måndag 18 augusti 2014

Margot Wallström vill inte ha större klyftor i samhället. Sandor Herold tycker till.Klyftor i samhället
Till:

Har skickat denna insändare till Sydsvenskan och vill bara tillägga följande:
att du inte skäms din lilla hycklerska. Fy fan för sådana falska  s k arbetarrepresentanter.
 
En stor arbetarkänga rätt upp i den kroppsdel som du använder när du sitter skulle du ha!!!!!
 
To: asikter@sydsvenskan.se
From: sandorherold@hotmail.com
Date: Fri, 15 Aug 2014 10:05:51 +0200
Malmö 16-8


Förre EU-kommisionären Margot Wallström skall tydligen bli sossarnas s k vallokomotiv.
Ett av skälen till att hon ställer upp på detta är enligt henne själv att hon inte vill leva i ett samhälle med större klyftor.

Detta säger alltså en person som under de tio åren då hon var EU-kommissionär tjänade ca 19 miljoner samt fick en s k övergångsersättning på 4,5 miljoner efter skatt då hon slutade.

Margot Wallström är idag 59 år och kan även se fram mot en bekymmersfri tillvaro då hon fyller 65 enär hon då kommer att ha en pension från EU på 80 000 kr efter skatt.

En sann företrädare som säkerligen många gånger har använts sig av politiska floskler som alla människors lika värde, rättvisa, jämlikhet och solidaritet.
 
Sandor Herold,Malmö

Sent: Saturday, August 16, 2014 8:19 PM
Subject: Re: klyftor i samhället
Men Sandor,
Till skillnad från Fredrik Reinfeldt som uppmanar Sverige – d v s svenska skattebetalare och fattigpensionärer - att “öppna sina hjärtan” för den ständigt accelererande massinvandringen, så kommer naturligtvis Margot Wallström att öppna såväl sitt hem som sin börs för “nya svenskar”. Eller vad tror du..?

//Kenneth Sandberg

Från Pia Åström:
Än en gång, stryk mig från din maillista. Din argumentation är bortkastad. Bearbeta må dina demoner på annat håll.
Pia

Skickat från min iPad


Kenneth Sandberg
Inte drar jag alla moderater över en kam, för att jag belyste hur Fredrik Reinfeldt vädjar till andras (!) generositet. Som ett av landets högst betalda kommunalråd utgår jag ifrån att du – i likhet med Margot Wallström – öppnar hem och bankkonto för de som tar sig hit.!?

//Kenneth

Läs mer om Margot Wallström:


Här gråter Margot över alla våldtäkter i Kongo. När får vi se henne gråta över svenska kvinnor som mördas  och våldtas? Elin Krantz är bara en av många.

 

3 kommentarer:

 1. Politiker är skådespelare som säger vad de förväntas säga. Det är inte det att Margot Wallström genuint ogillar klyftor, utan att hon personligen kan tjäna på att säga så.

  SvaraRadera
 2. Hon skulle stannat kvar och inte kommit tillbaka för att förpesta tillvaron för oss svenskar som vill behålla det genuina Sverige med riktiga dvs infödda svenskar.
  Heima

  SvaraRadera
 3. När i helvete skall merparten av Svenska folket få upp ögonen och inse att 8 Klöverns politiker skiter fullständigt i dem de har enbart ett för ögonen och det är att berika sig ekonomiskt så mycket som det bara gå så länge de orkar att klamra sig fast vid köttgrytorna som VI Svenska skattebetalare ständigt fyller på. Margot Wallström är en sopa och skall vara där hon hör hemma alltså på den politiska soptippen.

  SvaraRadera