onsdag 16 juli 2014

Sveriges odemokratiska fackförbund. Fredrik Reinfeldt Sveriges fiende nummer ett, del 2”Alltid fel att porta partier från facket 
 Ledare Ivar Arpi
14 juli 2014 kl 17:57, uppdaterad: 15 juli 2014 kl 14:24 

Man bör se ”över om det inte finns möjlighet för någon av de som redan finns i Sverige [att] få de jobben, innan man går utanför Europas gränser.”

”Innan vi går ut i omvärlden och ber människor att flytta till Sverige är det väl väldigt bra om vi först ser om det finns människor i Sverige som vill ha de här jobben”.

Men ovanstående uttalanden kommer inte från Sverigedemokraterna, utan från Jan Larsson som är Socialdemokraternas valledare, och från Urban Ahlin som är utrikespolitisk talesperson för S.
Sedan 2008 är det förbjudet i lag att neka någon medverkan i ett fackförbund på grund av personens kön, transidentitet, etnicitet, sexuella läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Fullt rimligt och rättvist. Men att utesluta sverigedemokrater från förtroendeuppdrag är alltså okej? Nej, det är vare sig rimligt eller rättvist. Om än lagligt.

Den svenska modellen har stor legitimitet, men den bygger på att facken representerar sina medlemmars intressen. Därför är det odemokratiskt att medlemmarna inte själva får bestämma vem som ska företräda dem.” Läs Svd och Petterssons

Fredrik Reinfeldt Sveriges fiende nummer ett – del 2


Den unga politikergeneration som kommer att ta över efter den som i dag har makten kommer att tvingas diskutera borttagandet av reformer snarare än införandet av nya eller förbättrandet av de gamla.”
(Fredrik Reinfeldt i riksdagen, 8 juni 1994.)

Han har fått för sig att sociala trygghetssystem enbart är av ondo och att de ska nedmonteras så snart det är möjligt. Hans förakt mot socialdemokratin yttrade sig i att han såg allt i samhället som en produkt av socialdemokratisk politik, även om de var en produkt av många ansvarsfulla svenskars önskan att få leva och bo i ett samhälle präglat av solidaritet.

En moderat tycks till sin natur vara en egoist som gärna vill sko sig själv, en person som aldrig skulle uppoffra sig för andra, inte minst när det kommer till att hjälpa mindre bemedlade svenskar. Mycket pengar vill moderaten ha för sin egen del, men han bryr sig inte om att vara solidarisk till den egna nationens medborgare.

Han struntar totalt i andra svenskars välmående, bara han själv får bo i sitt vita reservat, åka i sin fina bil och hyra in billig arbetskraft från något låglöneland för att piffa upp den redan lyxiga bostaden. I fallet Reinfeldt har det gått betydligt längre än så, då han inte bara struntar i svenskarna, han föraktar dem också.

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna förlorade sin själ redan under Olof Palmes tid. Partiet blev snabbt globalisternas redskap i en internationaliseringsprocess med det långsiktiga målet att upplösa nationerna. Massinvandringen inleddes under Olof Palmes tid, förvärrades under borgerliga regeringar och fortsatte sedan att accelerera oavsett vilka regeringar eller vilka politiker som styrde landet.
Den socialdemokratiska bidragspolitiken gick överstyr redan för decennier sedan, men partiet har varit helt beroende av bidragstagarnas röster. Det är huvudsakligen det bidragsberoende invandrarkollektivet som numera håller socialdemokratin levande, men hjälpen från det socialdemokratiskt infiltrerade Sveriges Television och Sveriges Radio är inte obetydlig.

Det är tydligt för de flesta att den goda socialdemokratiska politiken hade övergivits i många avseenden, bidragen var för många och för lätta att erhålla, men den socialdemokratiska politiken innebar samtidigt en trygghet för alla som blev ställda på bar backe, för de som blev sjuka, förlorade sina arbeten eller inte kunde få en inkomst av andra skäl. Socialdemokraterna ville inte slänga dessa utsatta människor på sophögen, vilket skulle kunna bli effekterna av den politik som Reinfeldt tidigt förordade.

Liberalernas man kliver fram
De extrema marknadsliberalerna hade hittat sin man. Genom sina egna politiska kanaler ser de till att människor av Reinfeldts sort får möjlighet att göra politisk karriär.

Efter några dåliga val av moderaterna började man nu leta efter en ”förnyare”, några eller någon som kunde axla manteln efter att den tidigare partiledaren Bo Lundgren misslyckats med att få partiet att växa. Hjärnorna inom det numera liberala partiet hade bestämt sig för hur man skulle få partiet att bli en maktfaktor, för det var viktigare att partiet blev stort och inflytelserikt på den globala arenan än att man bedrev en politik som var bra för Sverige.

För de nya moderaterna var det viktigt att ge stöd åt en politik som inriktade sig på att ”knyta världen samman”, d.v.s. överge nationalstaten så mycket som möjligt och låta tjänster, varor, kapital och människor få flöda fritt oavsett konsekvenserna av det. Det var viktigt att hitta en politiker som kunde accepteras av de marknadsliberala och inflytelserika nyckelpersonerna inom näringslivet och av de stora drakarna inom media.

Det gällde att hitta någon som satt djupt förankrad i global liberalism och som kunde hjälpa till att omvandla Sverige från det lugna, trygga samhälle det var till ett samhälle med vassa armbågar, konkurrens och utslagning. Det gällde att hitta en rotlös figur som föraktade den egna nationen och ville uppfylla globalisternas drömmar om en värld utan gränser.

Reinfeldt hade alla förutsättningar att lyckas ge marknadsliberalerna den politik de ville uppnå. Han hade de kvaliteter och de åsikter som den alltmer internationaliserade världen krävde. Och han föraktade Sverige.

Moderat inrikespolitik
Strikt inrikespolitiskt hade Reinfeldt den fördelen att han och moderaterna ofta framställdes som det enda alternativet till socialdemokratins betongsocialism, skatteslöseri och tröghet att anpassa sig till snabba förändringar av samhället.

Socialdemokraterna hade inte bara blivit ett sällsynt extremt bidragsparti, deras väljarbas började alltmer bestå av socialbidragstagare med ursprung i andra länder, människor som sökt sig hit enbart för att kunna få sig en inkomst som innebär stor rikedom i det egna hemlandet.

Ett uppehållstillstånd i Sverige kunde göra dem rika snabbt, ja till miljonärer i hemlandets valuta. De kommer inte hit för att hjälpa oss, människor från de kulturer vi uppmuntrar att komma hit har ofta de självuppfyllande egenskaper som moderaterna numera uppskattar, de är här för att stimulera sin egen ekonomiska tillväxt, antingen genom hederligt arbete, som bidragstagare eller brottsling.

När många tröttnat på den sällsynt generösa bidragspolitiken från svenska skattebetalare till människor som inte har i Sverige att göra – av något enda skäl – lockades de av Reinfeldts retoriska utspel om att bidragen borde minska och fler skulle tvingas arbeta. Det är svårt att inte hålla med en politiker som ger intryck av att vilja spara skattemedel och moderaterna fick många röster på den enkla politiken.

Men det absoluta flertalet av moderaternas väljare har ingen aning om hur partiets långsiktiga politik ser ut. De har ingen aning om att moderaternas politik innebär ökad massinvandring och döden för det svenska Sverige.” Exponerat      Del 1 

Läs en utmärkt artikel om partierna och massinvandringen
När du har läst igenom denna blogg så lyssna på sommarprat med Ingrid Carlqvist

1 kommentar:

  1. Det är uppenbart att Reinfeldt med sina hantlangare arbetat för att av Sverige skapa en "Nattväktarstat". Man har hunnit med ganska så långt med det genom att privatisera mycket av det vi tidigare haft statlig kontroll av - staten ska inte äga någonting! Folket får själva sköta sin välfärd och sociala trygghet bäst de kan och har resurser till!
    Enligt Reinfeldt ska inget längre vara statligt utan vara ett privat ansvar. Det enda som en stat ska ha ansvar för, enligt principen för en nattväktarstat är försvaret och polisen. Inget annat. Allt annat får medborgarna själva skaffa sig och finansiera, som privata sjukförsäkringar, privata arbetsförmedlingar och bemanningsföretag osv, osv.
    Detta ser vi redan klara tecken på, denna systematiska privatisering och utlokalisering av allt som är svenskt. Men tro inte att vi kommer märka det på någon nämnvärt sänkt skatt? Men det beror på att landet tagit "ansvar" för så många outbildade och arbetslösa invandrare från avlägsna länder, religioner och kulturer. Dessa är till för att bl a trycka ned och sänka löneläget för alla svenskar. Vi ser också en minskad styrka hos våra fackliga organisationer. Så snart blir det väl som i USA, att vill man vara med i facket får man inget jobb hos allt fler arbetsgivare.Målet är att skapa ett låglöneland av Sverige och då kan man inte längre bibehålla den forna välfärdsstaten, för till det finns det inga statliga resurser längre.

    SvaraRadera