måndag 11 augusti 2014

Ordet ras skall bort. "Massinvandring" förbjudet ord. AsylhaverietFrån PK till allmänfarliga 

 Erik Ullenhag vill ta bort ordet ras ur lagtexterna, ordböckerna och därmed det svenska språket.

Men han har stött på patrull. Oh nej, inte av killar med bomberjackor och stålhättekängor utan av organisationer som Afrosvenskarnas Riksförbund. Zakaria Zouhir, ordförande tillika V-märkt, uttrycker precis det som bloggaren själv brukar ange som skäl: Man behöver rasbegreppet för att förklara hur förtryckt och diskriminerad man är.” OsagtFr. Snaphanen
I Sverige får man icke säga ”massinvandring”


Då kommer krav på att bli avsatt.
”Begreppet massinvandring anses problematiskt, vilket är anledningen till att det satts inom citattecken i DN-citatet. Företrädarna för dagens invandringspolitik anser inte att det pågår någon massinvandring. Den som tar en titt på statistiken kan emellertid inte förneka att en sådan pågår och samtidigt göra anspråk på trovärdighet. Sanningen är att Sverige för en extrem invandringspolitik som skiljer ut oss från andra länder. Därför är begreppet massinvandring en korrekt rubricering.

Vår makt- och medieelit bör för medborgarna förklara rimligheten i att Sverige skiljer ut sig från andra länder. Det raka och korrekta kravet är: Förklara varför Sverige ska ha massinvandring. Det är huvudfrågan. Och inget flum om alla människors lika rättigheter. Det handlar inte om det utan vad politikerna har mandat att göra med skattebetalarnas pengar. Det finns ju inte några globalt giltiga ”lika skyldigheter” när det gäller att betala skatt. Karl-Olov Arnstberg Om Syriska inbördeskriget och begreppet massinvandring.Snaphanen, Falköpings tidning

En kommentar på Snaphanen. Rekommenderas att läsa alla.

Angela- Posted: 9 August 2014 - 11:33
….. Har redan sagt det flera gånger i bloggen men det verkar inte som om man förstår det. Kanske för att man inte förstår svenska. HELA västvärlden, inklusive Danmark, står inför samma sak därför att de STYRS (regeras) av SAMMA skuggregering där EU är ett projekt för just Europa. Dvs EU skall jobba för europeernas undergång i Europa. Nationalstaterna skall bort, demokratin skall bort så att att globaliseringen som många fortfarande kallar det skall kunna härja fritt. Om man inte förstår vad det innebär borde man anstränga sig för att ta reda på det om man fortfarande vill leva i frihet och inte under förtryck av en liten stormrik maktelits förtryck. Vi är m a o på väg mot slaveri. 

Det hjälper inte någon att fly någonstans för det finns ingenstans att fly till. DET stod redan tydligt och klart i de första dokumenten och väldigt tydligt i Solanas skrift. Och det är meningen. Folk skall inte kunna fly vare sig fysiskt eller mentalt. Snaran dras åt både när det gäller yttrandefrihet, tryckfrihet, pressfrihet, mötesfrihet. Folk registreras, kontrolleras, spioneras på. Integritet och privatliv som är a och o för en människas frihet är i det närmaste helt kringskuren. Det innebär också att allt fler människor dör i förtid p g a ohälsa.
Jag kan inte räkna upp allt och skriva uttömmande i kommentarer. Människor har inte förstått vidden av vad som pågår. Människor föses in i megastäder inte ens DET begriper man. I dagarna hade/har Sverige en storbrand som de inte kan släcka. Turbulensen och kaoset runt omkring den är anmärkningsvärd och visar hur illa det är. Hur VANSKÖTT landet är. Fortfarande försöker man inbilla folk att det inte beror på politiken eller politiska beslut eller demokratin eller att nationen är i det närmaste avvecklad. Sverige precis som DANMARK och övriga länder i väst står eller har samma problem men det syns inte förrän man råkar ut för en katastrof, samhällelig eller individuell. Då förstår man att man lämnats HELT åt sitt öde. ”!


Fr. Snaphanen:
Politikbranschen
Politik-  och reklambranschen liknar varandra, och aldrig går de samman mer än under en valkampanj. Det handlar om att sälja biljetter som kan omsättas till mandat för klubbmedlemmarna. Det är som att sälja urvattnat öl som Heinecken och Carlsberg. Det viktigaste är inte att behaga utan att stöta bort så få som möjligt.

I SD: s nya video inför valet ser vi en 100 procentig fusion av reklambranschen och politiken, den har varit kostsam.
Det är angrepp på eliten, angrepp på medier, den är annorlunda, den har ett distinkt varumärke, som art-directoren skulle säga, och det är dåliga nyheter för Sjupartiet Sjuklövern) som inte har ett. Om det visas utöver You Tube, vet jag inte.

Nedan följer lite information om valet i  årets hetero 2011,  EU-minister Avskaffa Sverige  Birgitta Ohlsson.
Det är teater alltihopa, förutom att det inte är make-up rummet på Folkteatern utan en överdos av Photoshop.
En Kommentar på Snaphanen. Läs alla
 
Posted: 9 August 2014 - 09:10 - 
Att försöka slå mot utseende är nog ändå ett slag i luften. Det som är värre är med vilken frenesi, hatiskhet, ett slags konstant anklagande stil, eller ett slags konstant attackerande stil, ett slags konstant ilsket förnärmande eller kränkthet som hon gärna uppvisar i olika sammanhang där hon uttalat sig eller blivit intervjuad. Det är som om hon vore en programmerad ilsken terrier som är superberedd att hugga vem helst som skulle vilja försöka säga emot henne.
Det beteendet, som också kommunistiska debattörer kan uppvisa och andra som då är lika inlärda på det spåret, t ex Karin Petterson på Aftonbladet, i viss mån Gudrun Schyman, men även Maud Olofsson när hon begav sig kunde förhålla sig lika ilsket förnärmat aggressivt anklagande och attackerande.

Det är förmodligen ett inlärt slags – politiskt språk – , och förhållningssätt som eftersträvas som skall föreställa ge – auktoritet -, och någon slag – tyngd- , eller på något vis kunna lyckas både försöka skrämma, imponera och på så vis skapa gapande munnar, eller tystade följeslagare som inte varken kan, vågar eller vill säga emot för de då anar vilka anklagelser, föraktfulla kommentarer, utstötningseffekter det kommer att medföra.

Birgitta Olsson är förmodligen en s.k. välövad och vältränat politikermekaniker, som rent mekaniskt, rabblande och nästan som en maskin, eller slags hammare, eller kanske något som en slags själlös robot, likt Anni Lööv, rabblar sina stående fraser, haranger och paroller, med en mani, eller med en superhjärntvättad övertygelse, s.k. fanatism, som skall få medborgare att just förlora sina egna tankeförmågor och falla platt i farstun över just hennes till synes stora egna övertygelse på att vad hon deklamerar, sprätter och fräser ur sig, är sanningen och intet annat än sanningen.

Därför att för politiker, samt en del journalister, som Birgitta Olsson m.fl., m.fl., så finns absolut ingen annan sanning än deras egen.
De är fullkomligt förblindade fanatiska fanatiker, och de sår hat omkring sig var de går mot allt och alla.
Det är sådana som främst är s.k. antifolkister och som tror att de är i tjänst för hela världen när de i själva verket är i tjänst för och valda av svenska folket, som dumt nog röstar på partier som FP, C, M, S och MP, eller för den delen också Fi, samt också i viss mån Kd. 

Den konservatism eller den folkiskhet, Sverigevänlighet, som kanske också i viss mån betyder svenskvänlighet, som SD ändå säger sig vilja förespråka är betydligt mer förtroendeingivande. Liksom också faktiskt Jimmy Åkesson som person. Han har en viss anständighet över sig i jämförelse med många andra politiker och deras manér. Westerberg den manipulatören är ett hemskt exempel, men det finns som sagt fler av hans kategori. Usch. Fula fiskar. Slipade, alltför slipade. De har inget sunt, friskt och naturligt kvar i sin utstrålning vilket gör dem nära nog omänskliga, hårda och kalla, aggressiva, anklagande och hatiska. 

Därför växer avståndet till väljare och s.k. vanligt folk, dvs., vanliga medborgare i nationen Sverige vars just svenska medborgare intressen dessa politiker som i just Sverige ställer sig upp för att låta sig väljas av just svenskar skall tillvarata i praktiken och inte bara välla ur sig en massa förledande, förförande och vilseförande floskler framförda på ett halvt om halvt diaboliskt sätt.
Nej fy och usch.
Tråkigt är vad det är.”

Missnöjet jäser på orter som drabbas av asylinvasionen


 ASYLHAVERIET Sverige tar just nu emot asylsökande i en aldrig tidigare skådad omfattning. Migrationsverket har akut platsbrist på sina boenden. På en mängd mindre orter runt om i landet hyr man tomma lokaler för att använda som tillfälliga asylboenden, ofta utan att de boende på orten tillfrågats eller ens informerats. På många håll i landet jäser nu missnöjet.

Det finns en rad exempel på hur små samhällen på svenska landsbygden över en natt fått en befolkningsökning med 50 eller till och med 100% när Migrationsverket plötsligt bestämt sig för att göra om en nedlagd skola eller ett gammalt motell till asylboende. Och med asylboendena följer ofta en mängd sociala problem i form av stölder, snatterier och våldsbrottslighet.” Avpixlat och Granne med SIV Bgf

1 kommentar:

  1. En som gläds och säkerligen hyllar regeringen för förd invandringspolotik är Bert Karlsson. Med dessa invandringsiffror framöver når Bert sitt mål snabbt om ett IKEA som kränger flyktingboende över hela landet och tjänar storkovan själv.

    SvaraRadera