onsdag 13 augusti 2014

Vad säger ärkebiskopen Antje Jackelén om förföljeserna mot kristna i Irak? Allahu´Akbar!
Anti-White College: No Whites in Swedish Colleges. Läs mer här Anders Borg: Invandringen försämrar svensk ekonomi. Avpixlat”Vi kommer att strida i Sverige och överallt – IS-sympatisör i Sverige

Det står att vi ska döda/strida tills den sista dagen i våra liv, vi kommer strida i Sverige o överallt tills vi säger La ilahailla allah. Vi kommer ta Sverige o hela Europa. Vi är här i religionens syfte, för att sprida vår religion! ”Snaphanen och Apg. Längre ner finns kommentarer på Snaphanen


”Nima Dervish talar klarspråk och vad han anser om IS.


 Dervish skriver att han tröttnat ordentligt på allt skitsnack som just nu florerar kring utvecklingen i världen och plöjer igenom det politiskt korrekta minfältet som bara han kan.

Först ut är Islamiska Staten, IS, som uppvisar en grymhet av sällan skådat slag. “Skippa skitsnacket om att det IS gör inte är riktig Islam” skriver Dervish, och menar att det de gör är exakt vad profeten och hans efterföljande gjorde: erövring med svärdet.

Läs er Koran, läs era hadither, skiten finns därute, ni behöver inte ens ta på er skorna för att dra till ett bibliotek.
Sedan påpekar han att muslimer generellt behöver ta en ordentlig titt på sin religion och inse att den innehåller “problematiska aspekter” och det gigantiska behovet av en reformation.

Svenska politiker! Sluta tjata om SD. Ni skapade alla problem som SD fiskar röster med! Er vägran att ens se eller erkänna, än mindre ta tag i dessa problem gör att SD bara kommer att fortsätta att växa. Ta tag i skiten, eller förbered er på att förlora makten till SD. IS är ett större problem än SD är och någonsin kommer att bli. Prioritera. Jag föredrar 100 Jimmie Åkessons före en blodtörstig IS-horunge. Här

I Sverige skriver Gunnar Sandelin i Om IS och Sveriges säkerhet:

...Min vän gick emellertid ett steg längre. Han sa att han i flera år fruktat inte bara islamistiska terrordåd utan ett maktövertagande av sådana grupper här på hemmaplan. ”Men skenar inte fantasin iväg lite väl snabbt nu?” undrade jag. Det är ju inte direkt här som IS, Boko Haram och andra islamistiska terrorgrupper opererar.

Min vän ställde sig tämligen oförstående till min undran: ”Svenskarna är världens flataste folk och jag får ju dagligen erfara hur vi tar in hur många människor som helst i vårt land som vi inte har koll på. Varför skulle inte IS utnyttja det nu när alla som kommer från Syrien får PUT? Ett par självmordsbombare på strategiska platser, som till exempel i riksdagshuset, centralstationen och Radio/TV-huset i Stockholm som sedan synkas med liknande insatser på flera större orter i landet. Sverige skulle vara kapat inom tio dagar! Vi har ju inte något försvar mot sådant. Sedan kan de börja dela ut färdigsydda burkor i x-large, medium och i alla andra storlekar med för den delen, förbjuda halva landets befolkning att arbeta, döda och tvångskonvertera och köra välfärdsstaten i botten på en månad. Vi skulle bara låta det ske.”

”BloggarDag:
Jag tycker att Jenny Nordberg fokuserat problemet väl - och det kan kompliceras. IS-soldater kan komma hem till Sverige och rekrytera fler kämpar för de är svenska medborgare. Är det i sin ordning? Ska de verkligen efter insatser i en krigsmakt som utrotar kristna vara välkomna "hem" igen eller? Här i Sverige finns miljoner döpta som tagit emot dem när de kom som flyktingar, alltså just den sortens folk de vill utrota i kalifatet. Har vi ett problem eller har vi ett problem? Skulle inte IS-soldaterna samfällt dömas för något kvalificerat brott som medlemskap i en organisation som är förbrytersk? Brott mot mänskligheten? För det är väl inte OK att bryta mot krigets lagar, eller?

Jag kan ställa en fråga till:
Är det inte högst angeläget att det muslimska samhället gör klart hur man ser på IS? Vilka muslimer protesterar mot det som händer och inser att den protesten är viktig? Viktigare än de kristnas protester, kan jag tänka. Så vad säger vanliga svenska muslimer högt och tydligt nu? Om Irak och om de antisemitiska aktionerna i Malmö och annorstädes. Att frågan om vad som kan göras för att skära av underhållet till IS också måste ställas, är självklart. Vilka vinner på konflikten? Follow the Money!”

Ärkebiskop i irakiska Kurdistan varnar Europa för islam

 …Ur ett svenskt perspektiv är det dock Bashar Wardas generella uttalanden om islamism och muslimsk fundamentalism som är mest intressanta. Ärkebiskopen har insett samma sak som många västerländska islamkritiker, nämligen att islam inte reformeras bara för att en mängd muslimer söker sig till moderna, demokratiska länder i Europa eller Nordamerika. Muslimska fundamentalister blir inte goda demokrater som respekterar yttrandefrihet, trosfrihet, jämställdhet och andra västerländska värderingar, bara för att de beviljats uppehållstillstånd i Sverige eller något annat västeuropeiskt land. Därför utgör numera muslimsk fundamentalism ett reellt hot även i Europa. 

 Bashar Warda säger:
- Det lidande vi upplever idag är inledningen på ett lidande som européer och kristna i väst kommer att tvingas gå igenom i framtiden. Era liberala och demokratiska principer betyder inte ett dyft här. Ni borde verkligen begrunda vår situation här i Mellanöstern, för i era länder tar ni emot ett ständigt ökande antal muslimer. Ni löper också en risk.

Ärkebiskop Warda avslutar med följande kärnfulla sammanfattning av den enorma klyftan mellan muslimsk fundamentalism och en modern, västerländsk samhälls- och människosyn:

- Ni menar att alla människor är lika mycket värda. Men det stämmer inte. Islam säger inte att alla människor är lika mycket värda. Deras värderingar är inte de samma som era. Avpixlat


Kommentarer till artikeln från Snaphanen:
Ja, vad ska man säga…
Dessa muslimer som förespråkar detta krigande för sin islam och dess utbredning, de fullföljer nog troligen egentligen endast den planering och det förespråkande och den önskan för just Europas alla nationalstater och deras invånare, förmodligen då från betydligt högre orter än dessa hantlangare och verkställare, av dessa önskningar och planer, för just de olika europeiska folken.

Dessa fanatiska muslimer som då blir lydiga redskap och verktyg och som dödsmaskiner för den saken. Förmodligen ses de som perfekta till dessa mycket högre upp placerade planerares planer och deras förespråkande, redigering, önskan och verkställande för ett enat, nationalstatsutplånat, Europa.
De stora och mäktiga och globala aktörerna som alltså önskar en sådan utveckling för Europa och dess folk och med alla sina lydiga hantlangare, aktörer, agenter, opinionsbildare och propagandister, inom både politiskt såväl som massmedialt s.k. etablissemang.

Allt går förmodligen som smort och helt i enlighet med deras planer, steg för steg, sakta men säkert.
Nu gäller det förmodligen endast, (när en relativt stor muslimsk befolkning har lyckats uppnås inom nationalstaterna), att endast fortsätta att försöka skapa skräck, avsky, panik och hat, och därmed förhoppningsvis också krigsviljor, uppror och motståndsarméer inom de europeiska nationalstaterna.

Ja, så har nog snart dessa huvudplanerare, storaktörer, globaliststrateger och agenter för deras viljor, snart de önskade utbrotten av inbördeskrig mellan främst då islam och övriga medborgare, kristna och andra Europas befolkningar där då mer eller mindre fullt ut inbördeskrigande bryter ut i Europas nationalstater, med mängder och åter mängder av döda euoropeiska svin….Såsom i en liten ask…Lätt som en plätt…Jo, jo…

Komplettering av mening:
Alla de stora, inflytelserika och mäktiga och globala aktörer som alltså önskar en sådan utveckling för Europa och dess folk och med alla sina lydiga hantlangare, aktörer, agenter, opinionsbildare och propagandister, inom både politiskt såväl som massmedialt s.k. etablissemang…samt inte att förglömma att lydiga, duktiga, energiska och effektiva s.k. rasism-stämpel-stämplare, med sina stämplar i högsta hugg riktade mot just alla de olika inhemska ursprungsbefolkningarna och deras, endast deras naturligtvis, enorma och generella antifolkism, dvs., just strukturella rasism. 

Dessa professionella rasist-stämpel-stämplare med sina stämplar i högsta beredskap överallt, ingenstans och lite varstans, dessa skrivbordsattackerare mot främst just de europeiska olika folken som aktivt och dagligen attackeras för deras påstådda antifolkism och rasism, och endast de förstås, inga andra befolkningar någonsin, någonstans, som sagt, de har också ganska höga löner förstås.

..Alla lydiga, trogna och solidariska till globalism, internationalism, kommunism och Den Nya Världens ordning, måste snällt och underdånigt dra sitt strå till …Stacken….för att den slutligen, och äntligen, skall kunna börja brinna i Europa,…och förhoppningsvis då riktigt rejält…

..Hur skulle det annars kunna gå enligt de utstakade planerna….

Ludvig
Den marockanske journalisten, som intervjuar denne mordiske svenske IS(IS)-anhängare, imponerar stort. Han heter tydligen Rashid Hmami och har konverterat till kristendomen (informatören på YouTube hänvisar till dokument från Europaparlamentet där Hmami omnämns som exempel på förföljelse av konverterade i Marocko).
Som sagt, denne Rashid är en stor glädje för ett gammalt journalisthjärta med sin drive och oräddhet.

Och denne Sheikh Ahmed – tror du att Säpo använder sig av de adresser du hjälpt till med för att börja spåra honom?

Fr. Snaphanen:
”Gudmundsson redefinerer Nattvandrarstaten
Under branden i Västmanland kunde försvarsmakten inte bistå med hjälp, vare sig med personal eller helikoptrar
Resurserna fanns inte. I stället reste sig tusentals frivilliga för att sköta matinsamlingar, nödtransporter och evakueringar. I helgens drama med de två försvunna barnen i Vällingby misslyckades polisen under en hel dag – trots en relativt stor kraftsamling – att lokalisera de försvunna, fastän barnen inte ens lämnat det hus där de sist sågs av mamman. Samma kväll organiserade dock frivilligorganisationen Missing people skallgång i hela nejden. De senaste veckorna har vi dessutom hört flera uppgifter om att polisen inte ens vågar åka in i vissa förortsområden.

Den grundläggande tryggheten i våra förortscentra sköts numera av frivilligt organiserade sociala stödgrupper, som Farsor och morsor på stan. Denna modell för samhällets organisering saknar historisk motsvarighet. Kanske är det dags att tillföra ett begrepp till den politiska filosofin:

Nattvandrarstat -en -er. Samhälle där statens uppgifter maximeras i allt utom att garantera medborgarnas grundläggande trygg- och säkerhet. Försvar, rättsväsende och katastrofberedskap sköts av frivilliga.” Se Sverige. Motsatsen till nattväktarstaten, Parnassen här och här
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar