söndag 27 juli 2014

Katastrofen är redan här - svenska ondskefulla politiker förrintar sitt eget land


Finns det någon gräns  – hur många fler?

Frågar Merit Wager. DR 2 Jacob Rosenkrands ställde i november förra året samma fråga till socialdemokraten Ylva Johansson: "Nej, det finns ingen övre gräns" svarade hon upprörd över att överhuvudtaget få frågan. Klara besked. Svenska politiker som ska stoppas av väljarna eller naturlagarna blir det nog inte.  Svenska politiker har även gett klartecken till den nuvarande situationen: Syriska flyktingar i Melilla vill vidare till Sverige – ekonomiska fördelar. De skapar problem som inte kan lösas, men den svenska väljarkåren fortsätter att visa ett förtroende för dem som hör hemma i 70-talet.


Katastrofen är inte längre nära – den är redan här

Ja, Migrationsverket höjer nu prognosen för antalet hitkommande asylsökande till mellan 75.000 och 89.000. Om någon frågar mig så kommer det snarare att röra sig om närmare 100.000. Men om fem månader vet vi…

Under perioden januari-juni 2014 ökade antalet asylsökande till det lilla landet Sverige (9,5 miljoner invånare) med 70 procent. Alltså sjuttio procent! Om även bifallsprocenten fortsätter att vara nära 60 procent ( jan-jun 2014) så kan jag inte förstå hur och var detta ska sluta. Men det vet förstås den, som är högste ansvarig i landet.

Vi får säkert höra statsminister Fredrik Reinfeldts lugna statsmannaaktiga uttalanden i alla nyhetssändningar idag. Det blir intressant att höra var – om någonstans – gränsen går för den humanitära stormaktens generositet på asylområdet. Den går uppenbarligen inte vid katastrofhöga 90.000 asylsökande (budget: minst 20 miljarder kronor…), så var går den? 200.000 om året? En miljon om året? Vem ska betala? Har statsministern och andra politiker haft någon dialog med folket om var deras gräns går? Eller har gått.


Läs hela Migrationsverkets skakande prognos här och tänk själva! Lita absolut inte på medierna, att de ska ge allsidig och sanningsenlig information…..läs vidare på Migrationsverkets prognos för 2014: uppemot 90.000 asylsökande! Katastrofen är inte längre nära. Den är här. SR interview med migrationsminister Tobias Billström.

Fr. Snaphanen – Julia Caesar: Sverige är fredsskadat (utdrag) från 2013. Läs alla kommentarerna.

”De här förorterna är ingen slum”
Det är en av Kanadas mest inflytelserika journalister, Margaret Wente,  som tycker att de svenska förorternas namn är i klass med bokyllan Billy och soffbordet Lack i Ikéakatalogen. Hon är kolumnist på Kanadas största dagstidning The Globe and Mail och skriver:

“De här förorterna är ingen slum. De har stora parker och aktivitetscentra och gratis svenskundervisning. Skolorna får extra understöd. Välfärdsförmånerna är generösa. Sverige stoltserar med att vara det mest toleranta, inkluderande landet i världen. Så vad får hundratals unga män att löpa amok och sätta eld på bilar och polisstationer och till och med sina egna skolor?” frågar sig Margaret Wente.

Mer än en miljon PUT sedan millennieskiftet

Hon ser en poliskår som säger sig inte ha en aning om vad upploppen handlar om och är beordrad att ingripa så lite som möjligt.

Hon ser en politiskt korrekt elit som ihärdigt förnekar att kravallerna skulle ha någonting som helst med invandringspolitiken att göra.

Med förvåning hör hon förklaringar om klass, arbetslöshet, utanförskap, dåliga skolor, låg levnadsstandard, växande ojämlikhet, polisbrutalitet och rasism.

Själv ser hon andra förklaringar. Sverige har öppnat sina dörrar för ett inflöde av människor från några av de oroligaste delarna av världen – i synnerhet länder med muslimsk majoritet, som Syrien, Afghanistan, Somalia och Irak. Bara under de senaste tio åren har det kommit hundratusentals. (Den korrekta siffran är 834 939 nya beviljade permanenta uppehållstillstånd (PUT) eller uppehållsrätter de senaste tio åren.)

Sedan millennieskiftet har mer än miljon – 1 006 697 utlänningar – beviljats rätt att stanna i Sverige.  Förra året släppte lilla Sverige in 111 090 utlänningar i landet. Kanada, med 3 1/2 gånger så stor befolkning, tog in nästan 260 000.

“Många kommer inte att klara sig”
“Många kommer inte att klara sig i det svenska samhället. De är predestinerade till ett permanent beroende av staten. Till skillnad från Kanada gör Sverige inget urval av immigranter utifrån yrkeskunskaper, utbildning eller potential att lyckas. Merparten av de senaste årens invandrare är flyktingar, anhöriginvandrare och importerade gemåler i arrangerade äktenskap. Många har liten yrkeserfarenhet och kan knappt läsa och skriva. Vissa kommer från nomadkulturer. Dessutom finns det knappt några jobb i Sverige för människor utan yrkeskunskap” skriver Margaret Wente.”

Var går gränsen mellan enfald och ondska?
Var går gränsen mellan naiv enfald och okunnighet å ena sidan och medveten ondska å den andra? Frågan är retorisk. Dels för att omedvetna, naiva gärningar kan skada lika mycket som medvetet kalkylerad ondska – eller mer. Dels för att ingen med hedern i behåll kan påstå att det är på grund av okunnighet om konsekvenserna som svenska politiker bedriver en ansvarslös invandringspolitik. Tvärtom – de har haft fyra decennier på sig att se och förstå följderna av sin extrema politik. Alltså måste drivkrafterna vara andra.

När man medvetet utsätter sitt land och sin befolkning för gigantiska och irreparabla skador – vad är det annat än ondska? I en debattartikel i Berlingske Tidene kallar den danska filosofen Eva Agnete Selsing Sverige för “Ondskans Imperium”. 

“Sverige är Ondskans Imperium, för här ser vi 2000-talets nya totalitarism utvecklad. Denna -ism skiljer sig från det förra århundradets totalitära system genom att varken vara militant, våldsam eller populistisk. Men det gör den inte mindre farlig: kombinationen av akademikerburna ideologier som mångkulturalism och feminism och verklighetsförakt i en politiskt korrekt åsiktsregim är fatal för ett samhälle” skriver Eva Agnete Selsing.

“Då är du en ond människa”
 Hon fortsätter:
“Härmed konstitueras ett åsiktsfängelse för de medborgare som ska leva med konsekvenserna av maktelitens beslut. Medan Översverige mässar “inkludering”, “tolerans” och “mångfald” från sina privilegierade trädgårdsidyller plågas allt fler svenskar av en vardag som är långtifrån “tolerant”, men där otrygghet, våld och politisk demonisering av oliktänkande ökar mer och mer. Hur hycklarna i den svenska överklassen kan se sig själva i spegeln dag efter dag är en gåta för anständiga människor.

Om dina gärningar medför våld, övergrepp, hot, förtryck och social kontroll av dina medborgare (som aldrig har efterfrågat den verklighet du har satt dem i), och du inte förhåller dig till det, så är du en ond människa” skriver Eva Agnete Selsing.

…I en debattartikel i Borås Tidning uttrycker Olle Engström, 68-årig moderat kommunpolitiker i Borås, sin oro över vart Sverige är på väg:

“Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera. Tanken skrämmer, men vägen dit är kanske kortare än vi kan ana om inte dagens situation en gång för alla får sin lösning. Det är allas vårt ansvar att hitta lösningar. Rättsstaten Sverige kan eller ska aldrig acceptera att detta beteende röner någon som helst framgång. Om så sker startar vi en lavin som vi aldrig kan stoppa” skriver Olle Engström.

Här är en av alla kommentarer:
…“Systematiskt försöker utlänningarna sudda ut svenskarna och deras historia ur historien”
Tyvärr har den svenska regeringen redan år 1997 avskaffat den svenska historian när de fastställde att svenskarna inte längre hade en gemensam historia eftersom det har kommit så många utlänningar till landet.

Regeringens proposition 1997/98:16:
“Ett lands historia fungerar ofta som en förenande länk mellan människor. Eftersom en stor grupp människor har sitt ursprung i ett annat land saknar den svenska befolkningen en gemensam historia. Den samtida tillhörigheten i Sverige och uppslutningen kring samhällets grundläggande värderingar har därför större betydelse för integrationen än ett gemensamt historiskt ursprung.”

Det här är det värsta som den svenska regeringen har gjort mot det svenska folket. De försöker bryta svenskarnas socio-historiska kontinuitet, men det kommer ändå att stå kvar i historieböckerna. Om de inte gör någonting riktigt Orwellskt förstås och redigerar historieböckerna.” Snaphanen, Ondskans imperium och Svenska politikers ondska mot sitt eget folk.10 kommentarer:

 1. Apropå att vara "fredsskadad" så är ju inte Schweiz det. Hur kan det komma sig, de har väl inte heller varit i krig på lång tid?

  Jag tror däremot att det stora förtroendet för sossarna är orsaken. Sverige har varit världens bästa land tack vare dem. De genomdrev folkhemmet, den svenska modellen och ATP.

  Sverige var först i världen med skolbespisning och välfärden växte i oslagbar takt. Det som gjorde underverket var i själva verket en kombination, dels Per Albin Hansson, som sossarna idag inte vill kännas vid, och dels den amerikanska Marshallhjälpen till Europa som Sverige kunde berika sig på eftersom Sverige var det enda land i Europa utan sönderslagen infrastruktur.

  Men folkhemmet under Per Albin var så populärt så sossarna kapade begreppet efter honom och förde myten om folkhemmet vidare under hela 1900-talet och även in på 2000-talet.

  Om det är någonting som folk klänger fast vid så är det folkhemmet. Därför är det i ren desperation som många klänger fast vid sossarna. Och om arbetarledare från LO säger att massinvandring och mångkultur är bra så hoppas folk att det är så, för sossarna brukar inte ha fel med tanke på alla framgångar Sverige har fått med sossarnas styre.

  Det tycker jag är en mycket troligare förklaring än att vi skulle vara "fredsskadade". Sverige har en gång ju varit ett riktigt krigarland.

  Det hade varit bra om SD var tydligare med att det idag är de som vill ha folkhemmet tillbaka och är ensamma i riksdagen om det. Det hade inte skadat med en debatt om Per Albin Hanssons politik!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En viktig poäng ger du,tack vare USA och Marshallhjälpen kunde Sverige som en nation med oskadad industri dra nytta av kriget och uppbyggandet..tur för Sverige och dess folk.

   Radera
  2. Det där med fredsskadad går inte att förklara vår nuvarande situation. Se bara på britter och fransmän, dom är inte fredsskadade och se hur deras länder ser ut idag. Däremot har socialismen inte haft lika stort inflytande över deras länder som i Sverige. I GB är det mest tories som har styrt under 1900-talet. Uppenbarligen är även högern bra på att manipulera folk.

   Radera
 2. Det finns bara ett parti som står upp för det svenska folket sedan SD förföll till att vilja representera även de 2 1/2 miljonerna som inte är svenskar. Ok att många av dessa är integrerade och även assimilerade men någonstans måste gränsen dras. Grupp måste ställas mot grupp om svenskarna ska överleva. /J_B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad heter detta parti?

   Radera
 3. Svenskarnas Parti!!??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur många procent av valmanskåren röstar på detta parti?

   Radera
 4. "Sverige är ondskans imperium".
  Helt korrekt beskrivning av ett land som förgör sitt eget folk.
  /Blodsven

  SvaraRadera
 5. Hur kan man som svensk politiker och tillhöra 7-klövern titta sig själv i spegeln,när man vet att man gör allt för att förgöra det egna folket.
  Jag förstår absolut inte hur man kan vara så OND?
  Man kan inte göra vad som helst mot de egna utan att straffas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror inte dessa politiker kommer att sova gott om nätterna när de tänker på vad som kommer att hända i Sverige inom en snar framtd om de inte sätter stopp för vansinniga invandring. Alla dessa politiker som är inne på galenskapens väg borde åtminstone tänka på vad som kommer att hända deras barn och barnbarn.

   Radera