tisdag 19 augusti 2014

Sverige skall vara en humanitär stormakt enligt Fredrik "Machiavelli" Reinfeldt
”De drog sig inte för att ljuga, glida på sanningen eller baktala oss inför våra kollegor.


Daniel Öhman, medförfattare till nya boken ”SAUDIVAPEN”, om regeringskansliets försök att mörka vapenaffären med Saudiarabien."ÖC 19.8

”Vi lever i ett dårhus, det amerikanska imperiet sjunger sin svanesång


Bortom ridåerna av lögner som svensk Bonnier- och Goldmann-Sachs ägd media kablar ut. Bortom den infantila retoriken hos Sveriges på ytan “demokratiskt valda” men i verkligheten Wallenberg-ägda Alliansregering är det ganska enkelt. Loppet är kört för det amerikanska imperiet och det är därför Sverige och andra imperiemedlemmar översvämmas av ryssofobisk retorik.” Parnassen

De flesta har nog redan läst Julia Caesar men en ”En dåres försvarstal” är så bra och därför tänker jag ta delar ur den några dagar framöver.
”Det svenska invandringsvansinnet och befolkningsutbytet ska inte bara fortsätta. Det ska accelerera. Den störste svenske landsförrädaren i modern tid, statsminister Fredrik Reinfeldt (m), har gett klart besked. Sverige ska fortsätta vara en “humanitär stormakt”. Det är viktigare än allt annat. Därför ska våra gränser fortsätta vara vidöppna för alla som vill bosätta sig här och bli försörjda på livstid av de svenska skattebetalarna. Och vi ska inte bara öppna våra gränser, utan dessutom, på statlig befallning, öppna våra hjärtan.


Fredrik Reinfeldt vet, eller fruktar (vilket är lika skrämmande) att han ute ur leken om en månad. De flesta opinionsundersökningar tyder på en kommande röd-grön valseger. Visserligen har han med största sannolikhet stoppat undan generöst tilltagna resurser och ordnat en eller flera reträttposter åt sig vid en valförlust. Men att bli avsatt som statsminister efter två mandatperioder är en narcissistisk kränkning, djupt kränkande för en person med den grandiosa självbild som kännetecknar Fredrik Reinfeldt. Han vill inte falla ensam. Han vill dra hela svenska folket med sig i ett utvidgat självmord. 

Nu är vi vid The point of no return
Det är svårt att tolka Reinfeldts tal på Norrmalmstorg i Stockholm på lördagen på annat sätt. Om han ska falla så ska han ha hela folket, 9,5 miljoner människor, med sig i fallet ned i sammanbrott och armod. Han, som ägnat sig åt att håna, bespotta och förtrycka svenska folket som ingen annan, har mage att befalla folket att ha tålamod” och att “öppna sina hjärtan”

Nu är vi där, vid The point of no return, som mängder av invandringskritiker har varnat för i många år. Pengarna är slut. Finito. Den gemensamma kassakistan är tom så den dammar. Vi vet alla i vilket omättligt slukhål skattebetalarnas pengar har stoppats: till att bedriva världens mest extrema och ansvarslösa invandringspolitik. Det finns inga pengar kvar till den svenska ursprungsbefolkningen, vi som har slitit ihop till den välfärd som alltmer börjar likna en ihålig schweizerost.Vansinnet ska fortsätta. Det framgick med all önskvärd tydlighet av Fredrik Reinfeldts tal. Ännu har han inte nått sin fulla galenskapspotential. Men han är mycket nära, och han har ytterligare fyra veckor på sig fram till riksdagsvalet att spränga målsnöret. Utrymmet för nya vallöften är mycket begränsat, får vi veta. Pengarna kommer att gå till ökande kostnader för flyktingmottagandet:


“Jag kan redan säga att det kommer att bli omfattande kostnader för att ta emot dessa människor. De är så pass omfattande att det kommer att lägga ytterligare restriktioner för vad som finns utrymme för i offentlig finansiering. Därför lovar vi nära nog ingenting i den här valrörelsen, det kommer inte att finnas inget utrymme för det” sa Fredrik Reinfeldt.


Här några kommentarer:


YYZ-Posted: 17 August 2014 Reinfeldt har inget hjärta.

Reinfeldt är en fullblodspsykopat och en känslokall elak djävel. Den som tror han värnar om muslimer och somalier tror fullständigt fel.

Reinfeldt hatar det Svenska folket och dess välfärd. Det är den han vill krossa. Till sin hjälp tar han klent begåvade muslimer och somalier!

Tänk på det 14 september!!

Jag trodde inte jag någonsin skulle hata en människa så som jag nu avskyr Fredrik “Förstöraren” Reinfeldt. Han har fullständigt ödelagt det land jag växt upp i och älskat. Nu förstår jag bättre innebörden av “Palmehatet” på 80-talet.


XY-Posted: 17 August 2014 Onekligen spännande tider. Ett medgivande av kostnaderna som ju är uppenbara sen många år för vilken levande organism som helst, inte bara den samhällsorienterade medborgaren som förfogar över egna ögon, öron, näsor och eget förnuft samt kompletterar statstelevisionens propaganda med annan television, tidskrifter och internetkällor.


Varför så bekymrad, Reinfeldt? I alla år har du och dina gelikar inom riksdagen och de sammansvetsade medierna – agendasättarna – lovsjungit massimmigrationen av analfabeter, välfärdsmigranter, muslimer, “ensamkommande barn” och vurmat för EU-migranter, “papperslösa”, “anhöriginvandrare” och “flyktingar” m fl “utsatta” eller “ömmande” grupper. Dessa pensionsräddare räddar nog endast sina egna pensioner, i världens mest naiva land… som dessutom upphör att vara en nation, i det “mångkulturella” infernot.” Julia Caesar

”Fredrik Reinfeldt – en lögnare in i det sista
Fredrik Reinfeldts tid är ute i svensk politik. Han har redan lovats ett toppjobb av den internationella maffia som hjälpt honom till makten, och vars uppdrag han fullföljt med glans: att grundlura sina korkade landsmän och snabbast möjligt förvandla Sverige till ett mångkulturellt kaosland.
Reinfeldts tal den 16 augusti 2014 ska ses på flera sätt: dels som ett avsked till svensk politik, dels som en presentation av sig själv inför det nya internationella uppdrag han kommer tilldelas, och till sist, kanske det viktigaste:

Reinfeldts tal ska ses som ett slags fribrev ( han låtsas vara ärlig och öppen med sina avsikter och om det kaos han skapat i Sverige) inför eventuella framtida processer som kan komma att riktas mot honom och hans kumpaner i Alliansen.

Ord som ”öppna era hjärtan”, ”humanitär stormakt” och ”uppoffringar” är så långt från klassisk moderat ekonomisk politik – jobb, skatter, individuell frihet från Staten – man kan komma, det handlar snarare om en religiös förkunnelse av samma slag som vi såg i de forna Öststaterna, och vars talskrivare fanns att finna bland de totalitära kommunisterna i Moskva.

Fredrik Reinfeldts Nya Moderater har samma uppdragsgivare som Tony Blairs New Labour, om detta råder ingen tvekan, och det är tragiskt att se hur många av sina landsmän dessa knektar lyckats lura.”Gotiska


”Statsministerns öppna hjärta
 Men det är inte så att svenskarna behöver öppna sina hjärtan – Vi behöver öppna ögonen istället, så att vi ser hela vidden av vad du har gjort mot vårt land.

 
Läs nedanstående krönika på Avpixlat och sprid den sedan!

Det är ögonen svenskarna behöver öppna

KRÖNIKA I ett tal till nationen häromdagen erkände statsministern att massinvandringspolitiken kostar och att den kostar mycket – så mycket att det inte finns något utrymme för vare sig välfärdsreformer eller skattesänkningar. Bara för att administrera det initiala mottagandet av nyanlända de närmaste åren behöver Migrationsverket få ytterligare 48 miljarder (!) kronor av skattebetalarna. Reinfeldt vädjade därför i sitt tal till det svenska folket att “öppna sina hjärtan”. Det hade var ärligare om han bett oss öppna våra plånböcker. Jämför man Sveriges invandringsstatistik med andra länders upptäcker man att inget folk ens tillnärmelsevis har öppnat sina hjärtan – och sina nationsgränser – så som det svenska folket har gjort. Faktum är att svenskens hjärta är så vidöppet att han håller på att förblöda. Det är således inte våra hjärtan vi nu behöver öppna  - det är våra ögon.” Avpixlat och Demokratbloggen

Mobila kåkstäder för att klara Reinfeldts invandring
 ”Expressens ledarskribent Anna Dahlberg målar upp en dystopisk bild av ett framtida Sverige där hela samhället har anpassats efter den rekordhöga asylinvandringen från tredje världen.

Under sitt sommartal i Stockholm i helgen bekräftade statsminister Fredrik Reinfeldt att kostnaderna för invandringen nu är så stora att det inte finns rum för några andra politiska satsningar.

– Det kommer att kosta pengar, vi kommer inte ha råd med så mycket annat, sade han.

Utspelet kommer efter att Migrationsverket släppt en prognos där myndigheten kräver 48 extra skattemiljarder under den kommande mandatperioden för att klara den rekordhöga invandringen.”

"Här behövs massiva insatser, kanske ett nytt miljonprogram med exempelvis modullägenheter som snabbt kan sättas upp och plockas ner", lyder den liberala ledarskribentens förslag.” Fria Tider

Förutom Churchill, så var anti-nazisten de Gaulle starkt invandringskritisk


Winston Churchill: The River War, 1899

…” Individuella muslimer kan visa lysande kvaliteter - men inflytandet av religionen förlamar den sociala utvecklingen i dem som följer den. Det finns ingen starkare bakåtsträvande kraft i världen.

Långt ifrån att vara döende är islam en militant och missionerande religion. Den har redan spritt sig genom Centralafrika och reser upp orädda krigare för varje steg; och om det inte vore för att kristendomen ges skydd av vetenskapens starka armar, den vetenskapen mot vilken den förgäves kämpat, kan civilisationen i det moderna Europa komma på fall liksom civilisationen i antikens Rom.”


Charles de Gaulle:

"Fagra ord får inte förleda oss! Det är förvisso bra att det finns fransmän med svart hudfärg, fransmän med gul hudfärg och fransmän med brun hudfärg. Det visar att Frankrikes kallelse är universell. Dock på det villkoret att dessa aldrig utgör mer än en liten minoritet av den franska befolkningen. I annat fall vore Frankrike inte längre sig självt. Vi är ju ett europeiskt folk, vita till rasen, grekiska och romerska till kulturen och till religionen kristna."

"Om vi genomförde integrationen [av Algeriet], om varje algerisk arab och berber betraktades som fransmän, hur skulle vi då kunna förhindra dem från att bosätta sig i Frankrike? Min hemby skulle inte längre heta Colombey de tu kyrkorna utan Colombey de tu moskéerna." Riksförbundet mot politisk korrekthet


Charles de Gaulle var bosatt i Colombey och är även begravd där. Läs också: Änglar finns de 

2 kommentarer:

  1. Angående rubriken, Nicollo Machiavelli var nationalist och patriot. Så nämn inte honom i samma mening som det här slöddret.
    /martin

    SvaraRadera
  2. Machiavelli må ha varit nationalist, men det var inte poängen. Han var lika svekfull som dagens förrädare, men mot sina politiska motståndare, och han skrev boken "Fursten" på 1500-talet för att råda andra till hur en furste skulle bete sig om han ville behålla makten, och idag kan vi återuppleva allt det här hos dagens förrädare i framför allt Sverige!

    SvaraRadera