fredag 18 juli 2014

"Vildingarna" i Malmö. Kultur berikande!Här följer brev från Sandor Herold till politiker i Malmö och skribenter på Asylsvenskan

Malmö 15-7 2014

"Vildarnas" uppvisningar duggar tätt.

Den senaste "vildeuppvisningen" ägde rum igår vid lunchtid i det pittoreska och invandratäta Seved.

Två män knivskars på Rasmusgatan av fyra personer.   Tydligen så är de inblandade "vildarna" på något sätt släkt med varandra, något som verkar vara väldigt vanligt bland "vildarna". Man kan kanske misstänka att en av orsakerna till alla våldshandlingar som "vildarna" ägnar sig åt inom släkten är ett resultat av långvarig inavel.

Många av "vildarna" kommer ju tydligen från isolerade hemtrakter där generationer av kusingifte och liknande företeelser nu resulterar i dessa genetiska missbildningar bland "vildarna" och som kanske utlöser dessa numera näst intill dagliga uppvisningar i våld på Malmös gator.

I artikeln om den senaste "vildeuppvisningen" kan man läsa att polisen har beslagtagit ett antal knivar och gatustridsvapen. Tydligen så kan vi idag räkna gatustridsvapen, vad det nu kan vara, som ett vardagligt tillbehör hos "vildarna" likväl som t.ex en mobiltelefon idag är något som så gott som alla människor har med sig.

Detta får mig att osökt undra om det inte är på tiden att vi i Malmös statsvapen också bör lägga till något av dessa gatustridsvapen intill Malmögripen.

Kanske i form av två korslagda basebollträn eller knogjärn så att våra nyanlända "vildar" också kan känna gemenskap med sin nya hemort även på detta sätt.

Vad tycker ni?

Inte för att jag har väntat mig något svar från någon av er "ansvariga" politiker men den totala tystnade från er sida kan jag inte annat än tolka som att ni inte vet hur ni skall kommentera utvecklingen vad det gäller "vildarnas" uppvisningar och att ni kanske funderar på vad det är för ett Malmö ni har skapat.

Om inte annat så avslöjar er tystnad på ett utmärkt sätt eran brist på allt vad moral och ryggrad är. Ordet skam är väl hos er ett totalt okänt begrepp också förmodar jag likväl som heder.

Att ni saknar dessa egenskaper kommer inom en snar framtid att bevisas då ni kommer att visa upp er vid valstugorna nere vid Gustav Adolfs torg fjäskande inför de Malmöbor vars stad ni har sett till att bli ett mångkulturellt träsk.

Väl mött där nere!/ Sandor Herold,Malmö
Malmö17-7-2014


Politiker med tunghäfta

Ett flertal gånger har jag tillskrivit politiker och kommunalråd i Malmö angående de mångkulturella "vildarnas" framfart på Malmös gator som innefattar allt från skottlossning, knivslagsmål, misshandel, kidnappning samt försök att köra ihjäl folk med fordon.

Mina skrivelser har innefattat frågor som jag som kommuninnevånare och skattebetalare faktiskt förväntar mig svar på. Men inte en enda av dessa politiker har svarat.
 
Inget svar är ju också ett svar brukar man säga och en av anledningarna till oviljan att höra av sig är säkerligen att ämnet är känsligt eftersom "vildarnas" uppförande knappast är försvarbart ens för den mest fanatiske och verklighetsfrämmande mångkulturförespråkare.

Döm om min förvåning när jag i onsdagens Sydsvenska finner ett svar från kommunalrådet Katrin-Stjernfeldt-Jammeh (s) på en insändare  som två dagar tidigare var publicerad i nämnda tidning. 


Naturligtvis var inte insändaren  vare sig från mig eller någon annan med liknande uppfattning och naturligtvis så berörde den inte heller något som hade med invandring att göra. Sådana insändare är numera mer eller mindre bannlysta i tidningen.

Nej, insändaren som kommunalrådet svarade på kom från en småbarnsförälder som beklagade sig att det var svårt att få plats med barnvagnar på de  nya  s.k superbussarna som numera trafikerar vissa sträckor i staden. Bl.a ut till månkulturens flaggskepp Rosengård.
 
Det tog alltså inte mer än två dagar förrän svaret fanns i tidningen på nämnda insändare. Här var kommunalrådet verkligen alert och man kan väl fråga sig varför inte samma snabbhet och vilja finns när det gäller att besvara frågor angående de mångkulturella"vildarnas" gärningar och framfart.

Kommunalrådet svarar bl.a att hon skall förbättra tillgängligheten för familjer att ta sig fram med dessa bussar samt att det skall bli en förbättrad utbyggnad av förskolor ,skolor, gröna skolgårdar, barnvänliga och trygga boende och stadsmiljöer bla bla bla.....Hennes sista mening i svaret lyder "att det är ett steg mot att göra Malmö till Sveriges barnvänligaste stad".

Kommunalrådet Katrin Stjernfeldt-Jammeh med man


Detta föranleder mig att ställa följande frågor till kommunalrådet:

På vilket sätt anser du att en stad där skottlossning , knivslagsmål, misshandel och kidnappningar på öppen gata numera är näst intill alldagliga händelser är barnvänlig?

Anser du att det är barnvänligt när ett barn blir vittne till när ett antal mångkulturella "vildar" misshandlar barnets fader och avslutningsvis försöker att kasta ner denne från en gångbro?

Anser du f.ö att det hör till god etik och moral att strunta i att besvara obekväma och känsliga frågor till vissa kommuninnevånare, särskilt när dessa berör ämnet mångkultur och vissa mångkulturella "vildars" beteenden?

Önskar svar på dessa  frågor inom 48 timmar. Alltså samma tid som barnvagnsinsändaren besvarades.

 Sandor Herold, Malmö

6 kommentarer:

 1. Sandor Herold är verkligen en hedersman som det alltid är en fröjd att få läsa varje gång. Saknar lite John Wilthorn och Inger-Siv Mattsson men kanske åldern har börjat ta ut sin rätt i deras fall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. I John Wilthorns fall är det troligaste att ålden har satt stopp. Han finns kanske inte ens med oss längre.

   Radera
 2. Usch tänk att vakna på morgonen och ha herr Jammeh bredvid sig
  i sängen efter första kärleksnatten.
  Hon måste vara stark fru Jammeh, Men så är hon ju politiker
  Jag hade antagligen fått ett nervsammanbrott.
  Heima

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror snarare att hissen inte går ända upp och att det fattas ett antal hästar i stallet. Detta gäller det absoluta flertalet av de politiker som företräder 7Klövern.

   Radera
 3. Man ska inte vara kommunpolitiker om man särbehandlar folk utifrån vilken etnicitet de har.
  Bor man i Malmö och betalar skatt har man då inga rättigheter bara skyldigheter?
  Har Fru Jammeh inga skyldigheter i sitt politiska arbete kan man undra?
  Hoppas att hon och övriga 7-klövern åker all världens väg vid valet 2014.
  Fas 3 skulle passa bra eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fas 3 är alldeles för bra åtgärd för dessa missfoster. Rännstenen och bespottande är vad de förtjänar inget annat.

   Radera