är grunden lagd för revolt.

“Lögnen är kommunismens främsta redskap”
“Vänstern anser sig vara expert på att avslöja falskhet, hyckleri och dubbelmoral. Därför är det förvånande att inte vänstern har upptäckt att lögnen är kommunismens främsta redskap tillsammans med förtrycket av alla avvikande meningar. Lögnen, från den lilla vita politiska lögnen till de stora flagranta lögnerna, är mer utmärkande för SKP/VPK/V än något annat politiskt parti. Vänstern tror sig sitta på sanningsmonopolet och har alltid tolknings-företräde” skriver journalisten och författaren Kjell Albin Abrahamson i sin nya bok “Låt mig få städa klart!”.


Sammanlagt har kommunisterna mördat minst 90, enligt vissa beräkningar 150 miljoner människor. Denna blodiga historia har svenska kommunister aldrig gjort upp med.

Partihögkvarteret betalades med Stalins blodspengar
“Tror svenska kommunister att de är ett av Marx utvalt folk som skulle agera annorlunda än kamraterna i öst? Om kommunisterna fått makten i Sverige skulle vi inte ha blivit en sovjetisk stat utan snarare en satellitstat i närheten av Sovjetunionen. Det hade förmodligen inte blivit lika många nackskott men en uppsjö av lögner. Den strömlinje-formade maktstrukturen och det kontrollerade samhället skulle vara detsamma som i det gamla Östeuropa” skriver Kjell Albin Abrahamson.

Vänsterpartiet sitter med till synes oanfrätt samvete i sitt partihögkvarter på Kungsgatan 84 i Stockholm och intager sitt kaffe på Kafé Marx på samma adress.  Fastigheten inköptes på 1930-talet med blodspengar från Josef Stalins diktatur. Sovjetunionen och Östtyskland (DDR) pumpade under en lång följd av år in pengar till det svenska kommunistpartiet och dess sidoorganisationer, bland annat som årliga kontanta bidrag på upp till 150 000 dollar. 

Välkomna till restaurang KGB i Stockholm

“En rännil från de kommunistiska diktaturernas rovdrift på natur och människor, från tyrannernas konfiskeringar och beordrade straffarbeten hamnade alltså i vänsterpartiets balansräkning. Det går en rak finansiell linje från den sovjetiska konfiskeringen av estniska bönders mark till vänsterpartiets fastighetsinnehav” skriver folkpartiets dåvarande partisekreterare Johan Jakobsson i en artikel från 2004. 
Och känn er välkomna till restaurang KGB i Stockholm, “en ryskinspirerad restaurang med nostalgisk inredning”.

“Fadime inte ett offer för den kurdiska kulturen”
Sektledaren Gudrun Schyman i den bubbelgumsrosa kommunistsekten Fi grundade sin karriär som ordförande i vänsterpartiet (1993-2003). Hon kom närmast från utbrytarfraktionen MLK, Marxist-Leninistiska Kampförbundet men hade ingen aning om att de var kommunister, för hon hade bara “blivit kär” och råkat hänga med en man in i MLK. Själv har hon aldrig varit kommunist, hävdade hon i en tv-intervju inför valet 1994. I det så kallade talibantalet vid vänsterpartiets kongress 2002 sa hon bland annat:

“Fadime Sahindal, som mördades av sin far för att hon krävde att själv få makten över sitt eget liv, var inte ett offer för den kurdiska kulturen. Hon föll offer för en ordning där män förtrycker kvinnor.”

De kommer att få svälja en bitter brygd
Gudrun Schyman påstod att “samma normer, samma strukturer och samma mönster finns i såväl talibanernas Afghanistan som i Sverige”. Skillnaden var att i Afghanistan avrättas kvinnor inför publik. Kulturrelativismen hade talat.

De kvinnor som röstar på Fi i tron att partiet kommer att förbättra kvinnors livsvillkor kommer att få svälja en bitter brygd. Svenska kvinnor är mest jämställda och har allra mest frihet och rättigheter i hela världen. En importerad minoritet bestående av muslimska kvinnor lever i våld och förtryck, men dem kommer Fi aldrig att befatta sig med. Fi kommer aldrig någonsin att ens nämna det våld mot kvinnor som sker i enlighet med importerad hederskultur. Istället vill Fi vill ha fri invandring och öppna gränser, det vill säga fortsatt muslimsk massinvandring till Sverige. Det kommer att öka antalet våldtäkter mot i synnerhet svenska kvinnor till ännu mer absurda nivåer.

Fi har ingen aning om vad förslagen kostar
Fi skickar rosa önskeballonger mot skyn – men har inte en aning om vad deras önskningar kostar. Det har de inte räknat på.  Under Almedalsveckan 2010 eldade Gudrun Schyman upp 100 000 kronor. Hon är fullt kapabel att bränna hela statsbudgeten.

Fi vill skrota kärnkraften, införa medborgarlön genom socialförsäkringssystemen, avskaffa försvaret, höja a-kassan och underhållsbidraget, kvotera allt som går att kvotera, avskaffa vinster i välfärden, införa fri kollektivtrafik och fri förskola, öka statsbidragen till offentlig sektor, avskaffa rut och rot, stoppa vapenexporten, ge papperslösa (= illegala invandrare) rätt till socialbidrag, avskaffa straffet utvisning, skapa ett tredje juridiskt kön, införa köttfria måndagar och obligatorisk sexualundervisning på dagis samt införa en typ av månggifte. Det är bara några exempel. Allt ska betalas med sex timmars arbetsdag. 

Nedskärningar med minst 252 miljarder
“Vi kan inte ha pengarna i högsätet. Man får inte vara så fyrkantig” säger Gudrun Schyman. Hon blir upprörd över Expressens frågor om vad partiets olika förslag kostar.

“Vi håller på att få en debatt där man inte får öppna munnen utan att det kommer ut ett kvitto först. Det är absurt att man inte får prata visioner och idéer.”
En beräkning som har gjorts av nationalekonomen Stefan Fölster visar att Fi:s politik innebär att de offentliga utgifterna måste dras ned med minst 252 miljarder kronor. Per år. Konjunkturinstitutet har tidigare kommit fram till att skatteintäkterna minskar med 280 miljarder kronor på lång sikt. 

Slå ett slag för fortsatta barnäktenskap
Den som vill betala historiens största skattechock ska absolut fortsätta att rösta på Fi:s rosa drömmar. Likaså den som vill slå ett slag för fortsatta barnäktenskap med feministiska förtecken i Soraya Posts anda, i strid med svensk lag, och vill ha fortsatt massinvandring från muslimska länder med ännu mer hedersvåld och fler våldtäkter som följd. Eller rösta på mp:s gröna khmerer och lägg ner landsbygden en gång för alla. Mp vill också ha fri invandring. Eller rösta på Jonas Sjöstedts röda kommunister, de står där kommunister alltid har stått. I Stalins skugga.

Men var beredd på konsekvenserna – under den röda, gröna eller rosa fernissan kommer kommunismens svarta väsen att visa sig fortare än luften går ur de rosa Fi-ballongerna.. Julia Caesar

Litteratur:
Kjell Albin Abrahamson: Låt mig få städa klart! Om kommunister, kryptokommunister och antikommunister. 

Björn Häger: Problempartiet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar