torsdag 28 augusti 2014

SD:s valmanifest, landsförrädaren Reinfeldt, svenska skolan och f.d. Ärkebiskopen i Mosul om förföljelsen av kristna
"Det smärtar oss i hjärtat att vårt folk försvinner men det kommer att smärta den kapitalistiska kassakistan den dag det folk och den kultur som frambringade rikedomen är borta."
  
Det är ett övertagande av Sverige från deras sida som de absolut inte skall lyckas med.

Livstidsutvisa en till två miljoner invandrare från Sverige och dra tillbaka det svenska medborgarskapet. Inga bidrag skall betalas ut.” Svenska journalister maktens megafoner

Sverigedemokraternas presenterade valmanifest: "Vi väljer välfärd!"


”Det kan inte finnas ett annat land på denna jord där landets regeringschef medvetet raserar det som generationer byggt upp och som i ett valtal några veckor innan ett val öppet deklarerar att landets ekonomi och välfärd är körd i botten på grund av den väl tilltagna asylinvandring som han själv begärt i åtta år. Den här mannen kommer att gå till historien, men inte på ett positivt sätt, definitivt inte. Ha då i åtanke att hans tal igår applåderades av hundratals moderater. Ta med er det när ni möter era lokala moderater vid valstugorna.” 
 Bo Sundin - en av alla landsförrädare som vill sitta vid köttgrytorna och sälja ut sitt land. Förr sade man att arbete befrämjar hälsa och välstånd. Nu är det snarare att förråda sitt land som är lönsamt.

 ”Fredrik Reinfeldt en lögnare in i det sista
Fredrik Reinfeldts tid är ute i svensk politik. Han har redan lovats ett toppjobb av den internationella maffia som hjälpt honom till makten, och vars uppdrag han fullföljt med glans: att grundlura sina korkade landsmän och snabbast möjligt förvandla Sverige till ett mångkulturellt kaosland.
 
Reinfeldts tal den 16 augusti 2014 ska ses på flera sätt: dels som ett avsked till svensk politik, dels som en presentation av sig själv inför det nya internationella uppdrag han kommer tilldelas, och till sist, kanske det viktigaste:

Reinfeldts tal ska ses som ett slags fribrev ( han låtsas vara ärlig och öppen med sina avsikter och om det kaos han skapat i Sverige) inför eventuella framtida processer som kan komma att riktas mot honom och hans kumpaner i Alliansen.”Gotiska

Miljöpartiets valhot: Låt somalier arbeta som läkare UTAN licens

  • Chockerande utspel från Miljöpartiet i Östergötland
  • Planen: Ställ ut en särskild muntlig läkarlegitimation
  • Partikamratens tragiska vädjan: Ha överseende med att somalier misshandlar barn
Låter det som en bra idé att låta en utsatt, och till största delar icke läs- och skrivkunnig, invandrargrupp, som somalier, arbeta som läkare i Sverige utan läkarexamen?

Ja, säger Miljöpartiets riksdagskandidat Patricio Ruiz Vergara i en intervju med Norrköpings Tidningar. Fria Tider
”Den nya svenska skolan – Så här ser det ut


Alltid två lärare i klassrummet under kärnämnena svenska, engelska och matte, förstelärare på plats i skolan och 40 lärare på fortbildningen ”mattelyftet” under läsåret. Det är några av nyheterna på mångkulturella Runnerydsskolan med 480 elever.

Igår eftermiddag var där traditionell samling på skolgården för skolsången ”En för alla…” samt avslutning på projekt ”hjärtat”. Rektor Eva Borefur höll det eldande talet, välkomnade nykomlingar medan biträdande rektorn, veteranen Kjell Wikström bjöd samtliga barn på glass med tillhörande daltande.” Exponerat

Fr. Snaphanen:

De kristna i Mosul

Ӏrkebiskopen: Vi kommer aldrig att leva som dhimmis

Biskopen, som har fördrivits från Mosul, framställer ynkligheten och naiviteten hos Europas kristna, så som den bedrövlige Lolland-Falster prästen nedan, samtidigt som han visar att strävan efter det högsta goda, kan leda till den värsta ondskan. Irak skulle vara en demokrati fri från den onde Saddam, men är nu en maffiastat i lösning. Islam var "rätt" och landets ursprungsbefolkning lever som förföljda. Europas kristna är hittills en del av problemet, inte lösningen. I Danmark, som tur är med vissa undantag, bland annat i Islamkritiskt nätverk. – Mosul Ärkebiskop:Vi har ingjutit kultur i muslimerna men de sålde ut oss och Dödligt allvar: ISIS hittar ett kors i mannens plånbok. De ber honom konvertera till islam, hansäger nej och de dödar honom.

”I en tv-intervju nyligen, sade den syrisk-ortodoxa ärkebiskopen Nikodimos Daoud i Mosul stift  och den kurdiska regionen, att de kristna hade ingjutit kultur i araber och muslimer, men "de sålde ut oss för ingenting." Bagdad, sade han, styrs av maffian, som ett resultat av USA och västvärldens "felaktiga politik. Så här är vi, döende inför ögonen på världen.

…Vi kommer aldrig att gå med på att leva som dhimmis, som jag har sagt gång på gång. En dhimmi är en slav. Vi är inte, och kommer aldrig att gå med på att bli, dhimmis. Alla som godtar att vara en dhimmi är bättre som död. Vi vill inte vara någons dhimmis. Allah skapade oss fria och fria skall vi dö.”Memrit

Vi har inte ens knivar -Så här är vi - döende inför världen

All this is the result of the mistaken policies of the U.S. and the West. When Western evil is fused with Arab stupidity, nations die. So here we are, dying before the eyes of the world.
Läs:

"Den 16 augusti var ett surrealistiskt ögonblick i den Svenska politiska historien! Hur kan en politiker i en valrörelsens slutfas erkänna att han fört sitt folk bakom ljuset?

Aldrig tidigare har denna regering (Eller någon tidigare svensk regering) hävdat att invandring kostar så mycket att den är en belastning för samhället. Det har generellt hetat att det handlar om en “investering”, och ofta till och med att det är “lönsamt”.


Vill man läsa om vad Ukraina-krisen verkligen är så bör man läsa här. 
Där finns många inlägg om Ukrainakrisen översatta från artiklar skrivna av fria amerikanska journalister. Om det är någon som svenska folket bör ifrågasätta  så är det Carl Bildt. Vad håller han på med?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar