tisdag 15 juli 2014

Invandringsbomben briserar snart. Pensionsförräderiet. Sveriges fiende nummer ettDagens citat: Cecilia Wikström (fp)

"Undrar om någon kan förstå hur obehagligt det är när det främlingsfientliga drevet går. Aningslöst av MP att underblåsa SD:s angrepp.”Tobbes


MASSINVANDRINGEN Thoralf Alfsson (SD) lade på lördagskvällen upp ett diagram på sin blogg över antalet asylsökande till de olika nordiska länderna, och vansinnet har väl sällan illustrerats så enkelt men samtidigt skrämmande.

Det kommenteras i Avpixlats kommentarsfält som att politikerna är dumma i huvudet, men det här är en fastlagd politik sedan mitten på 70-talet med planerna för Sveriges undergång. Läs

Här kan du ladda ner Planerna för Sveriges undergång

Förräderiet har pågått länge mot svenska folket.

Orättvisornas orättvisa

Förrädarna i Sveriges riksdag stjäl svenska pensionärers pengar och strör över lycksökare som kommer till vårt land som lyxflyktingar.


Här nedan nystas upp vad ÄFS är i form av en insändare i dagbladet och sedan hur politikerna resonerar om vilka som är värda de pengar som svenska pensionärer har arbetat ihop under ett helt liv.
Vi får också se vilka effekter den nya grundlagen har på förtrycket mot svenskar, som är de enda som idag inte räknas som folk medan alla andra gör det. Vi räknas inte ens som människor när vi betänker den värdegrund som hela tiden trumpetas ut, Alla människors lika värde. Läs

Från tidningen Kvällsstunden, som är en mycket bra tidning, har jag hämtat detta. Denna insändare var så bra att jag skrev av den.

”Ett land på villovägar

Jag hörde på TV häromdagen av förståsigpåarna och de lärda att det måste vara privatiseringar som håller på att upplösa landet.

Det förstod småfolket för länge sedan, att kapitalisera ett litet land går bara inte utan att bli uppäten av starkare makter. De kan privatisera hur mycket som helst, verkligheten springer de inte ifrån.

Reinfeldt och hans nya RIKE skall byggas upp på ¨hans enfaldiga bok om en uråldrig, döende ideologi.” Hans kortsiktiga utarmning av Sverige liknar mycket den kinesiske kejsaren Shi Huangdi, som raserade allt som det kinesiska folket hade byggt upp under århundraden, civilisering, konst, vetenskap, litteratur, böcker skulle brännas Allt detta för att han ville att all tideräkning skulle börja med honom och hans nya hegemoni.

Alliansen är långtifrån några statsbyggare. Aningslösa och naiva börjar de naturligtvis i fel ände och sätter igång att realisera ut sitt land till lägstbjudande.

Alliansen har uträttat allt som de lovade, med en förödande verkan. De håller nu på och tafsar på vår strejkrätt, men då kommer de att tända en brasa som för oss in i anarki. A H Henriksson”

I Reinfeldts RIKE har inte alla samma värde.

På Exponerat hittade jag en lång artikel från 2006. Inlägget är MYCKET långt, men MYCKET läsvärt!  Jag börjar med att kopiera lite från den.

”Fredrik Reinfeldt, Sveriges fiende nummer ett

Fredrik Reinfeldt representerar den mest extrema politik som någonsin förts i Sverige. Aldrig någonsin under hela vår historia har det funnits en politiker eller ett parti som på ett så tydligt sätt vinnlagt sig om att försöka byta ut svenska folket mot andra folk så som Fredrik Reinfeldt gör.

Aldrig tidigare har det funnits politiker som så utstuderat har verkat för att importera människor från efterblivna kulturer och låta dem ta över landet från svenskarna. Aldrig tidigare har det funnits svenska politiker som på allvar försvarat en så primitiv ”religion” som islam. Den politik som förs idag, främst och tydligast av moderaterna med Fredrik Reinfeldt som vid rodret, leder Sverige rakt åt fanders.

När Fredrik Reinfeldt gick med i Moderata ungdomsförbundet 1983 uppfattade de flesta Moderaterna som ett konservativt parti. Under slutet av 1980- och början 1990-talet blev det tydligt att ganska många extremliberaler hade hittat till partiet och att dessa ville förändra det i liberal riktning. Fredrik Reinfeldt ansågs vid den här tiden tillhöra de mera konservativa, vilket säger en del om hur långt partiet redan hade utvecklats i extremliberal riktning.

År 1993 skrev Fredrik Reinfeldt boken ”Det sovande folket” där han idiotförklarade människor som ansåg att det fanns något värde i en välfärdsstat med sociala trygghetssystem. Reinfeldt skrev att ”Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.” 

 I samma bok dödförklarade han konservatismen i partiet med följande uttalande: ”Moderaterna fungerade under lång tid som en konserverande kraft vars främsta funktion var att bevara gamla strukturer. Målet var att rädda landet från en allt för långt gående socialisering. Idag har detta dock mycket lite med moderat politik att göra. Med intåget av liberala värden i Moderata samlingspartiet har idéerna främst blivit en framtidsvision”.

Moderaterna hade redan tagit intryck av liberal amerikansk politik och marknadsliberalism i dess mest extrema form, även om detta inte förankrats helt och hållet i partiet. Fredrik Reinfeldt hade fått en idé i huvudet om ”frihet” och var besatt av att omsätta den idén till nationell politik.

Hans frihetsidé var dock enbart ett uttryck för en idé om upplösning av nationer och gränser, upplösning av goda värden och sedvänjor genom att blanda upp alla nationer och folk utan hänsyn till konsekvenserna. En form av liberal anarki där den starke med rikedom och makt trycker ned den svage, ett samhälle där social trygghet, nationell gemenskap och gemensamma normer ersätts med utslagning och slaveri under finanskapitalet.
Något som inte har det minsta med konservatism att göra, mer med liberal extremism eller kanske ren dårskap eftersom allt samhällsansvar lyser med sin frånvaro.

Reinfeldt är en politiker som i många stycken föraktar människor, särskilt om de har åsikter som strider mot hans egna, men han hyllar visioner eller visionärer om de är lika verklighetsfrånvända som han själv är. Det framgick redan när han i sitt tidiga politiska liv beskrev vilket samhälle han ville se växa fram.

Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras.”

 (Fredrik Reinfeldt i boken Det sovande folket, 1993, sid 112.). Läs mer

Vilka argument skall förrädarna nu ta till? - Vakter ska patrullera parker i journalistreservat. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar