torsdag 10 juli 2014

Raju elfanten fri efter femtio år. Röda Korsets värdegrund
Elefanten Raju hölls i kedjor i femtio år
Otrolig syn att se elefanten som grät: Raju hölls i kedjor, slagen och misshandlades i femtio år och den dag då han släpptes rullade tårarna ner för hans ansikte.


Teamet var förbluffade över att se tårar rulla nerför hans ansikte under räddningen. Det var så otroligt känslomässigt för oss alla. Vi visste i våra hjärtan att han insåg att han höll på att bli fri."Elefanter är inte bara majestätiska, utan de är mycket intelligenta djur, som har visat sig ha känslor av sorg, så vi kan bara föreställa sig vilken tortyr ett halvt sekel har varit för honom
 Every day, the majestic animal was forced to hold out his trunk and beg for coins from passers-by - surviving only on plastic and paper for food"Tills vi ingrep har han aldrig känt hur det är att fri från sina bojor - det är ett verkligt bedrövligt fall.
"Men i dag vet han vad frihet är, och han kommer att lära sig hur vänlighet känns och hur det är att inte lida längre."Daily mail

Ovanstående fick jag på mail från en god vän och jag ville förmedla detta till fler. Nu får han leva bra resten av sitt liv.

”Nytt rekord i öppen svenskhet

Familjen hoppas så snart som möjligt få komma till Sverige. Alla förutom Mustafa är svenska medborgare. Han har permanent uppehållstillstånd i Sverige."

Han är alltså etnisk arab, befinner sig i Gaza för att hämta en muslimsk brud, och är inte svensk medborgare. Hur är han "svenske Mustafa" enligt någon definition? Tobbes och Aftonbladet

”Tack alla invandrare för att ni valt vårt land Sverige

Almedalen har visat upp förrädarna och det uppenbara svenskhatet. Trettiotvådelsnegern, som är statsminister här i landet, började sitt tal med att tacka alla parasiter för att de kommer hit och hjälper till att förtrycka oss svenskar.” Läs hela artikeln

Snaphanen - Julia Caesar 

"Värdegrunden skördar liv
Äkta humanitet bygger på goda avsikter. Men den falska humanitet under namnet “värdegrund” som fått epidemisk spridning i Sverige skördar liv. Ett av de senaste offren är Barbro Feldt, 71, före detta Röda korsmedarbetare i Falun. Hon avled den 17 juni sedan hon efter nio års ideellt arbete tvingats bort från organisationen och hängts ut som “rasist” i media.

Smygfilmad av kriminell invandrare
När Barbro Feldt som vanligt gick till sitt oavlönade arbete i Röda korsets butik Kupan i Falun fredagen den fjärde april hade hon ingen aning om att hon hade fel värdegrund. Hon hade heller ingen aning om att det var en dag som totalt skulle förändra hennes liv och en kort tid senare avsluta det.

Det var inget särskilt med att en ung invandrare steg in i butiken och inledde ett samtal med henne. Han brukade komma till Kupan då och då, men det var första gången Barbro Feldt träffade honom. Mannen heter Daban Ibrahim, är 23 år och irakisk kurd. Han smygfilmade deras samtal med sin mobiltelefon.

 
Samtalet handlar om ungdomsarbetslöshet och hur man bäst hjälper människor. Barbro Feldt säger att hon tycker att människor ska hjälpas där de är och att i Sverige ska svenska ungdomar hjälpas i första hand.

Sanningen är ointressant
Vad är det för fel på Barbro Feldts värdegrund? Hon ansåg i likhet med de flesta svenskar att Sveriges ansvar i första hand är att ge svenska ungdomar arbete. Hon sa att vi har tappat nästan en hel generation svenska ungdomar som går arbetslösa. Hon pekade på att problemen blir ännu större ju fler ungdomar vi tar in. Allt som Barbro Feldt sa är sant. Den svenska ungdomsarbetslösheten är 26,9 procent. Mer än var fjärde ungdom saknar arbete. Men i ett Sverige på glid mot totalitarism är sanning ointressant. Nu handlar det om “värdegrund”.

“Har gjort skillnad på vi och dom”
Enligt Röda korset har Barbro Feldt gjort skillnad på “vi” och “dom” när hon sagt att vi i Sverige bör ta hand om våra egna ungdomar i första hand. Det är ett oförlåtligt brott. Hon måste förstå att alla människor i hela världen har lika stor rätt till Sverige som svenskarna. Marcuz Haile, projektledare för Röda korsets interna arbete med värdegrundsfrågor, säger i Dalarnas Tidningar:

“De här aktiva åsikterna är inte förenliga med vår värdegrund. Det finns inget att försvara, det är inte okej. Det jag personligen blir irriterad på är uppdelningen mellan “vi och dom”.

Kraftig folkstorm mot Röda korset
När Röda korsets behandling av Barbro Feldt blir känd utbryter en av de kraftigaste folkstormarna på länge. Bloggvärlden formligen exploderar. Kommentarsfälten svämmar över av vrede mot Röda korset och stöd för Barbro Feldt. Röda korsets hemsida slås ut av en överbelastningsattack.

Dalarnas Tidningar ställer sig omedelbart på Röda korsets sida. Sara Telde skriver i en ledare:

“Röda Korset står för humanitet och alla människors lika värde. Det är därför inga konstigheter att Röda Korset uppmanade den falumedlem som uttalat sig främlingsfientligt att avsluta sitt engagemang i organisationen.”

På Dalarnas Tidningar finns kommunisten Göran Greider

 När en läsare från Ludvika protesterar i en insändare svarar tidningens politiske redaktör Jens Runnberg:
“Kvinnan uttrycker sig konsekvent om “oss”, “vi”, “egna” i motsats till ungdomar från andra länder. Den hon har framför sig betecknar hon som en i gruppen er. Dagens politik menar hon lett till en tappad generation. Hon säger explicit att samhället borde fungera så att svenska ungdomar ska ha förtur till stöd. En sådan hållning är främlingsfientlig, vilket ledarredaktionen skrev.”

Det kompletta vansinnet griper omkring sig
De här raderna visar tydligt det kompletta vansinne som griper omkring sig i Sverige. Att samhället borde fungera så att svenska ungdomar i första hand ska få arbete och stöd i sitt eget land är enligt skribenten ett uttryck för främlingsfientlighet. I enlighet med det resonemanget har alltså hela jordens befolkning samma rätt som svenskarna själva att bo i Sverige och försörjas av svenska folket. Har svenskar motsvarande rätt till andra länder och att bli försörjda av deras befolkningar? Eller är det bara Sverige som ska vara en universell mjölkkossa med ansvar för hela världen?

Håller värdegrunden på att ersätta grundlagen?
“Värdegrunden är vår tids version av att vara hel och ren, arbeta hårt, inte svära, frukta Gud och överheten samt bli vid sin läst. I ett förgånget Sverige kunde dessa enkla regler utgöra en nödvändig värdegrund för dem som ville undvika fattighus och evig förbannelse”

Hon hade inte en chans att försvara sig
Mot Barbro Feldt användes hycklarbegreppet värdegrund som ett vapen. Hon hade inte en chans att försvara sig. Röda korset och media ställde ut henne i kylan att begabbas. Hade de någonsin en tanke på konsekvenserna av att utsätta en 71-åring för sitt härnadståg? Jag tvivlar på det. Organisationer som Röda korset, och hela PK-eliten, är förblindade – hjärntvättade – av sin egen saliggörande värdegrund. De rusar fram som skenande expresståg utan att ägna en tanke åt att de krossar liv.

När jag skulle skriva krönikan i april hade jag flera långa telefonsamtal med Barbro Feldt. Hon var i ett uppenbart chocktillstånd efter att ha blivit uthängd som rasist.

“Jag har inte sagt något fel. Jag är inte rasist” sa hon. Men hennes ord saknade betydelse. PK-Sverige hade redan bestämt sig för att hänga ut henne.

“Vad har det blivit av Sverige egentligen?”
Barbro Feldt var upprörd över utvecklingen i Sverige:

“Vad har det blivit av Sverige egentligen?”
 “Jag har ingenting emot att vi tar emot människor som anpassar sig i Sverige. Men varför tar vi hit kriminella, sådana som inte anpassar sig?”
” Röda korset gör inte ett skit. De är helt inkompetenta. Det är kommunerna som får bära kostnaderna. Själva sitter de med löner på 80-90 000 kronor i månaden men vill att vi pensionärer ska jobba gratis. Vi får inte ens ett julkort som tack!”

…Julia Caesar har röstats fram – av journalister (!!) – till en av Sveriges största opinionsbildare 2013. Från ingenstans har hon tagit sig in på plats 80, i konkurrens bland många namnkunniga personer och före många välkända namn. Det är tidskriften DSM (som förresten varje påläst och fritt tänkande samhällsmedborgare bör stödja genom en prenumeration) som årligen tar fram denna lista. 


 
Julia Caesar är dessutom den första skribenten som kommer in på listan i egenskap av att skriva under pseudonym! I och med att det är journalister som röstar fram henne men som officiellt låtsas som om hon inte finns, använder de sig uppenbarligen av henne som en ventil, som ett alibi. De överlåter åt henne att skriva om dessa jobbiga frågor och slipper följaktligen göra det själva. Läs hela artikeln och Angiverisamhället

Vilken värdegrund har Röda Korset? Kanske denna värdegrund

Islamsfrukt

 "På deras frukt skall ni känna igen dem..." (Matt 7:16)UPPROP! Göran Hägglund är beredd att ge dina och mina skattepengar till mord- och terrororganisationen Hamas! Detta enligt Ekot. 

Som kristna kan vi inte rösta på Göran Hägglund eller för den delen Jan Björklund. De stod först emot den muslimska vänster lobbyn men har härmed svikit både judarna och det kristna Sverige. Vi kan inte stödja dessa vingelpettrar i något val!
Be att Gud förlåter Göran Hägglund hans synd och visa tro att rösta bort honom från politiken. 
Peter Björk” Läs mer här

Röda Korsets nuvarande generalsekreterare  med rätt värdegrund - Ulrika Årehed Kågström


Tidigare generalsekreterare var Bengt Westerberg med rätt värdegrund! Daniel Poohl från vänstertidskriften Expo och Bengt Westerberg.   Foto Thoralf Alfsson2 kommentarer:

  1. Värdegrunden som åberopas av förrädarna har tyvärr stöd i grundlagen idag. Man har ju skrivit in i grundlagen att Sverige är multikulturalistiskt, och i debatten som man försökt hålla undan men som blev när Sverigedemokraterna kom in i riksdagen, sa förrädarna att den skrivningen inte betyder något över huvud taget, så Sverigedemokraterna kritiserar helt i onödan.

    Nu idag ser vi effekten av att skriva in i grundlagen att Sverige är mångkulturellt.

    SvaraRadera
  2. Min värdegrund är att ALDRIG ge ekonomiskt bidrag utöver bla inkomstskatt, moms, energiskatt, vägtrafikskatt plus avgifter. Detta är mer än nog.

    SvaraRadera