tisdag 8 juli 2014

Behöver Sverige tokiga folkpartister?Ord och inga visor från Ullenhags kollega

 

Scott Morrison är migrations och gränsskyddsminister i Australien. Han har några väl valda ord att säga till de asylsökande som tagit sig in i landet illegalt.  

Ni måste åka hem eller sitta häktade mycket, mycket länge, antingen i resten av era liv eller tills ni åker hem. Ni kommer aldrig någonsin att leva i Australien, ni har tagit er hit illegalt så åk hem eller sök er någon annanstans.
Det finns nya regler som införts inom ramen för den nya regeringen: Ni kommer aldrig, aldrig bo i Australien. Detta är den nya regeringens politik. " Petterssons och Snaphanen ”Cecilia Malmström i farten igen


Européerna bör hålla ett öga på Medelhavets  s.k. båtflyktingar och inte vänta sig alltför mycket tydligt tal av kommissionär Malmström. Hon har gett bort Sverige redan, nu kommer hon  att ge bort resten av Europa bort om hon tillåts göra så.” Exponerat
 
 
Houari Boumedienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:
En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn.
Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder

Måste döda dem

MELLANÖSTERN/ISLAM. James Franklin Jeffrey tjänstgjorde som infanteriofficer i Vietnam och Tyskland mellan 1969 och 1976, han har arbetat på NSA och varit ambassadör i Albanien, Turkiet och senast i Irak.” Petterssons


Till Hanna Nilsson, Sydsvenskan

Från: Sandor Herold

Malmö 8-7-2014

Varför så negativt angående s.k otrygga adresser?

Ni har ju fått precis det Malmö som ni i åratal har vurmat och förespråkat om och gjort allt ni har kunnat för att förverkliga.

D v s ett mångkulturellt Malmö där våldet i form av rån ,misshandel, våldtäkter,gatuslagsmål, väskryckningar, skottlossningar på öppen gata mm mm har blivit mer eller mindre alldagliga händelser.
 
Ni borde vara nöjda med hur Malmö ser ut, ni har ju lyckats över förväntan. Det är bara att gratulera tidningens alla medarbetare!

Så varför skriva så som du gör på dagens ledarspalt?

Detta undrar

Sandor Herold och säkerligen ett flertal andra prenumeranter

Till: alla "ansvariga" politiker i Malmö samt journalister på Asylsvenskan

Från. Sandor Herold
Malmö 8-7-2014

Israelisk flagga i fönstret 
Då har ett antal "vildar" återigen visat upp vad deras primitiva uppfattning om demokrati och yttrandefrihet innebär genom att man denna gång har misshandlat en person som hade den israeliska flaggan i sitt fönster.

Denna händelse ägde rum i ett av "vildarnas" egna stadsdelar, nämligen Seved. Detta till trots att det har satsats åtskilliga miljoner till att göra "vildarna" i denna stadsdel lite mer tamare till sinnet genom att man har anlagt lite kolonilotter,målat graffiti på några husväggar samt satt ut åtskilliga farthinder för att få "vildarna" att framföra sina fordon med lägre hastighet.Detta oavsett innehav eller inte  av körkort och försäkringar.

"Vildarnas" misshandel av den person som hängde ut Israels flagga i sitt fönster föranleder kanske vänsterpartisten Daniel Sestrajcic till att göra några extra glädjeskutt enär han ju tidigare har visat sitt hat mot nämnda nation.

Nu undrar man ju bara när ett upphängande av den svenska fanan i något fönster eller en flaggstång renderar den ansvarige  samma behandling från "vildarnas" sida.
 
Med den politik som ni för så ligger det nog inte långt fram i tiden.
 
Sandor Herold, invandrad malmöbo av den tamare sorten   Läs Malmö vildarnas och kulturberikarnas stad och Det extrema Folkpartiet.

Mona Walter, Kristen somaliska: Sverige kommer sannolikt att drabbas av  "ett blodigt inbördeskrig" inom 10-20 år

2 kommentarer:

 1. Uthängning av flagga oavsett främmande land är en provokation och måste, i alla fall i framtiden, strängeligen förbjudas!
  Endast svenska flaggan ska få förekomma i det här landet. Främmande länders flaggor ska endast uppvisas av kommunkontoret när det blir statsbesök. Då kan även eventuell publik få ha en liten flagga från den nationen att vifta med.

  Att hänga upp främmande flaggor i fönster och liknande är en provokation mot svenska folket och kan inte accepteras!

  SvaraRadera
 2. Brukar hålla med dig men inte i detta fall. Har själv bott utomlands och hängt ut min svenska flagga och mått bra av det och dessutom har ingen infödd blivit förolämpad. Tvärtom fick jag uppmuntran pga min ärorika svenska flagga av invånarna i landet jag bodde i.

  Heima

  SvaraRadera