fredag 25 juli 2014

Göran Rosenberg- DN:s man - ingen gräns för invandring.Reinfeldt det värsta som hänt SverigeExplosionen är här.

Göran Rosenberg – flitig skribent på Dagens Nyheter – framförde redan på 90-talet att ingen gräns fick sättas för invandringen. Läs mer på Tänd ett ljus

För att klara sin hyra och kunna bo kvar tvingas äldre nu att ”kampera ihop” med någon annan. Kanske något för Sveriges nuvarande fattigpensionärer och alla de i framtidens Sverige som inte får någon pension!!!Fredrik Reinfeldt Sveriges fiende nummer ett – del 6

Statskassan förskingrad – Reinfeldt vill att vi jobbar tills vi dör
Fredrik Reinfeldt är den värsta statsminister vi någonsin har haft. Det förtjänar att upprepas många gånger för det är verkligen sant. Det ena förslaget han framför är värre än det andra. Men han utsätts aldrig för kritisk granskning i våra stora medier eftersom de sympatiserar med honom och tycker att han gör ett bra jobb.

Hans extremliberala massinvandringspolitik ser medierna med Bonnierpressen i spetsen som föredömlig. Han sjuka förslag tidigare om att tvinga ut kvinnor i arbetslivet istället för att vara hemma med barnen möttes av jubel i Bonnierpressen. Hans arbetsmarknadspolitik som tvingar ungdomar och kvinnor med barn och andra arbetssökande att lämna sin hembygd och söka jobb i en storstad kanske 50 mil från hemmet är det ingen som ifrågasätter.

Det är en politik som bidrar både till familjesplittringar när en mamma tvingas bort från familjen och till landsbygdens avfolkning när jobben koncentrerar till tätorterna.

ALLT som Fredrik Reinfeldt gör och säger är ett uttryck för ren dårskap. Han har inte gjort en enda god gärning för sitt land. Inte en enda.

I en helt okritisk artikel får bilderbergaren och globalisten Fredrik Reinfeldt framföra nya galna idéer som ska förstöra vår nation ännu mer. Han menar att vi ”ska kunna” arbeta till 75 års ålder och i praktiken skynda på vår egen personliga död och försämra möjligheten att på ålderns höst umgås med familjen, släkten barnen och barnbarnen.

Inte ens mammorna ska ju få vara hemma med sina barn eftersom Reinfeldt försämrat den möjligheten. Han vill istället att dagis, pigor och Ruttjänster ska ta över den roll som familjerna själva hade tidigare.

I Reinfeldts Sverige ska vi människor inte längre vara människor utan vi ska vara maskiner som arbetar, helst för något globalistiskt företag, tills vi dör av utmattning utan att ha hunnit leva ett mänskligt liv.

Enligt artikeln i Bonnierdraken Dagens Nyheter så förväntas vartannat barn som föds idag leva tills de är hundra år. Fredrik Reinfeldt vill redan nu anpassa sig till den teoretiska modellen. Det är tillsammans med de andra globalisterna sådana idéer framförs och vi kan vara säkra på att andra europeiska ministrar kommer med liknande förslag till sina medborgare.

Men vad varken DN eller Fredrik Reinfeldt säger är att om hundra år är svenskarna i minoritet och mer än halva Sverige ser då ut som Rosengård.

DN frågar försiktigt och inställsamt (eftersom DN sympatiserar med Reinfeldts galna idéer) om det är ”ett måste” att arbeta efter 65 års ålder. På den frågan svarar Reinfeldt jakande eftersom ”pensionssystem inte är trolleri”.

Men Reinfeldt tycks vara väldigt bra på att trolla då han sålt ut en hel rad nationella tillgångar på den internationella marknaden och eftersom han trots dessa utförsäljningar inte har några pensionspengar kvar till nästa generation. Han har ju importerat hundratusentals bidragstagare som lever på svenska skattemedel och kommer att få göra det resten av sina liv. Det är dit pengarna har gått. Medan svenskarna arbetar ihjäl sig lever invandrade lycksökare på bidrag.

Dessutom har Reinfeldt fräckheten att låna ut 100 miljarder av våra skattemedel till krisdrabbade Grekland mot en ränta på 0,1 procent. Allt för att hjälpa globalisterna att säkra sin anti-nationella politik.

Vem röstar på Fredrik?
Är det någon med alla sinnen i behåll som kan förstå hur en helt vanlig svensk kan rösta på denne man? Hur kan det komma sig att nästan 30 % av befolkningen röstar på en person som vill att muslimerna ska ta över Sverige? Och hur kan det komma sig att nästan 90 % av befolkningen röstar på partier som vill att islam ska fortsätta växa i Sverige och bli en majoritetsreligion?
Framförallt finns det skäl att undra hur det kan komma sig att så få svenskar, knappt några alls, försöker försvara Sverige mot den pågående invasionen av muslimer.
Ska vi rädda Sverige eller ska vi överge det land som vi ärvde av våra fäder?” Exponerat, 1,2, 3, 4, 5”Fredrik Reinfeldt är ju globalisternas man. Han är inte mänsklighetens man. Han ser människor som produktionsenheter och saknar helt känsla för att det finns människor som sätter värde på sin familj och vill umgås med den. Han vill istället splittra familjerna ännu mer genom att göra bördan för kvinnor tyngre än den redan är.”

Demokraterna vill ha väljare, republikanerna vill ha billig arbetskraft.


Vad vill globalisterna?
 .. Kom ihåg att globalisternas mål är avveckling av nationen. De föreställer sig en global regering komplett med en global ekonomi och global militär. USA är det största hindret för detta mål. Amerika, ensamt, har den frihetsorienterade historien, arv, kultur, lagar, vapen, attityd, etc., som står som ett stort hinder för global agenda. Detta trots det faktum att varje presidents administration sedan Ronald Reagan, de flesta kongresser och nationella medier har dominerats av globalister.
 Kom också ihåg att de två viktigaste tillgångarna som bidrar och är en orsak till globaliseringen är ständiga krig utomlands och uppkomsten av en inhemsk polisstat.  I själva verket är det senare beroende av den förstnämnda. Evigt krig, konflikt, kris, kaos, osv, är drivkraften för ökningen av Super staten, (aka polisstat), som skenbart är utformad för att "skydda" människor från krisen. Det är ingen överdrift att säga att de flesta av kriserna efter andra världskriget har skapats kriser i syfte att upprätta Superstaten. Den illegala invandringskrisen är inget undantag.” Chuck Baldwin


"Vi är tacksamma mot Washington Post, New York Times, Time Magazine och andra stora publikationer vars direktörer har deltagit i våra möten och respekterat sina löften om diskretion i nästan 40 år. Det skulle ha varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade utsatts för publicitet under dessa år. Men världen är mer sofistikerad, och förberedd att marschera mot en världsregering.

Den överstatliga suveränitet hos en intellektuell elit och framträdande bankirer är säkert att föredra framför nationellt självbestämmande som praktiserats i tidigare århundraden.”

3 kommentarer:

 1. Jan Milld, som du refererade till, hade en mycket bra video. Den här: https://www.youtube.com/watch?v=xjMZFldO7nQ

  Mycket skickligt lägger han upp en kronologi på hur det successiva högförräderiet kunnat sprida ut sig i vårt land, men sedan drar han av någon oförklarlig anledning den häpnadsväckande slutsatsen att judarna ligger bakom.

  Annars brukar det ju vara klassiskt att storfinansen ligger bakom försök att förstöra länder, såsom till exempel Ukraina, där USA och EU på alla sätt medverkade till att krossa landet.

  Varför går man från konstaterade fakta sedan flera hundra år och sedan istället skyller på en viss etnicitet? Hur kan det komma sig att Milld inte genomskådar försöken att blanda ihop korten genom att skicka ut vissa judar som gör galna uttalanden?
  Det har alltid varit, är, och kommer alltid att vara storfinansen som vill upplösa nationalstaterna.

  Ett exempel på det:

  Kapitalisterna Haatar Putin, för han vill driva Ryssland på ett demokratiskt sätt. De hatar honom så mycket att de gör allt för att döda honom. Om inte det går så kommer de att starta krig mot Ryssland.

  Observera att varken USAs eller EUs ledare är judar, men de är storfinansens företrädare.

  Bortsett från det är videon ovan mycket intressant.

  SvaraRadera
 2. När den svenska ursprungsbefolkningen sover och tillika är mentalt handikappade är det inte konstigt att allt går åt helvete i landet. Procentsatserna i texten övan över de som röstar på partier som vill utplåna Sverige bevisar att det är mycket ILLA ställt med förståndet hos Svenska folket..

  SvaraRadera
 3. Rosenberg igen, ständigt dessa judar.

  SvaraRadera