fredag 12 september 2014

Allvarsord inför Sveriges ödesval 2014.


Hemligt dokument visar S-demokraternas samarbete med Sveriges muslimska råd sedan 1999.
”Ibland kan svensk slaskmedia ta fram bra nyheter, de är dock sällsynta. Detta är en av de få som expressen.se avslöjar i dag. Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor.

I dokumentet som Expressen i dag kan avslöja finns också specificerat vilka politiska frågor som S-föreningen Tro och solidaritet ska hjälpa SMR att få igenom – bland annat lagstiftade muslimska helgdagar och statlig imamutbildning.

Socialdemokraten Carina Hägg har bland annat kritiserat sitt egna parti angående just detta samarbete med islamisterna. Det var därför som Carina Hägg häromdagen raderades från riksdagens valbara lista. ” Exponerat, Expressen
 ”Julia Caesar – Det svenska muslimpartiet

…Carina Hägg råkade avtäcka en sten
När Carina Hägg blev nedflyttad till icke valbar plats sa hon i enintervju i lokalradio i Jönköping  att det finns ett hemligt avtal mellan socialdemokraternas religiösa gren, Tro och solidaritet, och Islamiska förbundet. Vad Carina Hägg förmodligen inte visste var att hon råkat avtäcka en sten som stjälpts över en av de största ideologiska sprickorna inom socialdemokratin sedan andra världskriget. Nämligen smusslandet som ska dölja den muslimska/islamistiska infiltration av partiet som drivs av partiledningen och Tro och solidaritet men är – ska vi säga – inte okontroversiell bland gräsrötterna.” Läs hela Julia Caesar

Beviset – Socialdemokraterna lovar samarbete med Sveriges muslimska Råd SMR


 Är detta den största skandalen i valrörelsen?

Detta reklamblad kom i brevlådan hos en av våra läsare.Exponerat
LO har gjort den – den svenske arbetarens bästa vän ….. Läs alla kommentarer. Vem kan tro på LO och fackförbunden?

Fr. Snaphanen:
Mot Sunni ISIS – Shia, Teheran och Jihad
Tarek Fatah kommenterar från Norge den kontroversiella marschen i Oslo för en vecka sedan: " Vita människor är så lättlurade" . Premiärminister Erna Solberg marscherade ganska "aningslös”" framför alla islamister. Så här vandrar västerländska politiker djupare in i en fälla tills den dagen vi väljer något som man vet lite om vad de gör. Sverige är så att säga "kört" redan, de har inte alls märkt, Ullenhag fruktar ISIS leder till ökad svensk "islamofobi" - detta leder till en mycket verklig rädsla, kommer han att upptäcka. Ullenhag är en nolla och ett ”sömnpiller” vilken för svenskarna djupare in i olyckan som aldrig kommer bli Danmarks. Frankrike och England följer tätt bakom, men kanske borde man tacka ISIS att för att ha gett britterna något som liknar ett nervöst sammanbrott. Slutligen? Se även, vi är inte så unika för HIS Rustad.Snaphanen

Den här veckan cirkulerar en artikel om Sverige och valet (20 sid. pdf). Texten tål att prövas inför valet.   

Ett allvarsord inför valet

Artikeln presenteras enligt följande:

- Israels f.d. FN-ambassadör Dore Gold skrev 2007 i sin New York-bestseller The Fight For Jerusalem att enligt muslimska apokalyptiska spekulationer kommer en dag "den svarta muslimska flaggan" att gå segrande genom Mellanöstern mot Jerusalem för att upprätta det muslimska kalifatet. IS fanns inte 2007. Vid den tid då detta sker kommer Sverige enligt dessa muslimska förutsägelser att frivilligt att bli första landet i Europa som accepterar Islam. Ingen otrolig tanke idag.

I Tyskland räknar polisen idag med att det finns över 50 000 jihadister och att det bara är en tidsfråga innan de slår till med en terroristattack där. Det finns idag över 180 “utanförskapsområden” i Sverige där de flesta inte pratar svenska. Till många av dessa områden vågar polis och brandkår, etc inte längre åka in. Hur många jihadister det finns i dessa områden vet ingen, men det är inte längre otänkbart att det snart uppstår terroristattacker i vårt land utifrån dessa områden för att genom skräck tvinga Sverige in under islam.Mxp

Läs artikeln Drive

Kan vi tro på våra folkvalda?  Här kommer en läsvärd artikel från Petterssons

Landsförrädaren

INSÄNDARE. Han är varken en billig kopia eller en klantig simulant, utan här talar vi om en genuint hatfull och uppenbarligen mycket ondskefull individ. ! En alldeles tvättäkta landsförrädare i modern tid och i sin allra värsta skepnad, fullproppad med ett djupt förakt och ett sjukt hat mot sitt eget folk!   Han gör allt som står i hans makt för att förgöra folket och förstöra landet, hans eget folk och hans eget land!  Detta är något helt nytt, något som aldrig tidigare har hänt i landets historia!

Han skräder heller inte orden när han beskriver sitt djupa hat för ursprungs-befolkningen och alla dess traditioner och tusenåriga kultur samt hur totalt värdelösa och avskyvärda han anser folket vara.
Och i sken av att vilja ”skapa arbeten” ”förbättra välfärden” ”ge pensionärerna ett drägligt liv” ”bekämpa brottsligheten” osv. så har han lyckat dupera folket med dessa floskler och lögner och skapat sig en maktposition! Minst sagt, han har tyvärr varit mycket framgångsrik i sitt onda uppsåt! En ondskefull ulv i fårakläder.
Men istället för att infria sina vallöften så har han genom massimport av outbildade och obildade analfabeter skapat en ännu rent kaotisk situation på arbetsmarknaden, välfärden har han delegerat från dom som betalat och byggt systemet över till hans egna nyanlända icke läskunniga ockupanter, pensionerna kapas undan för undan för landets pensionärer och snart finns inget kvar att leva på, pengar som sedan frikostigt delas ut till dom nyanlända glupande och bottenlösa odjuren!

Brottsligheten har han lyckas öka med flera hundra procent och landet har i dag världens näst högsta procenttal när det gäller våldtäkter per capita! Ingen går säker längre, primitivt våld och brottslighet som vi inte ens hört talas om tidigare är numera vardagsmat i det kaos som denne hatfulle landsförrädare har skapat, Du är inte ens säker i Ditt eget hem längre! Ja Ditt och Ditt, Din egen fastighet kan tas ifrån Dig precis när som helst och ges till nyanlända storfamiljer från Afrika och Mellersta östern, en process som redan har startat och är helt ”lagligt” på grund av hans nypåhittade lagar!

Och genom dessa nystiftade låtsaslagar som nu mer eller mindre sker enligt löpande-bandsprincipen, så håller han befolkningen i ett järngrepp, minsta protester leder omedelbart till motåtgärder och straff av olika dignitet!  Inte ett pip får komma över våra läppar! Absolut inget tillåts störa processen i att förgöra detta en gång så fram-gångsrika och stolta land! Han har också till sin hjälp en mycket omfattande spionorganisation som in i minsta detalj registrerar och kontrollerar befolkningen. Utöver detta förfogar han även över en i stort sett total och allenarådande gigantisk hjärntvättningsapparat, landets hela mediavärld, tidningar, TV och radio står till denna sinnessjuka galnings förfogande!

Men, nu är han kanske inte direkt ensam och allenarådande på sin blodiga tron, utan han har till sin hjälp sex andra lydiga svansviftande landsförrädare som också dom drabbats av detta landsförrädarvirus, eller om det är genuint hat, ren idioti, ondska eller kanske allt i en enda osalig blandning, bara dom själva vet? Det är lika förödande för oss i vilket fall som helst!

Galningen har regelbundna kontakter med muslimska föreningar, organisationer och samfund, samt islamska terrornätverk över hela världen! Allvarliga svarta skägg slinker in på hans kontor och kommer ut fem minuter senare med stora gapflabb i sina…hm…ansikten(!)  Viktiga beslut för landet tas  först efter  samråd med islamska företrädare, inget lämnas åt slumpen, inga beslut  tas utan att först konsultera och informera dom islamska ockupanterna! Nu är det är bara en tidsfråga innan regelrätta islamska sharia lagar införs! Något som rent teoretiskt kan ske redan i morgon! Domstolar tar redan i dag hänsyn till och dömer ofta i enlighet med islamska värderingar och lagar!
 
Man kan nog inte komma en landsförrädare mycket närmare än så här, eftersom detta med all sannolikhet är originalet!
Och landet är inte heller bara lite tillfälligt på dekis som en del tycks tro, utan det befinner sig i fritt och okontrollerbart fall rakt ner mot den väntande nattsvarta avgrunden och den totala katastrofen! Janne" Petterssons

Fredrik Löfven - två sverigefientliga partiledare i en och samma person

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar