måndag 25 augusti 2014

Anders Borg vill ha fler gudar i samhället. Church of England säger ifrån om jihadister 
På mitt inlägg om Svenska journalister maktens megafoner inkom två kommentarer som jag tycker är värda att ta in igen.

"Det smärtar oss i hjärtat att vårt folk försvinner men det kommer att smärta den kapitalistiska kassakistan den dag det folk och den kultur som frambringade rikedomen är borta."

”Det är ett övertagande av Sverige från deras sida som de absolut inte skall lyckas med.
Livstidsutvisa en till två miljoner invandrare från Sverige och dra tillbaka det svenska medborgarskapet. Inga bidrag skall betalas ut.”

Anders Borg kan tänka sig ekonomiskt stöd till moskébyggen och svensk imamutbildning 

Artikeln är från juli men är intressant och visar hur de nya moderaterna tänker och har för planer för Sverige.

– Jag är inte säker på att om staten är sekulär så blir samhället präglat av sammanhållning, det kan variera över tiden, sa han.

Han menade att för att skapa ett inkluderande samhälle så kan det krävas kompromisser med sekulära principer. Staten ska inte vara avvisande utan inbjudande till religionerna.

– Jag tror det kloka är att staten och samhället framförallt har det ihop lite grann med alla gudar, sa han.

Anders Borg berättade att han själv är kristen, men det var inte specifikt kristna grupper som han ville gynna. Han tyckte till exempel att Svenska kyrkan hade fått tillräckligt med pengar redan. I stället var det muslimska grupper som han såg som utsatta.

– Jag är mot nästan alla budgetsatsningar, men här skulle jag nästan säga att man skulle kunna satsa mer. För om vi inte hjälper den muslimska gruppen med byggnader eller imamutbildning, då kommer wahabiterna, saudierna och andra mer extrema grupper in, sa han.

”Huvudduk får inte hindra”
Han var tydligt oroad över att stora invandrargrupper från Somalia, Irak, Eritrea och Afghanistan inte skulle känna sig delaktiga i Sverige. Därför menade han att det är mycket viktigt att inte stöta bort dem, även om de kanske har en annan syn på jämställdhet än den som är dominerande i Sverige. Han ansåg till exempel att huvudduk inte ska få hindra flickor från att delta i skolan.” Exponerat Läs Hela artikeln och alla kommentarer


Från En dåres försvarstal
”Vi har haft alldeles för mycket tålamod
Fredrik Reinfeldt ska inte tala med svenska folket om tålamod. Det har vi haft alldeles för mycket och för länge. För att straffa de 5,7 procent väljare som i valet 2010 röstade på Sverigedemokraterna kastade sig Fredrik Reinfeldt handlöst i famnen på invandringsextremisterna i miljöpartiet och genomdrev en ännu mer extrem invandringspolitik än som redan var fallet. Ett exempel på hämnd- och strafftänkande som anstår en mycket liten pojke på sandlådenivå.
Reinfeldt ska ta sitt pyramidala misslyckande med sig och gå nu. Allt eventuellt förtroende är kört i botten, till stor del också bland moderata väljare. Konkursboet efter åtta år med alliansregeringen kommer att lämpas över på Stefan Löfven (s), om det blir han som efterträder Reinfeldt. Men då är Reinfeldt redan långt härifrån.
Efter hans sommartal återstår bara en fråga: Vad behövs mer för att svenska folket ska dra upp näven ur byxfickan?” Julia Caesar

Några kommentar på  Julia Caesars inlägg
Slanet -Posted: 17 August 2014 - 02:38 - Reply
Reinfeldt verkar ha ett sånt grundmurat hat mot det Svenska välfärdssamhället att han gör allt han kan för att rasera det. Om hatet sedan beror på att socialdemokraterna byggde upp det under lång tid eller om det har andra ideologiska orsaker låter jag vara osagt. Han har skickligt manipulerat folket genom att använda pressen men även andra politiska partier. Jag tänker främst på den uppiskade hatstämning som PK-media ligger bakom med att kalla allt och alla som inte faller i ramen för rasister eller rasistiskt. Men även på hur extermvänstern har brukat våld mot sverigevänner. Det är anmärkningsvärt att en statsminister t.o.m. har försvarat politiskt våld genom att säga att dom som röstar på SD minsan får finna sig i det.

För mig är han inget annat än en fullblodspsykopat som genom manipulation har fått landet till ruinens brant. Sverige en gång ett föredöme, nu saknar jag ord för hur illa det har blivit.
Jag måste erkänna, jag var själv blind länge. Köpte PK-medias lögner, men till slut så såg jag igenom. Såg igenom “rasistsiterna” på nätet som beskrev sanningen, såg igenom fackets lögner om att vissa politiska motståndare (gissa vilka) var rasister. Såg igenom hela etablissemanget, att alla från såväl vänster till höger var styrda som marionetter av Reinfeldt.

Rudolf-Posted: 17 August 2014 - 02:48 - Reply
Detta kan vara början till dumsvenskens uppvaknande. För att börja rätta till vårt land räcker det inte med en valsedel,vi måste dagligen visa att vi accepterar inte detta längre.En bra övning kanske kan vara att tala om för dom kommunala representanterna i valstugorna att dom faktiskt står som representanter för denna vidriga konstellation av landsförrädare som alliansen utgör! Precis som J.C. säger så har negerkungen lyckats med bedriften att bli mer avskydd än Palme,att ingen har knäppt honom styrker bara teorierna om att det låg utländska krafter bakom Palmemordet, ingen svensk har haft modet till något dylikt. Inte ännu.
Sophia-Posted: 17 August 2014 - 04:08 - Reply

Detta är fruktansvärd kränkning mot det som SD och dess väljare har påtalat hela tiden. En ansvarslös invandring men då enbart fått höra man ska inte ställa Vi emot Dom! Och invandringskostnader har man inte fått tala om! Rasistepitetet, våld, avskedanden uteslutningar och uthängningar i register med Expressens som beställare. För att inte tala om den stigmatisering som de som jag t.ex valde att tala om att jag var SD till familj och vänner. Och nu passar det att krypa till korset och erkänna att vi hela tiden hade rätt. Jag är förbannad och kränkt och jag säger som du Julia, “ingen politisk psykopat ska kommendera mig att öppna mitt hjärta. Mitt hjärta är öppet för alla människor som jag håller av, men jag avgör själv vilka därutöver jag släpper in. Mitt hjärta är definitivt stängt för Fredrik Reinfeldt.”

F.ö har jag fått över hela min familj till SD utom en inbiten sosse och vännerna har återvänt och de flesta har gett mig rätt.

Men sveket av Reinfeldt kommer jag aldrig att förlåta och all skada han tillfogat vårt land
Mitt tålamod tog slut för längesen…”  Läs Julia Caesar

Gunnar Sandelin och Karl-Olov Arnstberg ha en blogg Mörkläggning och invandring som jag rekommenderar alla att gå in på varje dag.

Ord som icke bär
Islamistiska extremister kommer att ta sig till Storbritannien, om inget görs för att stoppa dem, säger David Cameron, då Church of England ”gör ner” David Cameron´s oklara Mellanöstern politik.
Cameron menar att de måste ”stoppas” i Syrien och Irak

 Han har fel. När jihadister har blivit besegrade där, reser de som är från Europa fortare ”hem”  och de kommer att vara mer arga och hämndlystna över att ha besegrats. 

Det är matematiskt säkert att flera europeiska judar kommer att dö ", säger den fransk-judiske ledaren. Också andra kommer att dö under de närmaste åren, det kan inte förhindras i denna sena timme. Europa har haft tre år på sig för att föregripa detta, men tog inte chansen. Nu väntar Islams kaos  oss på allvar, hur många offer kommer européerna att acceptera och hur länge kommer de skyldiga politikerna undan när folk börjar ?”Snaphanen och Document

Church of England kritiserar statsministerns "osammanhängande" Mellanösternpolitik

• David Cameron har uttalat att  "militär skicklighet" kan behövas i kampen mot IS
• Varnade för att terrorn kan föras till Storbritannien, om inget görs
• Krävs "tuff, intelligent och tålmodigt svar på Mellanöstern hot
• Engelska kyrkan anklagade regeringen för att ha övergett kristna i Irak
• Tillfrågades varför ingen hjälp hade givits till dem som flyr staden Mosul

"Vi måste bannlysa onda jihadister från dessa stränder"


Lord Carey var ärkebiskop av Canterbury 1991-2001. Vilken skillnad från den svenska skyddade verkstaden för de fromma, politiserade kvinnorna, Svenska Kyrkan eller biskop Steen Skovsgaard: Vi …”tacka Gud för islam och muslimsk närvaro i vårt land.”
 
Det första steget är att dra deras pass. Detta inkluderar unga människor som vi förstår planerar att resa för att begå terroristattacker, tillsammans med de som slåss för främmande terroristgrupper. De skall inte ha tillgång till förmånen att få resa med ett brittiskt pass ….- och de bör definitivt inte kunna resa tillbaka med de barbariska och blodtörstiga  färdigheter de har förvärvat.

Unga människor som har rest utomlands för att begå våldsamt ”jihad” skall veta innan de reser att det finns ingen väg tillbaka till ett civiliserat land.

De andra och viktigaste steget är att återvinna ett förtroende för vår egen nations värderingar. Alltför länge har vi varit besvärade och till och med skämts över vår brittiska identitet.. .Faktum är att alltför länge har läran om mångkulturalism lett till att invandrare upprättat helt separata samhällen i våra städer. Detta har lett till hedersmord, kvinnlig genital omskärelse och upprättandet av sharialag i innerstadsområden i  hela Storbritannien
 
... .Den blodtörstiga framryckningen av IS är en påminnelse om att totalitarism är långt ifrån död. Vår kamp [mot totalitarism] fortsätter. Varför jag, som kristen, tror vi måste förvisa onda brittiska jihadister från dessa stränder, säger den tidigare ärkebiskopen av Canterbury Lord Carey.”Snaphanen, Daily Mail

Läs: David Cameron uttrycker stöd för islam
Tal av Enoch Powell 1968-04-20 (översatt till svenska)

"Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra. I försöken att göra så stöter man på hinder som är djupt rotade i den mänskliga naturen. Det onda märks inte förrän det har visat sig, och i varje dess steg finns rum för dispyter huruvida det är verkligt eller imaginärt. De dagsaktuella problemen tar uppmärksamheten; frestelsen inom politiken är stor för att bekymra sig för det omedelbara, på bekostnad av det framtida.

Framför allt är folk benägna att se varningar för problem som orsaken till problem, och även att man önskar problem. "Om bara", älskar de att tänka, "om bara folk lät bli att tala om det så skulle det nog inte inträffa". Kanske går denna vana tillbaka till en primitiv övertygelse om att ordet och saken, namnet och objektet, är samma sak.

I alla händelser är inte diskussionen om framtida undviklig ondska särskilt populär bland politiker, men den är i hög grad nödvändig. De som smiter från den diskussionen förtjänar fördömanden från dem som kommer efter."


På denna blogg kan du söka på David Cameron så hittar du många intressanta inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar