torsdag 28 augusti 2014

Pressträff med SD, Sandors brev till "vallokomotivet" MargotPressträff med anledning av SVT:s utfrågning om a-kassan


Ökade klyftor


Till:
margot.wallstrom@rektor.lu.se;Hej Margot

Från;: Sandor Herold

 Malmö 28-8-2014


Jag tar mig friheten att skriva till dig och störa fast jag vet att du är mycket upptagen i ditt arbete för att motverka de ökade klyftorna i samhället.

Det är ju nu snart bara två veckor fram till valet och jag vill bara påminna dig om att det är hög tid att vi får reda på vilka platser och tider du är ute och jobbar som sossarnas "vallokomotiv" eftersom vi gärna ville "medverka" med våra plakat och banderoller, där vi redogör för att du verkligen är den rätta kvinnan att jobba för rättvisa, solidaritet, jämlikhet och alla människors lika värde med dina miljoninkomster och miljonpensioner.

Vi ser fram emot att få höra av dig men ännu mer att få träffa dig. Jag kan garantera dig att det blir ett möte du sent kommer att glömma, eftersom det antagligen är första gången du får träffa personer som vågar säga sanningen angående ditt och ditt partis hyckleri.

 Hör av dig Margot!
 S Herold, Malmö

Margot Wallström – postkoddirektör

 ”Bland alla kommentarer som finns om detta kan man även läsa följande om Margot Wallström:
 ”En av vårt lands ledande socialdemokrater. Margot Wallström  uppträdde i STV i morse. Hon har anställts av Postkodlotteriet för att arbeta för multikulturen i Sverige. Uppgav att all vinst  delas ut från lotterimyglarnas  företag. Totalt fel. Man gör enorma vinster och för över dessa till Holland(Holländska Antillerna? Som Kamprad gör) ingen som helst skatt betalas i Sverige. Dessutom betalas mycket höga ersättningar till ledande anställda. Givetvis kommer MW att få en enorm ersättning. Hon har tidigare lyft drygt 230000/mån(7,5% skatt) för sitt intetsägande arbete som EU kommissionär. Hon har idag dessutom pension från den svenska staten för sitt arbete inom regeringen och riksdagen. Och även en EU pension. Så hon lider ingen nöd. Men mer  skall ha mer. Vore på sin plats att någon granskar hennes förehavanden. Vad betr EU tiden så framstod hon som en nolla men väckte inte allmän aversion som den nuvarande kommissionären Cecilia Malmström. Sammanfattningsvis har hon aldrig åstadkommit något.” Läs mer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar