onsdag 9 juli 2014

Befolkningspartiet (tidigare Folkpartiet!). Pensionsbedrägeriet och utlandssvensk ser på Europa
Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Ett nytt parti har bildats i dagarna – Befolkningspartiet.
I detta ”nya” parti finns många stolpskott. Här är några

Desinformationsminister - liten på jorden men stor i orden.Här är två moderata stolpskott - Kaka söker maka
 
 
Pensionsbedrägeriet mot svenska folket
Våra representanter i riksdagen förskingrar våra pensionspengar och det verkar inte finnas någon gräns för hur diskriminerade svenskarna kan bli av sin egen riksdag och regering?
Anhöriginvandrare som har uppnått pensionsåldern kan få fullt äldreförsörjningsstöd (skattefritt) utan att ha arbetat en enda dag i vårt land.

Hur kan det komma sig att svenska folket inte försvarar sina rättigheter? Det tycks bara vara en liten del av alla svenskar som är röstberättigade, som har förstått att nuvarande sju riksdagspartier måste överges.

När skall resten av folket vakna och använda sin rösträtt för att sätta stopp för förskingringen? Varför genomskådar bara 10 procent av svenska folket massmediernas dimridåer och politikernas krypande för massmedias PK-propaganda? 

”Vad är äldreförsörjningsstöd för något?
Det är den pension kolonisatörerna får och som är skattefri och dubbelt så stor som garantipensionen för svenskar – trots att kolonisatörerna inte har betalat ett enda öre i skatt.
Pengarna tas direkt från våra pensionsfonder och skänks bort till svenskhatande bedragare.” Läs mer
Betraktelser inför sommaren 2014 från utlandssvensk 
Sommaren kom till södra Frankrike för tredje gången gillt i dag med temperaturer mellan 18-29C. Jag värmer vvb med en solpanel på taket och den visar nu på 70C, så man får ta det försiktigt när man öppnar kranen så att man inte skållar sig. Naturen runt omkring är grön och frodig men fllödena från bäckar och forsar avtar snabbt nu. Det är det typiska medelhavsklimatet på sommaren ; varmt och torrt.

Det har varit val igen, nu senast till europaparlamentet. Det europeiska folket har fått nog av EU. Inte för att EU-tanken var fel men för att den implementerades felaktigt av aningslösa politiker. Det största misstaget var den plötsliga utvidgningen österut som nära dubblerade antalet medlemsländer i ett slag, fattiga länder som har lite att bidraga med men med stora ekonomiska behov. Behov som snabbt har utnyttjats av smarta investerare  som har utlokaliserat tillverkning till öst och som för en spottstyver köpt upp stora landområden för kortsiktig rovdrift. Bankirer i mörkgrå kostymer som från sina Range Rovers med mörkfärgade rutor kryssar omkring och inmutar potentiellt intressanta investeringsobjekt på den fattiga landsbygden.

För att inte glömma den oerhörda korruptionen, inne i EU-nästet och ute i medlemsländerna som ökar expceptionellt ju längre söder och österut man kommer. Inte att undra på varför varannan EU-medborgare avstod från att rösta och inte att undra på varför 25% av de franska rösterna gick till FN ( Front National) vilket inte bör tolkas som en röst på dem utan snarare en röst mot ett havererat politiskt system. Bryssel representerar alltså inte en majoritet av det franska folket vilket blir något av ett demokratiproblem.

Den 6e juni var 70 årsdagen av le débarquement, d.v.s. landstigningen i Normandie 1944, vilket firades med stor pomp och ståt. Det var den avgörande vändpunkten i kriget mellan Storbritannien och Tyskland. Det var dessa länder som var huvudaktörer. Frankrike och Beneluxländerna, Polen och Tjeckoslovakien, Danmark och Norge, hade kapitulerat nästan utan motstånd redan kort efter krigsutbrottet 1939. Schweiz och Sverige hade valt att stå utanför och svänga kappan efter vinden, av ekonomiska skäl och av feghet. 
 De tappra finnarna förstärkta av den svenska frivilligkåren slog ryssen i vinterkriget men förlorade ändå en del av sin självständighet. Min far och farbror deltog och Gunnar som var yngst i syskonskaran i en « produktiv » prästfamilj från Burträsk fortsatte på den militära banan och blev chef för fallskärmsjägarskolan i Jämtland.
Operation Overlord, de allierades landstigning i Normandie den 6e juni 1944, var ett avgörande vågspel iscensatt av Churchill, Stalin och Roosevelt. Churchill kallade det  « the most difficult and complicated operation that has ever taken place »

Till Normandie och l'Eglise St. Marie, där landstigningen inleddes från luften anlände statschefer från de allierades sida, men också från Tyskland. När man talar om tyskarnas brott under det andra världskriget säger man inte tyskar utan nazister, precis som om det var ett främmande folkslag (!)

Den första landstigningsdagen « The longest day » stupade 3.000 allierade soldater och det internationella mötet på Normandies stränder häromdagen var i första hand en hyllning till dessa.

Som en militär befälhavare uttryckte det på  Omaha Beach ; « There are two kinds of soldiers here, those who are dead and those who are going to die ». 3000 unga män, mellan 18-24 offrades denna dag och utan detta offer hade europakartan sett annorlunda ut i dag.

Den franske generalen och sedermera president Charles de Gaulle som satt i London under kriget blev inte informerad  om « D-Day »  förrän de allierade styrkorna hade nått Normandie's stränder, men tågade som den store befriaren uppför Champs Élysées efter Paris befrielse den 25e augusti. Vad man tidigare inte talat så mycket om är att 20.000 civila också offrades. För första gången i efterkrigshistorien nämndes detta faktum under högtidstalen i Normandie den 6e juni. Det var i presidenten Francois Hollande's tal, det enda tal av statsmannakaraktär som han har hållit (jag undrar vem hans talskrivare var).

Amerikansk utrikespolitik har sedan 2a världskriget varit en katastrof ; ex. : Korea, Vietnam, Afghanistan, Irak, för att inte glömma alla konflikter i latinamerika. Överallt har man köpt inflytande genom att skapa och understödja diktaturer med det enda syftet att främja amerikanska intressen. Familjen Bush har nära relationer till den saudiska kungafamiljen och därmed byggt upp en avsevärd förmögenhet. 

Alla krig i Mellanöstern handlar om olja (utom krigen mellan Israel och Palestina som handlar om territorium). Gulfkrigen handlade om kuweitisk/irakisk olja och det amerikansk/brittiska anfallskriget mot Irak var också en vendetta från klanen Bush mot Hussein. Man plockade bort en diktator som man ersatte med totalt kaos och strider mellan sunnis och shiiter. Nu drygt 2 år efter det att de militära anfallsstyrkorna lämnade Irak håller islamistiska terrororganisationer på att ta över. 

Det är organisationer som är extremare än de palestinska terroristorganisationerna Hamas och Hezbollah och som förfogar över enorma kassaflöden. De största inkomsterna kommer från olja, gisslantagning och annan kriminell verksamhet och den organisation som får en allt mer dominerande roll är ISIS (Islamic State of Irak and Syria) som t.o.m. tycks ha tagit över Al Quaida som mest extrem « jihadistgrupp ». Alla dessa  jihadister har grovt misstolkat koranens text som förklarar « jihad » som striden inom sig själv för att finna den rätta vägen till islam, alltså en personlig inre kamp snarare än en hämningslös slakt av oliktänkande (!)

Dessa islamister (till skillnad från fridsamma muslimer) hade inte kunnat verka utan enorma inputs i form av  pengar och vapen från bl.a. väststaterna i Europa och USA  som är gravt medskyldiga till finansieringen av terror. Frankrike (som har betalat ut hundratals miljoner i lösen) har som första (tror jag) europeiska land börjat utvisa « medborgare » som reser omkring i världen med franska pass i syfte att kriga för olika jihadistgrupper. Glöm inte att islamisternas ultimativa mål är att störta den västerländska civilisationen och ersätta den med ett islamistiskt kalifat.

I senaste Time (140623) i en 8-sider huvudartikel under rubriken « Don't blame fat » presenteras en « nyhet » som jag visste för 30 år sedan ; att mättat fett är nyttigt. Dr. Walter Willet (chef för department of nutrition  Harvard School of Public Health) som ledde den största hälsoundersökningen i modern tid sa redan för 20 år sedan « att tro att man blir fet av att äta fett är lika dumt som att tro att man blir grön av att äta grönsaker » Han sa också « vi kommer inte att kunna förbättra hälsotillståndet förrän en hel generation nutritionister har dött ut ». Och han har givetvis rätt, vi har matats med felaktiga kostråd sedan decennier, kostråd som har styrts av bl.a. margarinindustrin och förmedlats via livsmedelsverket, vars « experter » är betalda av margarinindustrin. Den tilltagande obesiteten (ex. en av tre i USA) och den därtill hörande ökningen av hjärt/kärlsjukdomar beror huvudsakligen på att vi har ersatt intaget av naturliga fetter med raffinerade kolhydrater, et voilà./Utlandssvensk Ulf

Det skulle innebära en genomgripande politisk reform
 om det sunda förnuftet kunde breda ut sig lika snabbt som enfalden.

 Winston Churchill

1 kommentar:

  1. Bra artikel av utlandssvensk Ulf, men jag vill bara påpeka att det finns endast en koran och de som är som allra mest konsekventa till denna koran är just islamisterna.

    SvaraRadera