söndag 6 juli 2014

Det extremistiska Folkpartiet. Sandor om Malmö - vildarnas stad. 
 Bara så ni vet. De har båda samma agenda. Fredrik Reinfeldt sade i sitt tal i Almedalen att han var glad  över att invandrarna valt Sverige. Det handlar alltså inte om flyktingar längre. 

 ”Att antirasismen finns på den högsta politiska nivån
 är en styrka för Sverige.”

Malmö – vildarnas stad

Till : alla "ansvariga" politiker i Malmö samt journalister på Asylsvenskan

Från: Sandor Herold, Malmö

Malmö  5-7 2014

 I Sydsvenska Dagbladet den 4-7 finns på  sidan C4 en helsidesbild som verkligen speglar det mångkulturella Malmö och som torde få alla "ansvariga" politiker att hoppa jämfota av glädje över det de har åstadkommit, d v s att förverkliga Malmö till det mångkulturella träsk och moras det idag är.

Bilden visar ett 20-tal mångkulturella "vildar" på väg in till ännu en rättegång i tingsrättens säkerhetssal i det omtalade kidnappningsmålet som ju utmynnade i att ett antal "vildar" kidnappade och misshandlade en person och som sedermera fortsatte i det stora slagsmålet i korsningen Industrigatan och Nobelvägen där ett 40-tal "vildar" var inblandade.

På bilden, som verkar vara tagen i smyg genom fönstret, kan man tydligt se att minst två av "vildarna" bär skottsäker säkerhetsväst eftersom de tydligen befarar skottlossning.

Med anledning av denna bild så vill jag rikta några frågor till de "ansvariga" politiker som detta meil har tillsänts och jag kräver också ett svar på frågorna av dem.

Är ni stolta när ni ser bilden där ett antal mångkulturella  "vildar" är på väg in i en svensk rättegångssal bärande skyddsvästar?

Tycker ni att detta numera är ett normalt tillstånd i Sveriges tredje största stad?

Tycker ni att det är acceptabelt att det numera i Malmö är en mer eller mindre vardaglig företeelse att mångkulturella "vildar" ryker ihop i rena gatuslagsmål där både knivar, skjutvapen och fordon används som verktyg att skada varandra samt att döda varandra?

Skall vi malmöbor som inte tillhör  "vildarnas" skara tyst acceptera detta och se detta som ett naturligt inslag som en följd av det mångkulturella Malmö ni skapat?

Tänker ni någon gång på vad det är för ett Malmö ni har skapat med er politik som har möjliggjort att staden numera med fog kan kallas för "vildarnas"stad ?

Har ni någon gång samvetsbetänkligheter över vad ni har skapat?

Tänker ni fortsätta att driva en politik som i ännu högre grad möjliggör för de mångkulturella "vildarna" att utöva sina primitiva kulturer där det ingår att lösa konflikter med våld?

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten- Läs mer här

Här nedan är några som hyllar inte bara mångkulturen utan även kommunismen.
Lars Ohly

Joel Bjurströmer Almgren

Jan Myrdal

Göran Rosenberg

Stina Dabrowski

Maciej Zaremba

Josef Stalin:

  "Det är inte vem som röstar som räknas, utan vem som räknar rösterna."

 

Niall Ferguson, Harvardprofessor::

  Vi lever genom egen utrotning av den europeiska civilisationen  som formade den tid vi lever i. Massinvandringen kommer att få katastrofala följder

Muslimerna tar över - en eurabian mardröm 

På marsch mot Eurabia 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar