torsdag 24 juli 2014

Fredrik Reinfeldts bäste vän - muslimen Abdirisak Waberi

Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar
motstycke i historien. Aldrig tidigare har svenska ledare
svikit sitt folk på detta sätt. Sveket genomsyrar hela det svenska
samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia,
kommuner, landsting och alla myndigheter.
 Överallt sitter svekets administratörer och administrerar
svenskarnas undergång. Belöningen från Reinfeldt & alliansen
är fina jobb och hög lön.” (inlägg tidigare i denna blogg)
 


Politiker sa upp TV-licensen efter övertramp i radioprogrammet Sommar, där en okänd poet gör sig känd. Anmälningsstorm.


Fredrik Reinfeldt Sveriges fiende nummer ett
Efter valet i september 2010 var det inte bara Sverigedemokraterna som rönte framgångar. Sveriges muslimer flyttade fram sina positioner då den extreme islamisten Abdirisak Waberi blev riksdagsman för det islamvänliga Moderaterna.

Abdirisak Waberi


 

Waberi har inget som helst intresse av att ”bli svensk” och som invandrare med somaliskt ursprung är det en omöjlighet. Den svenska värdegrunden innebär att vi tillhör det svenska folket, ett folk med gemensamma rötter, gemensam historia och en gemensam identitet. Vi svenskar är lika svenska som japanerna är japaner. Vi har samma moraliska och historiska rätt till vårt eget land och inget har rätt att ta det ifrån oss.
 Waberi har fått en plats hos moderaterna i riksdagen för att han ska sprida islam i Sverige och för att moderaterna ska få fler väljare bland muslimer. Han är ordförande för Svenska Islamiska Förbundet och gör precis allt som står i hans makt för att etablera islam på allvar i Sverige. Han är också rektor för en av de största muslimska friskolorna i Sverige. När han blev intervjuad i TV2 2010 förklarade han vissa av sina ståndpunkter.


- Muslimer ska ha rätt att få halalkött serverat överallt i samhället.
- Muslimer ska ha rätt att få se en beslöjad kvinna som nyhetsankare på STV.
- Muslimer följer alltid koranen.
- Muslimer får slå sina fruar ibland. Waberi tar inte avstånd från de muslimska ledare som förordar aga.
- Kvinnor inom islam måste enligt Waberi bära slöja.
- Muslimer tar inte kvinnor i hand.
- Muslimer får inte äta icke halal-slaktat kött. Det gäller alla muslimer.
- Islam förbjuder sex utanför äktenskapet. Att ha sex med en pojkvän eller flickvän som man har idag är totalt förbjudet.
- En man och en kvinna får inte umgås i enrum innan de har gift sig.
- Inom islam är det självklart att män och kvinnor inte dansar med varandra.
- Musik som har att göra med dans är inte bra.
 

Det var bara några av de tankar som Waberi berättade om när han blev intervjuad. De är ju tveklöst så att han också vill se sharia-lagar i Sverige eftersom han själv säger att han vill leva i ett muslimskt samhälle där koranen är lagboken.

Eftersom han inte är den ende muslimen i riksdagen och inte den ende i moderaterna, står det ganska klart att muslimernas partikollegor både accepterar och gissningsvis sympatiserar med muslimernas mål. Det framstår dessutom som ännu tydligare när Sverigedemokraterna kritiserar islam i riksdagen då moderater och andra ingriper till muslimernas försvar.

Det är svårt att tro att ett parti släpper in medlemmar på hög nivå om åsikterna står i strid mot partiets övergripande ideologi. Islam är alltså en av moderaterna fullt accepterad lära, vilket måste innebära att de delar muslimernas mål. En fullt ut tillämpad sharia-politik med alla dess primitiva uttryck är vad moderaterna och Fredrik Reinfeldt i praktiken stöder.

Moderaterna ser hellre att Sverige blir en muslimsk stat med arabisk-afrikansk befolkning än ett svenskt land med svensk befolkning. Det är den enda slutsats man kan dra av deras politik som den kommer till uttryck teori och handling.

Taimour  Abdulwahab
När den första självmordsbombaren i Sverige, Taimour Abdulwahab, slog till mitt under julruschen i Stockholm i december 2010, blev reaktionerna från Fredrik Reinfeldt väldigt förvirrade. Statsministern höll sitt jultal på Skansen för åttonde året i rad och kommenterade dådet.

– En självmordsbombare kliver in i det svenska folkhemmet och det är detta han utmanar. Frihet och öppenhet, det är det han hatar”.

Så uttalade sig Reinfeldt, men kommentaren säger faktiskt betydligt mer om Reinfeldt än om självmordsbombaren. Folkhemmet är ett begrepp som används av Sverigedemokraterna och de flesta Sverigevänliga krafter och nu tyckte Reinfeldt att han skulle låna det för att försöka låta som en landsfader. Men Taimour har inte utmanat Folkhemmet, det har ju redan slagits sönder av Reinfeldt själv just genom den ”frihet” och ”öppenhet” som statsministern så ofta talar om.

Reinfeldts mantra om ”frihet” och ”öppenhet” och att självmordsbombaren skulle ”hata” det ter sig helt befängt i sammanhanget. Självmordsbombaren hade en helt annan världsbild än vad den i många stycken förvirrade ultraliberalen Reinfeldt har. Han ”hatade” varken ”frihet” eller ”öppenhet” utan försvarade islam.

Orsaken till dådet var inte Taimours åsikter om Reinfeldts förvirrade tolkningar av ”öppenhet” utan en åtgärd till stöd för islam och en protest mot det han uppfattade som ett orättfärdigt krig i Afghanistan. Att han kunde befinna sig i Sverige var ju bara ett utslag av den politik som Reinfeldt försvarar och ivrar för, den gränslösa öppenheten. Ännu mer förvirrat blev det när Reinfeldt tackade Sveriges muslimer för att de kritiserat dådet. Sverigedemokrater och andra som också fördömde dådet, men inte är så förtjusta i islam, fick naturligtvis inget tack.

Reinfeldt vill tvinga bort kvinnor från hemmet
Som om det inte var nog med Fredrik Reinfeldts vurm för islam och stöd till islamister, särskilt i det egna partiet. Nästa upptåg från den förvirrade Reinfeldt blev att försöka tvinga ut fler kvinnor från hemmen. Han gillar inte att det finns kvinnor som väljer deltidsarbete för att kunna vara hemma med sina barn.

Nu ska de tvingas ut i arbete på heltid så att de varken hinner med barnen eller familjen. Tanken är att de istället ska anställa en barnflicka med ursprung i något annat land. RUT är en politik som är bedrägligt farlig och skapar ett system av tjänstehjon istället för egenarbete i hemmet.
Begreppet RUT, som betyder Rengöring, Underhåll och Tvätt  är ett sätt för etablissemanget att sätta kvinnor, främst med utländsk bakgrund, i enklare sysselsättning så att de alltmer ”integreras” i det svenska samhället.

Det kan ju låta bra att man ger invandrare eller andra enkla arbeten, men det förrädiska syftet gör att man ska säga Nej till allt vad RUT heter.
Det är betydligt bättre om familjerna städar sina egna hem, tar hand om sina egna barn och sköter det mesta av hemmet själva. Ett utmärkt sätt är att fler kvinnor är hemma längre tid med sina barn och på så sätt ger dem riktig kvalitetstid. Barnen kan också hjälpa till med hemarbetet så att de redan som små lär sig betydelsen att sköta ett hem.

Men att det finns kloka kvinnor som väljer att vara hemma med sina barn ogillar Reinfeldt mycket starkt. Till Aftonbladet sade han den 23 december 2010 att det är en ”frihetsinskränkning” att inte arbeta heltid. ”Frihet” för Reinfeldt är när kvinnor arbetar heltid, inte hinner med barnen och stressar sönder sina liv. Reinfeldt kan verkligen konsten att vända på de få begrepp som ryms i hans hjärna.

Fredrik Reinfeldt är ju globalisternas man. Han är inte mänsklighetens man. Han ser människor som produktionsenheter och saknar helt känsla för att det finns människor som sätter värde på sin familj och vill umgås med den. Han vill istället splittra familjerna ännu mer genom att göra bördan för kvinnor tyngre än den redan är.
Precis som de övriga politikerna i riksdagen bryr han sig inte heller om att den svenska nativiteten är skrämmande låg. Han anser att människor är utbytbara och att en svensk likaväl kan ersättas av en arab eller en afrikan. De är ju bara produktionsenheter. Inte ens det faktum att svenskarna är effektiva produktionsenheter kan få honom att föreslå en ökning av nativiteten så att vi får fler svenskar i Sverige istället för fler icke-svenskar.

En del människor förleds att tro att Reinfeldt är en smart kille bara för att han ibland uttrycker sig ganska väl. I själva verket är han helt blåst – för att tala klarspråk. I artikeln i Aftonbladet citerar man vad Reinfeldt sagt:

”Statsministern vill ha ett samhälle där man ska kunna köpa tjänster som man förut, och kanske fortfarande i dag, som kvinna tror att man måste utföra själv för att vara en bra mamma och fru.
– Kvinnor har trott att man måste stå och slita och baka bullar och tvätta och hålla ordning på alla matsäckar och inte glömma en enda träning. Men det är omänskligt i vår tid och med det tempo vi lever i.”

Om han inte ens begriper det motsägelsefulla i vad han själv säger bevisar det vår tes. Han är blåst. Det är ju sådana som Reinfeldt som trissar upp tempot i vår tid till omänskliga nivåer. Det är ju hans politik som gör att dagens kvinnor inte hinner med sin barn och sin familj.  Det är ju Reinfeldts politik som gör det omöjligt för familjer att hinna med baket, tvätten och städningen. Tempot är ju för högt.” Exponerat, del 1, 2, 3, 4 .1 kommentar:

  1. Islamisten Abdiriska Waberi åter som rektor på den muslimska friskolan i Göteborg. Waberi är åter och terroriserar barnen på skolan. https://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2582291-romosseskolan-kritiseras-for-kollektiv-bestraffning

    SvaraRadera