tisdag 29 juli 2014

Sverige och svenskarna i minoritet omkring 2040 med den utveckling som pågårNär blir svenskarna i minoritet?


Det finns tre scenarier, men nr 3 kräver att SD: s politik blir hela riksdagens politik från och med nästa år, och det är knappast tänkbart. Tumregeln är inga större förändringar i svensk politik, och då kommer svenskar vara i minoritet någon gång mellan 2040 och 2060.

Sverige kan äran att vara det första europeiska landet med en majoritet av icke-européer. De arbetar hårt för det, måste man medge. Kommer det att lyckas? Sverige är hittills det bästa budet på ett land som först kommer att ”bli förstört”. Jag har varit i tvivel om den rätta kandidaten. Frankrikes getton kan ingen slå. Storbritanniens undfallenhet är legendarisk. Belgien har stora getton några hundra meter från centrum av Bryssel. Men det är dags att avslöja vem vinnaren blir: Det nordiska paradiset, även känt som Sverige, det land som är världsledande nästan allt, inklusive självförstörelse.

I Sverige ger man sig inte, inget tvivel om det. Från och med 1980 och till och med 2013 har det utfärdats 1.757.565 permanenta uppehållstillstånd (PUT). Det är i genomsnitt 51.693 PUT om året, men det är inte hela historien. Sedan 2006 har antalet legat på över 86.000 per år, och det överstegs förra året, 2013, med 116.587 utfärdade uppehållstillstånd. Med undantag för en enda avvikelse går trenden bara åt ett håll: Fler uppehållstillstånd för vart år. Det ligger helt i linje med den senaste prognosen från Migrationsverket som tar emot de nyanlända. 80.000 asylsökande är det senaste budet för 2014, förmodligen är detta i underkant, men vi får se…Tre scenarier. Morten Uhrskov, JP


Kommentar på bloggen om Reinfeldt
”Det är uppenbart att Reinfeldt med sina hantlangare arbetat för att av Sverige skapa en "Nattväktarstat". Man har hunnit med ganska så långt med det genom att privatisera mycket av det vi tidigare haft statlig kontroll av - staten ska inte äga någonting! Folket får själva sköta sin välfärd och sociala trygghet bäst de kan och har resurser till!

Enligt Reinfeldt ska inget längre vara statligt utan vara ett privat ansvar. Det enda som en stat ska ha ansvar för, enligt principen för en nattväktarstat är försvaret och polisen. Inget annat. Allt annat får medborgarna själva skaffa sig och finansiera, som privata sjukförsäkringar, privata arbetsförmedlingar och bemanningsföretag osv, osv. , detta ser vi redan klara tecken på, denna systematiska privatisering och utlokalisering av allt som är svenskt. Men tro inte att vi kommer märka det på någon nämnvärt sänkt skatt? Men det beror på att landet tagit "ansvar" för så många outbildade och arbetslösa invandrare från avlägsna länder, religioner och kulturer.

Dessa är till för att bl a trycka ned och sänka löneläget för alla svenskar. Vi ser också en minskad styrka hos våra fackliga organisationer. Så snart blir det väl som i USA, att vill man vara med i facket får man inget jobb hos allt fler arbetsgivare.Målet är att skapa ett låglöneland av Sverige och då kan man inte längre bibehålla den forna välfärdsstaten, för till det finns det inga statliga resurser längre.”
Från en god vän:

Invandringen till Sverige är som ett trähus som drabbats av husbock - det äts upp inifrån utan att ägaren märker något. Inte ens när Anticimex talar om för honom att han måste göra något åt det omedelbart, för annars rasar huset i hop i ett enda stort dammoln, så lyssnar han!

"Husbocken" är alla bidragsförsörjda invandrarna som hela tiden tär, gnager och äter inifrån på vårt lands kapital och alla resurser, som utarmar den svenska samhällskroppens konstruktion som bara blir svagare och svagare. Inte ens när vi "alarmister", vi som bor i huset, vi upplysta sannings- och faktasökare ropar ut faran, vi som ständigt kallas av "ägaren" och hans hantlangare för rasister och främlingshatare, inte ens när vi skriker om vad det är vi ser varje dag, inte ens när Merit Wager skickar sina faktaböcker om "husbocksbekämpning" till "ägaren" och till landets politiska ledning, inte ens när Anticimex kunniga yrkesmän, "miggorna" högljutt varnar, så lyssnar man. 

Detta är vad vi i Sverige står inför inom en mycket snar framtid. Kusligt, för ingen bryr sig om oss eller vad vi säger, hur klokt vi än framför det hur mycket fakta och siffror vi än avslöjar, så bryr man sig inte. Invandringen/husbocken står oss nu ända upp till skorstenen nu!

Läs:


2 kommentarer:

  1. Minoritet i åldersgruppen 0-25 är det enda som spelar någon roll.

    SvaraRadera
  2. Det som Reinfeldt och hans knähundar gör med Sverige är precis som han har skrivit i boken det sovande folket. Där står bla att Sverige skall inte ha svältande invånare men att vi skall förlita oss på att politiken skall fixa välfärden skall vi glömma. Där står även att Svensken är mentalt handikappad och det stämmer helt klart för hur skall det annars gå att förklara flertalet Svenskars sätt att lägga sina röster.

    SvaraRadera