måndag 7 juli 2014

Solstingsvarning - Skånska Dagbladet: Låt ISIS få ett kalifat”Tack alla invandrare för att ni valt vårt land Sverige
 
Almedalen har visat upp förrädarna och det uppenbara svenskhatet. Trettiotvådelsnegern, som är statsminister här i landet, började sitt tal med att tacka alla parasiter för att de kommer hit och hjälper till att förtrycka oss svenskar.” Läs hela artikeln
Svenska folkets bästa vänner!
Artikel i Skd: Låt ISIS få ett kalifat

Till: Lars SkD;

Från: Kenneth Sandberg 6 juli

Solstingsvarning

Det finns ingen väg till fred och samförstånd i arabländerna. Motsättningarna av etnisk, politisk och religiös natur är för stora/.../det enda som kan få stopp på krigshandlingarna och dödandet är att låta Isis få bilda sitt kalifat. Om det inom den sunnimuslimska grenen av islam finns så stora grupper som vill återvända till medeltida samhällen med brutal islamistisk rättskipning och kvinnors totala underordning männen, så låt dem bygga detta samhälle av delar av Syrien och Irak.

Det kan till och med vara värt att omvärlden bidrar med pengar till att bygga upp ett sådant kalifats infrastruktur. Men gör också väldigt klart att den islamska stat som sunnimuslimerna vill bygga kommer att bli en stat som isoleras från världssamfundet i övrigt. De människor som väljer kalifatets väg och bosätter sig inom dess gränser får finna sig i isolering och leva sina medeltidsliv”.
.....

Bästa Lars j Eriksson:
- Alldeles uppenbart har du med sedvanlig verklighetsförankring skrivit inledningen till krönikan i svalkande skugga. Därefter kan man misstänka att du i din upptagenhet av ämnet missat att solen ändrat läge och successivt flödat in över hjässan. För, snälle vän, hur skall annars din uppmaning till omvärlden att ekonomiskt stödja uppbyggnaden av det eventuella Isiska kalifatet, förklaras.!?

//Kenneth Sandberg
- som samtidigt undrar hur länge det ska dröja innan också den enda lösningen här blir en uppdelning av den forna nationalstaten Sverige i ett antal etniska, religiösa och kulturella stater .!?SKd låt Isis få kalifat


Blueshift är en mycket intressant blogg. Där finns följande rubriker.
JK ANNASKARHED – STATLIG TVÅNGSTERILISERING VAR OKEJ
Med JK:s resonemang att övergreppen skall “godtas utifrån rådande samhällsnormer” så hade inte en enda Nazist blivit åtalad vid Nürnbergrättegångarna efter andra världskriget..

CENTERPARTIET SKÅNE VARNAR FÖRCHEMTRAILS
Tidigare har folkvalda från miljöpartiet uttryckt oro över den massiva landsomfattande aerosolbesprutningen från flygplan. Nu har centerpartiet också fått upp ögonen för det här enorma hotet mot miljön..
 
JUST NU! BANKRUN – ALLA TAR UT SINATILLGÅNGAR FRÅN BANKERNA

Ett gigantiskt misstroendevotum på uppseglande: Kommer det privata bankväsendet och det politiska etablissemanget att lyssna?

BRITTISKA FRIMURARESTARTADE FÖRSTA VÄRLDSKRIGET
Webter Tarpley berättar i de här två radiointervjuerna (Jeff Rense och Coast to Coast) hur första världskriget planerades och sjösattes av brittiska frimurare under ledning av imperiets kung Edward VII.. SVT dokumentär ”Var första världskriget ett misstag” med Harvardprofessorn Niall Ferguson
Vem styr egentligen världen?
I skuggan av FRA-affären 2006-2007 smög sig ett hot in mot människor som i framtiden kan visa sig farligare än FRA-lagen…
Historien om hur svensk vice statsminister hjärtinfarktades bara timmar innan han skulle träffa Estoniajournalisten Jutta Rabe..
Läs:


5 kommentarer:

 1. Ingen dum ide, nödvändigtvis. Förutom att andra ska isolera detta kalifat eller att andra skall bidra med pengar, sånt är bara socialiststolleri.

  Men, mellanöstern befinner sig i en studs från kolonisalismen. Kolonialmakterna valde att stödja sitt styre på stora minoriteter, såsom shiiter i Syrien, sunniter i Irak. Dessa minoriteter blev då fullständigt knutna till kolonialmakterna för sin överlevnad och var de som behöll makten när kolonialmakterna gav sig av.

  Det ISIS försöker skapa är en sunnitisk stat där sunniter idag styrs av shiiter. Vad som borde ha skapats efter invasionen av Irak, landet borde ha delats i tre. Tänk på att kurderna redan brutit sig ut ur Irak, varför ska inte sunniterna få göra det också?

  Ett problem i sammanhanget är att Assads regim i Syrien har stöd av en stor del av sunniterna i Syrien. Så där kommer det fortsätta finnas en spänning. Men iden med en sunnitisk stat från delar av Irak och Syrien är inte vansinnig. Och kommer nog inträffa över tid oavsett vad någon gör. Så varför spendera mer blod för att hindra det?

  Hursomhelst, inte vår ensak. Låt dem reda ut det här själva. Här är en amerikansk podcaster som driver en liknande tanke:
  http://www.dancarlin.com//disp.php/csarchive/Show-277---Riding-Chaos-to-Stasis/Iran-Iraq-Sunni

  SvaraRadera
 2. Blueshift är intressant därigenom att de tycks ha flera olika redaktörer, en del antinazister och tyvärr en del nazistinfluering dessutom.

  Man har en positiv syn på Ryssland, och det är bra, och man har en intressant ekonomisk analys och omvärldsanalys, men så förlorar man allt detta genom artiklar som pekar ut judar istället för imperialismen som världens hot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina tankar 2014 var helt andra än idag 2016 Demokratbloggen. Vad har hänt?

   Radera
 3. Nu har Bert Karlsson öppnat ytterliggare 200 nya platser för flyktingar. Denna gång är det Simrishamns sjukhus som de styrande anser vara bättre åt parasiter än att bedriva sjukvård åt Simrishamnsborna med omnejd.

  SvaraRadera
 4. hade jag resa tillbaka i tiden hade jag satt båda botten av havet som knullade fram grisen ,kräket ,förrädar horan stefan löfven .. fy fan det äcklar mig allt i sverige.. har aldrig varit socialdemokrat eller vänster svin.. LÅT RAS KRIGET BÖRJA

  SvaraRadera