söndag 13 juli 2014

Nazistjägare Sahlin, Solsting på Asylsvenskan och Icahandlare knappast svenska”Tack alla invandrare för att ni valt vårt land Sverige


Almedalen har visat upp förrädarna och det uppenbara svenskhatet. Trettiotvådelsnegern, som är statsminister här i landet, började sitt tal med att tacka alla parasiter för att de kommer hit och hjälper till att förtrycka oss svenskar.” Läs hela artikeln

 ”Att antirasismen finns på den högsta politiska nivån
 är en styrka för Sverige.” Nyutnämnd nazistjägare – Mona Sahlin

Till bloggen inkom en kommentar som är värd att publiceras.

”Monas nya lön 89.000 kronor i månaden.
Välbetald
Man saknar ord vad det gäller denna utnämning och frågar sig hur långt man kan gå när det gäller att håna och idiotförklara ett folk!?”/Kenneth Sandberg

Nationell samordnare mot extremism
Date: Fri, 11 Jul 2014 15:40:00 +0200
From: automatsvar@regeringen.se
To: statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se
Subject: nationell samordnare (till Birgitta Ohlsson, svar går till sandorherold@hotmail.com)
CC: sandorherold@hotmail.com

Från: sandor herold
Meddelande: Vill härmed gratulera både dig och Mona Sahlin till hennes uppdrag som nationell samordnare och s.k extremistjägare.

Hoppas att Mona Sahlin får en bra start på sitt uppdrag så tillvida att jag hoppas att det första fall av extremistiska handlingar som hon får samordna blir ett fall där ledanade politiker utsätts för  ”extremistiska handlingar”.  Efter det så hoppas jag att hon får samordna något liknande som hon själv har blivit utsatt för. Om hon nu fortfarande är kapabel till det vill säga.

När du har läst detta så kan du återigen kontakta SÄPO som du gjorde för några år sedan så de kan göra ännu ett hembesök hos mig. Men hälsa dem att denna gång är det de som bjuder på kakor till kaffet samt att de är mer än välkomna eftersom vi hade det ganska så trevligt och verkade vara ganska överens om sådana som dig. Jag fick faktiskt den uppfattningen att de hade ganska likvärdiga åsikter som jag själv när det gällde det politiska läget i landet. Enligt uppgift så kommer Mona att få en lön på 89 000 kr i månaden.

Min fru har ca 35 000 kr i månaden som distriktsköterska efter över 40 år i vården. Visst är det väl jämlikt, rättvist och solidariskt samt ett bevis på alla människors lika värde när sådana som enbart har snackat skit i hela sitt liv har mångdubbelt betalt än folk som har gjort rätt för sig. Du själv inkluderad med din lön på 130 000 kr i månaden./Sandor Herold,Malmö

Malmö 11-7-2014
 Till:  alla "ansvariga" kommunalråd i Malmö
 Från: Sandor Herold, Malmö

Först av allt vill jag tacka er för den senaste uppvisningen i gatuvåld av våra mångkulturella "vildar", nämligen den som ägde rum i onsdags.

Tydligen så var det en 29-årig "vilde" som besköt två andra "vildar" i Hindby som bara ligger ett stenkast från min bostad.
Har jag "tur" så sker nästa vildeuppvisning på min egen gata och frågan är väl om det inte är dags att klä sig i samma utstyrsel som verkar vara populär bland "vildarna" själva, d v s en s.k skyddsväst.

Angående skyddsväst så undrar jag om man kan ansöka om kommunalt bidrag till en sådan? Om inte så är det nog dags att införa denna möjlighet för oss som bor i Malmö nu när vildeuppvisningarna sker så gott som dagligen.

När det gäller att marknadsföra Malmö ytterligare som den mångkulturella pärlan så kan man använda följande slogans:

Malmö, där blommar mångkulturen allra mest
Därför bör du här använda skottsäker väst

I Malmö är det bråda dagar för snuten
För varje dag blir här en nysvensk  "vilde" skjuten

Om du vill se insidan av akuten
Bege dig till Malmö och bli skjuten

Förvisso har ni alla gjort ett mycket bra jobb för att göra Malmö vida känt över världen för att vara ett mångkulturellt paradis och en tummelplats för från världens alla hörn komna kreti och pleti men jag hjälper gärna till med det lilla jag kan och därför bjuder jag på ovanstående lilla bidrag. Hoppas att ni gillar dem.

Till Katrin Stjernfeldt-Jammeh, som välkomnar alla stackars EU-migranter, företrädesvis romer från Rumänien.

Katrin Stjernfeldt-Jammeh


Nu när de riskerar att bli utkastade från Danmark av de stygga danska politikerna har jag följande lilla dikt som kan användas till att locka hit dessa stackare:

Kom till Malmö och tigg en stund
Här behöver du inte vara utan pengar en sekund

När du i gathörnen  spelar och sjunger din sång
Då ses du av stadens politiker som en resurs och tillgång

Hemma i Rumänien var  din tillvaro trist och hård
Här i Malmö får du på vår bekostnad även gratis vård

Att svensken är lättlurad, därom behöver vi inte snacka
Så därför skynda dig att alla dina pinaler packa

Till honom kan du även sälja allt ditt guld
På nolltid är du där  hemma utan skuld

Med detta vill jag önska er alla en fortsatt trevlig sommar och fortsatt framgång med att berika vår stad och vår tillvaro med ännu fler mångkulturella spännande inslag./  
Sandor Herold, invandrare och malmöbo” Läs 30-åring gripen för skotten i Hindby 
 
Till:
 Sent: Sunday, July 13, 2014 10:13 AM
Subject
Från: Sandor Herold
Malmö 13-7

KORS I TAKET!!!/ knappast ICA-handlare
Det har ju varit värmebölja med temperaturer över 30 grader i veckan så ni har kanske drabbats av solsting eftersom ni så öppet beskriver de trevliga livsmedelshandlarna bröderna Abdos och deras mångkulturella syn på skipande av rättvisa.

Eller har sanningen nu blivit så uppenbar när det gäller tillståndet i det mångkulturella träsket Malmö att inte ens Sydsvenskan kan köra med sin censurjournalistik längre utan att man i detta fallet var tvungen att redogöra för att det inte var frågan om ICA-handlaren Sjökvist och hans bröder Olle, Sven, Kurt, Per, Anders och Hugo.
Hur som helst, tack för en belysande artikel om de sju bröderna Bachir, Hassan,Hussein, Samir,Youssef, Wadi och Biland Abdos .

En annan sak som slår mig när jag läser artikeln om de mångkulturella entrepenörena är att de i sitt företag har över 35 anställda. Hur många av dessa är etniskt svenska tro?
Jag förmodar att det inte finns en enda, eller har jag fel?
Kan tillägga att jag aldrig har satt min fot i dessa "vildars" lokaler och aldrig kommer att göra det heller./Sandor Herold,Malmö

Säg vad Asylsvenskan inte är beredd till för att marknadsföra den företagsamma och berikande “Mångkulturen”; All publicitet är bra publicitet. (Eller..?) /Kenneth S.Läs: Malmö – Krisen  som skakar livsmedelsjätten

… Kunskapscenter placeras i Skåne
Alla har rätt till vård på lika villkor. Ett steg i rätt riktning är ett nationellt kunskapscenter som fokuserar på migrationshälsa – som placeras i Skåne.
– Kopplingen till Malmö högskola är väldigt central i en sådan här satsning eftersom mycket forskning på området redan pågår där. Men exakt var ett sådant här kunskapscenter fysiskt skulle placeras kan jag inte i nuläget peka ut.
 


Det säger Miljöpartiets regionråd Anders Åkesson, som nu lyfter den nygamla idén om en satsning på ett nationellt kunskapscenter för migrationshälsa i Skåne.” Hela artikeln

Från Anders A har till bloggen inkommit följande med anledning av ovanstående artikel.

Anders Åkesson, Miljöpartiet ( Region Skåne ) skriver i SKD 2014-07-12 följande: "Alla har rätt till vård på lika villkor".

Så fantastiskt bra - Äntligen! För med detta tänkte jag måste du ju mena att den lika vården även ska gälla alla svenskar? Men icke - det gällde anhöriginvandrare och papperslösa. Svenskar finns ju inte längre - så hur kunde jag vara så dum och tro att vi skulle få samma förmåner som de personer som kommer till vårt land! Kan du tala om för mig av vilken anledning vi som betalar skatt inte ska få samma förmåner som de som inte betalar skatt? Tycker du Anders Åkesson det är lika villkor när vi svenskar måste betala 1.000-tals och över 100.000-tals kronor för tandvård medan invandrare och papperslösa får tandvård till en maxkostnad av 50,- kronor oavsett åtgärd? Var ligger lika villkor här tycker du? För har du överhuvudtaget intresserat dig för hur få av dina landsmän som har möjlighet att själva bekosta den tandvård som är precis lika viktig för dem att få? Nej, kunde tro det. Vi är totalt ointressanta för dig. Det enda intressanta är att vi betalar skatt. Och vet du - då tycker jag att vi i alla fall ska ha samma rättigheter som alla de som inte gör det. För vari består annars din så viktiga lika villkor för alla?

Till Ring P1 Täppas Fogelberg ringde den 12/2 Stamatios Ledonios, tandläkare med grekisk invandrarbakgrund, bosatt i Malmö och verksam inom Folktandvården i Karlskrona. Han ville berätta för svenska folket hur de diskrimineras i tandvården i förhållande till asyl- och anhöriginvandrare. Stamatios berättar att svenska pensionärer får avslag på att få nya lös-tänder medan muslimska anhöriginvandrare får all tandvård betald av Försäkringskassan. Heder åt denne man som vågar tala om hur de faktiska förhållandena och orättvisorna är. Till den hedern har du långt kvar Anders Åkesson - men att vi skattebetalare avlönar dig har du inget emot - så förresten varför använder du inte dessa medel till alla dem du vill ska ha det bättre än dem du avlönas av?


 
Läs

4 kommentarer:

 1. Kan inte Birgitta Olsson fixa en "samordnare för information av/till svenska folket om massinvandringen"?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skall vara en mänsklig rättighet som skattebetalare att få redovisat vart våra skattepengar går.

   Radera
 2. Det är inte rimligt att Reinfeldt och alliansen kör över det egna folket med ångvält när det gäller massinvandring och islamisering av Sverige!
  Orättvisorna och särbehandlingen av etniska svenskar är olagligt.
  Det skall vara folkomröstning i dessa frågor såväl som att grundlagsändringarna skall rivas upp.
  Urholka hela den svenska välfärden och köra Sverige i botten för all framtid.
  Folkutbytet av etniska svenskar mot Mena-invandrare det är helt galet och kan bara ske med en som Reinfeldt vid rodret,där övriga allianspartier inte våga opponera sig mor Herr Reinfeldt!
  Antingen är du med oss eller mot oss och då åker du ut från maktens korridorer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svenska Folket har makten i sina egna händer på valdagen när det gäller vilka de vill se som sina förmyndare. Jag för egen del har sen valet 2006 valt ett alternativ som ligger utanför förrädarna inom 7Klövern.

   Radera