lördag 16 augusti 2014

Ondskefulla mänEtt upprop till Sveriges medborgare

Jag och många med mig, eftersträvar ett demokratiskt och jämställt samhälle med en balanserad och behovsanpassad invandringspolitik i ett land där alla medborgare skyddas av och är lika inför lagen. Ett Sverige som inte räds att sätta ned foten när våra frihetliga värden hotas eller när våra mänskliga rättigheter, folkrätten, vår kultur och andra viktiga värden kränks. Ett Sverige som inte räds att kraftfullt motverka att totalitära ideologier vinner ökat inflytande i landet och vars fundamentala värderingar står i stark konflikt med de värderingar som format Sverige i modern tid. Läs hela artikeln


Nedanstående insändare är så bra att jag tycker den är väl värd att läggas in även på denna blogg. Kanske kan ni som läser den kopiera den och lämna vidare till vänner och bekanta.

Landsförrädaren 15 augusti 2014
 
INSÄNDARE. Han är varken en billig kopia eller en klantig simulant, utan här talar vi om en genuint hatfull och uppenbarligen mycket ondskefull individ. ! En alldeles tvättäkta landsförrädare i modern tid och i sin allra värsta skepnad, fullproppad med ett djupt förakt och ett sjukt hat mot sitt eget folk!   Han gör allt som står i hans makt för att förgöra folket och förstöra landet, hans eget folk och hans eget land!  Detta är något helt nytt, något som aldrig tidigare har hänt i landets historia!

Han skräder heller inte orden när han beskriver sitt djupa hat för ursprungs-befolkningen och alla dess traditioner och tusenåriga kultur samt hur totalt värdelösa och avskyvärda han anser folket vara.
Och i sken av att vilja ”skapa arbeten” ”förbättra välfärden” ”ge pensionärerna ett drägligt liv” ”bekämpa brottsligheten” osv. så har han lyckat dupera folket med dessa floskler och lögner och skapat sig en maktposition! 

Minst sagt, han har tyvärr varit mycket framgångsrik i sitt onda uppsåt! En ondskefull ulv i fårakläder.
Men istället för att infria sina vallöften så har han genom massimport av outbildade och obildade analfabeter skapat en ännu rent kaotisk situation på arbetsmarknaden, välfärden har han delegerat från dom som betalat och byggt systemet över till hans egna nyanlända icke läskunniga ockupanter, pensionerna kapas undan för undan för landets pensionärer och snart finns inget kvar att leva på, pengar som sedan frikostigt delas ut till de nyanlända glupande och bottenlösa odjuren!

Brottsligheten har han lyckas öka med flera hundra procent och landet har i dag världens näst högsta procenttal när det gäller våldtäkter per capita! Ingen går säker längre, primitivt våld och brottslighet som vi inte ens hört talas om tidigare är numera vardagsmat i det kaos som denne hatfulle landsförrädare har skapat, Du är inte ens säker i Ditt eget hem längre! Ja Ditt och Ditt, Din egen fastighet kan tas ifrån Dig precis när som helst och ges till nyanlända storfamiljer från Afrika och Mellersta östern, en process som redan har startat och är helt ”lagligt” på grund av hans ny-påhittade lagar!

Och genom dessa nystiftade låtsaslagar som nu mer eller mindre sker enligt löpande-bandsprincipen, så håller han befolkningen i ett järngrepp, minsta protester leder omedelbart till motåtgärder och straff av olika dignitet!  Inte ett pip får komma över våra läppar! Absolut inget tillåts störa processen i att förgöra detta en gång så fram-gångsrika och stolta land! Han har också till sin hjälp en mycket omfattande spionorganisation som in i minsta detalj registrerar och kontrollerar befolkningen. Utöver detta förfogar han även över en i stort sett total och allenarådande gigantisk hjärntvättningsapparat, ladets hela mediavärld, tidningar, TV och radio står till denna sinnessjuka galnings förfogande!

Men, nu är han kanske inte direkt ensam och allenarådande på sin blodiga tron, utan han har till sin hjälp sex andra lydiga svansviftande landsförrädare som också dom drabbats av detta landsförrädarvirus, eller om det är genuint hat, ren idioti, ondska eller kanske allt i en enda osalig blandning, bara dom själva vet? Det är lika förödande för oss i vilket fall som helst!
Galningen har regelbundna kontakter med muslimska föreningar, organisationer och samfund, samt islamska terrornätverk över hela världen! Allvarliga svarta skägg slinker in på hans kontor och kommer ut fem minuter senare med stora gapflabb i sina…hm…ansikten(!)  Viktiga beslut för landet tas  först efter  samråd med islamska företrädare, inget lämnas åt slumpen, inga beslut  tas utan att först konsultera och informera dom islamska ockupanterna! Nu är det är bara en tidsfråga innan regelrätta islamska sharia lagar införs! Något som rent teoretiskt kan ske redan i morgon! Domstolar tar redan i dag hänsyn till och dömer ofta i enlighet med islamska värderingar och lagar!

Man kan nog inte komma en landsförrädare mycket närmare än så här, eftersom detta med all sannolikhet är originalet!

Och landet är inte heller bara lite tillfälligt på dekis som en del tycks tro, utan det befinner sig i fritt och okontrollerbart fall rakt ner mot den väntande nattsvarta avgrunden och den totala katastrofen!/Janne

ISIS verkliga själ och mening med allt sitt mördande av bl. a kristna. Svensk IS (sympatisör i arabisk TV

Shejk Ahmed fungerar förmodligen som bara en av många imamer i Sverige och enligt egen uppgift, som muslimsk missionär där han rekryterar unga jihadister i moskéer runt om i landet? Det budskap han framför och som respekteras av de muslimska församlingarna vilket starkt påverkar och radikaliserar unga invandrarkillar, som endera invandrat till Sverige som (förmenta) flyktingar med sina familjer, men även ynglingar som fötts och vuxit upp i Sverige i en muslimsk familj som pga. sin ”flykt” fått PUT.
Våra ansvariga politiker, men även alla vanliga svenskar måste börja få klart för sig, att skälet till islamisternas/muslimernas närvaro i landet är att dessa, dels grovt har missbrukat vårt asylsystem genom att påstå sig vara flyktingar, när det visat sig att de inte är det. Men främst missbrukar de våra grundlagsskyddade demokratiska fri och rättigheter, såväl som vår religionsfrihet för att kunna sprida islam – och detta – i ”religionsfrihetens namn”.
Shejk Ahmed budskap är synnerligen rättframt och alarmerande. Det är skrämmande att den stora okunskapen om islams verkliga och bakomliggande avsikter, i de politiska och mediala leden är så monumental. Det är därför som alla som försöker varna för denna fara för islams spridning kallas på sovjetiskt vis, för ”islamofober”, alltså att makten anser att de hyser en ”sjuklig inställning till islam”. Därför förlöjligar pk-eliten och massmedia t ex Jimmy Åkesson (sd) som gång på gång försökt varna för att ”islam är det största hotet i modern tid för Sverige!”
Ur det arabisktalade programmet ”En ärlig fråga” (http://www.hayatv.tv/)
Programledaren Rashid: Sheikh Ahmed från Sverige. Hejsan!
Shejk Ahmed: Hej broder Rashid! Jag kollade på koranverserna som du bad mig om … och alla verser är rätt. [1] Det står att vi ska döda/strida till den sista dagen i våra liv. Vi kommer strida i Sverige och överallt till man säger ”La ilahailla allah” (Det finns igen Gud utom Allah). Vi kommer ta Sverige och vi kommer ta hela Europa.
Programledaren Rashid: Så du är i Sverige nu?
Shejk Ahmed: Ja!
Programledaren Rashid: Så du äter, dricker och utnyttjar samhällets tillgångar i de otrognas land?
Shejk Ahmed: Nej, jag äter, dricker och utnyttjar samhället som GUD [2] ger mig [3]!
Programledaren Rashid: Så du tar allt? Du lever alltså på samhällets tillgångar?
Shejk Ahmed: Nej, jag tar från det som Gud ger till oss – inte från DERAS samhälle![4]
Programledaren Rashid: Så varför åker du inte till Jordanien, Mekka, Muskat för att njuta av profetens liv och Islam där?
Shejk Ahmed: Vi är här i religionens syfte, för att sprida vår religion!
Programledaren Rashid: Du vet väl att det är Haram[5] att lämna muslimska länderna som muslim för att leva bland de otrogna?
Shejk Ahmed: Guds länder måste kompletteras, i hela världens karta.
Programledaren Rashid: Du säger, att det profeten Muhammed sa ” jag kom till er för att strida tills ni börjar uttala den muslimska trosbekännelsen; ”det finns ingen Gud förutom Allah och Muhammed är hans sändebud” att det är sant??
Shejk Ahmed: Ja, det är sant till 100%!
Programledaren Rashid: Vad menade du när du sa ”Razme lil zalem” (- Förbarma er över världen)?
Shejk Ahmed: När muslimerna förbarmar sig över dem och de betalar den ”jizie” (alltså betala huvudskatt, för att deras ogudaktiga liv skall skonas, genom bl. a sina hem, sina tillgångar eller rent av sådana sinnessjuka saker som sina fruar och döttrar också) som krävs.
Programledaren Rashid: Folket han dödade, alltså människorna som levde under islams tid, när han lät mörda Ka'b ibn al-Aschraf [6], och mörda Ahl Kabilet bin al-Nathir (hela släkten vid namn bin al-Nathir)?
Shejk Ahmed: Det var självförsvar!
Programledaren Rashid: Var dödandet av Ka'b ibn al-Aschraf  självförsvar?
Shejk Ahmed: Ja, det var självförsvar.
Programledaren Rashid: Du sa att han var en person som förbarmade sig över folk, en person som hyste medlidande med andra. Hur kan en sådan person döda?
Shejk Ahmed: Han trodde inte på Gud, så han (Muhammed) lät dödade honom.
Programledaren Rashid: Men för vad dödades Ka'b ibn al-Aschraf?
Shejk Ahmed: Jo, han lät döda honom för han (Muhammed) hyste medlidande med andra.
Programledaren Rashid: Vad säger du om ISIS [7] det som händer i Syrien och Iraq?
Shejken: Det är självförsvar mot det otrogna! De försvarar sin religion och tro!
Programledaren Rashid: Och detta innebär att förfölja och mörda de bl. a kristna i Irak?
Shejk Ahmed: Ja! Vi förföljer de kristna som inte betalar den jizie som är krävd!
Programledaren Rashid: Så ni hyser alltså medlidande med de kristna?
Shejk Ahmed: Är inte detta att ge dem chansen, en möjlighet att betala jizie nog? Är det inte att hysa medlidande med dem?
Programledaren Rashid: Men det är ju de kristnas hem? Låt mig ställa en fråga …. Låt mig få sätta dig in i den situation som du försätter de otrogna i! Skulle du vilja att Sverige och svenskarna skulle ge dig tre val; 1. Konvertera – bli kristen, eller 2. betala jizie samtidigt som du blir svenskarnas slav och andra klassens medborgare, eller 3. bli mördad?
Shejk Ahmed: Jag betalar redan jizie, det heter skatt i Sverige.
Programledaren Rashid (höjer pekfingret bestämt): NEJ! Jizie är inte samma sak som skatt! Skatt är ett måste för varje medborgare i hela Sverige och betalas inte enbart för dig som är muslim.
Shejk Ahmed: Men jizie är som zakat (skatt)!
Programledaren Rashid (fortfarande med höjt pekfinger): Nej hörru, försök inte lura mig. Jizie är inte det samma som zakat (skatt)! Jag är ju själv muslim, så jag vet. Det är stor skillnad! DU förstår – jizie betalas bara av dig – och som konvertit eller en som endast betalar jizie, så är du fortfarande slav åt svenskarna.
Shejk Ahmed: Om det ska bli ett islamiskt Kalifat [8] så skall islamiska reglerna/lagar följas (alltså sharialagar – lagar skapade av Gud).
Programledaren Rashid: Så du menar, regler och lagar som förödmjukar människor, som tar bort människans värdighet? Det är inte lagar/regler, det är ju förtyck!!! Som exempel på en sådan lag, är att man våldtar din fru, mörda din familj och anhöriga, kidnappa dina döttrar och göra dem till sexslavar och dessutom tar alla dina tillhörigheter – allt med våld och hot om ond bråd död – det är förtryck och inget annat och det är fel. Det är ingen lag!
Skulle du vilja att detta blev en lag?
Shejk Ahmed: Är inte detta att hysa medlidande nog, att låta folk få lämna ifrån sin mark och jord så att den blir till en Guds egendom?
Programledaren Rashid: Nej! Barmhärtighet och medömkan är när du låter folk få leva ifred, låter dem få bo kvar i sina hem, låta dem få behålla sina tillhörigheter och allt som är deras egendomar, utan att använda hot, våld, kidnappningar och att mörda de som motsätter sig att bli bestulna. Även om ickemuslimer och kristna skiljer sig tanke- och trosmässigt utifrån din uppfattning och din lära, så är det detta som är att vara barmhärtig!
Barmhärtighet är inte att tvinga någon med hot, våld och ond bråd död att lämna ifrån sig sina hem, alla sina tillhörigheter, sin jord och till och med sitt land. Det är ett förtryck och det är fel!
Tack för samtalet.
* * *
Programledaren Rashid avslutar intervjun med att säga: Detta är alltså enligt ISIS och shejken Ahmed det riktiga Islam!
Kommentar:
Man måste misstänka att programledaren Rashid kan komma att bli utsatt för islamisternas hämnd, eftersom han klart ifrågasatt islam och starkt argumenterat mot shejken och hans åsikter?
Dock ska påpekas att alla muslimer inte är radikala, men så gott som alla dagens terrorister är muslimer. Dessa sätter sina skrämmande avtryck, inte bara i snart alla ännu icke muslimska länder där islam bara fått ett visst fotfäste, utan också i de muslimska, där de olika grenarna av islam är grunden till fruktansvärda grymheter. Det är denna fara, denna smygande ockupation som våra ansvariga i Väst envist vägrar att inse. Sverige har i huvudsak släppt in muslimer, vilket inom en snar framtid kommer att visa sig vara otroligt farligt – dessa har nämligen tagit med sig sina interna helt muslimska konflikter, som t ex mellan sunni och shiiter.Snaphanen

8 Att bilda Kalifat över hela jorden är muslimernas slutgiltiga målsättning – att skapa en muslimsk stat av alla länder som de satt sin fot i, där sharialager och muslimsk lag och kultur skall råda över alla andra ”mänskligt skapade lagar och regler”.


[1] Förmodligen avses här bl. a Koranen Sura 9:29; ”Kämpa mot dem som, trots att de (förr) fick ta emot en uppenbarad Skrift (den kristna Bibeln, G:a Testamentet, eg. anm.), varken tror på Gud eller på den Yttersta dagen och som inte anser som förbjudet det som Gud och Hans sändebud har förbjudit och inte iakttar den sanna religionens bud – [kämpa mot dem] till dess de erkänner sig besegrade och frivilligt betalar skyddsskatten.” (Enl. tolkning från arabiska av Mohammed Knut Bernström).
[2] På vissa ställen där ”Gud” används ska istället ”Allah” användas – t ex ”Det finns igen Gud utom Allah / … /!”
[3] Det är upprörande! Det svenska folket tvingas av okunniga, aningslösa riksdagspolitiker, att med sina skatter försörja dessa ockupanter av vårt land och så påstår de att det skulle vara Allah(!!) som försåg dem med de pengar och resurser de behöver här i Sverige? Lämplig åtgärd: Dra in alla bidrag och all social service för dem, och låt dem sedan gå ut och försöka skaffa sig allt som det svenska folket försett dem med; låt dem då betala med ”allt vad Allah gett dem”!
[4] Här måste påpekas att väldigt många invandrare är tvärsäkra på att de bidrag och allt vad de får i Sverige betalas av UNHCR och FN, inte av de svenska skattebetalarna! Många av dem kan bara inte tro att något folk skulle vara så dumma att de låter sig utnyttjas på detta sätt som svenskarna blir!
[5] Haram = förbjudet.
[6] Ka'b ibn al-Aschraf, död 624 e. Kr. var en arabisk poet som dödades på Muhammeds order, eftersom han skrivit verser som Muhammed ansåg ha smädat honom.
[7] ISIS även IS – den ”islamistiska staten” – är en stat, ett land, en stad eller geografiskt större område som tagit över och där islamisterna genom tvång, urskiljningslöst mördande av oliktänkande, infört islam med Sharialagar och dess inhumana straffsystem.
[8] Att bilda Kalifat över hela jorden är muslimernas slutgiltiga målsättning – att skapa en muslimsk stat av alla länder som de satt sin fot i, där sharialagar och muslimsk lag och kultur skall råda över alla andra ”mänskligt skapade lagar och regler”.

2 kommentarer:

  1. Jag såg och hörde landsförrädaren Fredrik Reinfeldts vädjan till Svenska folket igår att öppna sina hjärtan, plånböcker och inte kräva mer välfärd utan helst mindre inför den megatsunami av invandring som kommer framöver. Svenska Folket har ALDRIG varit närmre en folkomröstning om invandringen till landet än nu till valet 2014. En röst på 8Klövern är en frisedel för Reinfeldt, Löven, Romson och alla de andra landsförrädarna inom 8Klövern att öppna helvetets portar. Valet 2014 blir ödesvalet på ALLA områden politiska som ekonomiska. Lögnhalsen Reinfeldt påstod att kostnaden för den ökade invandringe de närmsta 4 åren kommer att bli ca 10 miljarder per år. Denna uträkning är med 8 Klöverns visade mattekunskaper under de senaste årtionden. När det kommer till de VERKLIGA kostnader och kringkostnader för skattebetalarna när det gäller den ständigt växande invandringsindustrin vet i varje fall jag att kostnaderna blir till 100% ALLTID större betydligt större. Detta val kommer att bli ett val om framtiden för väljarnas barn och barnbarn och kommande generationer Svenskars framtid på precis ALLA områden i landet Sverige..

    SvaraRadera
  2. Mycket viktig läsning är likaså denna sida:

    http://thoralf.bloggplatsen.se/

    SvaraRadera