söndag 24 augusti 2014

Socialdemokraterna är desperata -Vill få fler utlandssvenskar att rösta

Hon ser lite "bedagad" ut Socialdemokraternas vallokomotiv. Så blir det när ondskan till sist hinner ifatt det yttre så att säga.


Nu lanseras kampanjen JAG RÖSTAR FRÅN som ska få fler utlandssvenskar att rösta på Socialdemokraterna i riksdagsvalet.


Margot Wallström (student 1973, sedan yrkessocialdemokrat, "med mycket högre skatter kan vi spendera ännu mer på om invandring. Snaphanen och Samtiden

Här i en gammal intervju om euron. Snaphanen

- Mer än en halv miljon svenskar bor utomlands och en stor del använder idag inte sin rösträtt. Vi vill med den här kampanjen påminna utlandssvenskar om att de har rösträtt och med en socialdemokratisk politik formar vi ett Sverige som de kan vara stolta över, säger Margot Wallström.
 I förra riksdagsvalet röstade bara 30 procent av alla 550 000 utlandssvenskar. Det är alldeles för få. Därför lanserade Margot Wallström tillsammans med Gabriel Wikström kampanjen JAG RÖSTAR FRÅN.
 Påminn dina vänner
Var med och påminn så många utlandssvenskar som möjligt att rösta för ett bättre Sverige. Tillsammans har vi chansen att vända en utveckling där arbetslösheten har bitit sig fast. Där skolresultaten faller och ojämlikheten i samhället växer.

Mer information

Besök kampanjen här. 
 Fackförbunden är inte längre svenska arbetares vänner. Så illa är det.


1 kommentar:

  1. Bland de initiativrika utlandssvenskarna kan inte finnas många sossar!?!

    SvaraRadera