fredag 4 juli 2014

Malmö - "vildarnas" och kulturberikarnas stadBara så ni vet. De har båda samma agenda.


”Att antirasismen finns på den högsta politiska nivån är en styrka för Sverige.”


 
"Mona Sahlin: Reinfeldt förtjänar beröm
Statsminister Fredrik Reinfeldt har varit mycket tydlig med att han inte kommer att ge Sverigedemokraterna inflytande i migrationsfrågor. Hans engagemang är äkta och personligt. Det känns och syns, skriver Mona Sahlin, tidigare partiordförande för Socialdemokraterna. 

Jimmie Åkesson sa i sitt tal i Almedalen att han hoppades att Fredrik Reinfeldt skulle förlora valet, för då kanske det kommer en ny moderatledare som Åkesson kan samarbeta med. När jag hörde det kände jag mig tvungen att skriva detta.” Dagens Industri

På Tänd ett ljus skriver Jan Milld om en journalist som är rädd varje dag. Läs varför.


“Ida Ali-Lindqvist uppges skriva med antirasistiska och feministiska utgångspunkter”...
 Suck,
Vad har Sverige och svenskarna gjort för ont för att bli hemvist åt så många (MENA-) stolpskott.!?//Kenneth Sandberg
Stolpskottet Ida Ali Lindqvist
Till : alla "ansvariga" politiker i Malmö samt journalister på Asylsvenskan
Från: Sandor Herold, Malmö

Malmö 3-7-2014

Vill härmed rikta ett varmt tack till er alla för de trevliga mångkulturella händelser som vi malmöbor har fått ta del av under de senaste tre veckorna.

Utan ert idoga arbete att förvandla Malmö till den mångkulturella pärla som staden numera är så hade vi inte fått uppleva bl.a de två senaste uppvisningarna av vad vissa av stadens s.k nysvenskar, eller skall vi redan här benämna dem för vad de egentligen är, nämligen "vildar", är kapabla att utföra.

Det jag tänker på är i första hand det som hände den 14 juni på Sörbäcksgatan då en 21 årig "vilde" med berått mod körde in i en folksamling med sin bil och körde ihjäl en 24-åring som tydligen till råga på allt var en släkting till honom. Anledningen till denna ihjälkörning var tydligen ett bråk tidigare och som på "vildarnas" sedvanliga sätt löstes med våld.

Den andra och senaste uppvisningen, säkerligen inte den sista,  av "vildarnas" sätt att lösa konflikter är det som skedde så sent som igår i korsningen Industrigatan och Nobelvägen då ett 40-tal "vildar" rök ihop efter att tydligen ha bevistat en rättegång i tingsrätten.

Anledningen till att den rättegången hölls var att några av  "vildarna" tydligen hade tagit lagen i egna händer och kidnappat en person som man anklagade för att ha utfört en miljonstöld i en juvelerarbutik belägen på Rosengårds köpcenter och sedermera misshandlat personen i fråga genom att slå honom gul och blå med bl.a en hammare och bränna honom med cigaretter.

Hur som helst så rök tydligen de här två sidorna av "vildarna" i luven på varandra vilket resulterade i ett antal demolerade bilar och skärskador.

Jag vill här också passa på att tacka er för den uppvisning som andra "vildar" utförde i höstas ute på Krogsbäck då ett antal försökte att kasta ner en färgad man från en gångbro i åsynen av mannens några år gamla son. Även denna uppvisning hade gått oss malmöbor förbi om ni inte hade utfört ert gedigna arbete med att göra staden till mångkulturens flaggskepp här i landet.

Tyvärr har jag ännu inte med egna ögon fått se  dylika uppvisningar av stadens"vildar" men chansen blir ju större för var dag enär antalet personer som kan härledas till gruppen "vildar" ökar för var dag tack vare ert trägna arbete.

Vill härmed också ta tillfället i akt att föreslå att ni utnyttjar denna möjlighet som "vildarnas" agerande ställer till förfogande genom att slå ett slag för staden och locka hit fler människor som vill få chansen att uppleva spännande kulturer och dess innehåll av hur man t.ex löser konflikter.

Idag behöver man inte ge sig till långväga exotiska platser för att uppleva primitiva kulturer. Detta finns numera på flera platser inom landet och Malmö är troligtvis den stad där chansen att få uppleva detta som störst. Har man riktig tur så kanske man hamnar mitt uppe i en mångkulturell uppgörelse där både skjutvapen, knivar och fordon används för att skipa mångkulturell rättvisa.

Så ännu en gång, ett stort tack till alla er "ansvariga" politiker i Malmö stad som har gjort vardagen så mycket mer spännande för oss som bor här.

Nu väntar jag bara på nästa uppvisning från Malmös "vildar".

Sandor Herold, invandrad malmöbo av den tamare sorten
   

3 kommentarer:

 1. Jag längtar verkligen till nästa val då jag hoppas på en ändring av
  den förda politiken.
  Hörde Fredrik Reinfeldts tal i Almedalen där han bl.a riktade sig til vlåra invandrare och tackade dem för att de valde Sverige att komma till..
  Undrar hur många svenskar som höll med honom - inte många tror jag och speciellt inte de svenskar som blivit utsatta för våld,
  stöld och våldtäkter. En gång var Sverige ett bra land att leva i - inte nu längre när man nästan inte vågar gå utanför dörren utan rädsla för att bli angripen och rånad och unga flickor av rädsla för att bli våldtagna.
  Där jag bor i Stockholm drar sig dessa sk kulturberikare inte för att rycka av guldhalsband från äldre damer.
  Så tack statsministern för denna berikning vi fått men jag tror inte dessa utsatta håller med dig. Dessutom skall vi försörja dem med våra surt förvärvade slantar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr kommer det inte på långa vägar att räcka med val för att få Sverige på rätt köl igen. Det kommer att krävas betydligt mer handfasta metoder från folket för att kanske få till en förändring. Jag tvivlar på att folket har vad som krävs för att få till denna förändring. När jag ser till de personer som finns i min omedelbara närhet och vidare ut över samhället ser jag få om ens någon som när det blir skarpt läge kommer att ha viljan och modet att vara delaktiga. Sverige har varit förskonade från krig och större katastrofer under så pass många år så det har satt sina spår hos befolkningen. Svensken har i stort tappat förmågan att hantera kriser. Jag har på känn att 2015 och framöver kommer att bli en tid då Svensken kommer att få visa vad han/hon/hen duger till.

   Radera
 2. Det har gått alldeles för långt det är svårt att göra någonting konkret åt denna vansinniga massinvandring från främst Mena-länder de är analfabeter och skall leva på livstidsbidrag så långe de finns i livet.
  Varför har inte massinvandringen stoppats tidigare?
  Varför har alla tigit och tiger fortfarande?
  Är det de där hundralapparna som Reinfeldt stoppat i era fickor som var avgörande?
  Ni har ingen garanti för att inte drabbas av Reinfeldts stormaskiga nät ni kan bli sjuka eller arbetslösa och få lämna hus och hem samt tvingas leva på fas 3?
  Har ni inga barn och barnbarn att tänka på hur ska de klara sig i Sverige där orättvisorna mot den som är etniska svensk är så gigantiskt stor så man kan inte leva på de få smulor som blir över?
  Det kommer att bli svårt även för er medlöpare till Reinfeldt med bihang var så säkra på det.

  SvaraRadera